Winterzon
dagen

Uitstekend hotel nabij zee op Gran Canaria incl. vlucht en huurauto

Cala Blanca by Diamond Resorts
Taurito, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van de winterzon en verblijf in een uitstekend hotel nabij zee op Gran Canaria incl. vlucht en huurauto

Een vakantie op Gran Canaria is altijd een goed idee. Dit populaire Canarische Eiland ligt namelijk in de Atlantische Oceaan voor de kust van Marokko. Hierdoor ben je tijdens een vakantie op de Canarische Eilanden zowel in de zomer als de winter verzekerd van zon en aangename temperaturen. Cala Blanca by Diamond Resorts bevindt zich zowel in een landelijke omgeving als vlak bij het strand in Mogan. Parque Aquático Lago Taurito is een geliefde trekpleisters en het natuurschoon van de omgeving kun je bij Playa de Amadores en Playa de Puerto Rico bewonderen. Ga je met je kinderen op vakantie? Overweeg dan een bezoek aan Aqualand Maspalomas en Angry Birds Activity Park. Haal je golfclubs tevoorschijn en leef je uit op de golfbaan in de buurt, die ook lessen aanbiedt. Als je wat avontuurlijker bent aangelegd, ga je bijvoorbeeld deelnemen aan een ecotour of wandel- en fietsroutes afleggen.

Winterzon
dagen

Uitstekend hotel nabij zee op Gran Canaria incl. vlucht en huurauto

Cala Blanca by Diamond Resorts
Taurito, Gran Canaria, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Las Palmas vanaf een luchthaven naar keuze
  • 8 of 15 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het hoogst gelegen dorp Artenara
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tour over Gran Canaria

Aangezien je beschikking hebt over een huurauto tijdens je vakantie kun je Gran Canaria perfect verkennen. Begin je dag met een goed ontbijt! Stap na het ontbijt de auto in en rijd naar Gáldar wat ongeveer 98 km rijden is. Het is een mooie route langs de kust, dus zeker de moeite waard!

Gáldar
Gáldar is een klein authentiek dorp in het noorden van Gran Canaria aan de voet van de bergen. Het is een gezellig dorp waar je kan rondwandelen tussen de smalle straatjes. Op zondag kan je hier ook de lokale markt bezoeken. Je kan er verse groenten en fruit uit de regio kopen. In Gáldar kan je ook heerlijk eten in enkele tapasbars aan het centrale plein Plaza de Santiago. Daar prijkt ook een mooie kerk. Even verderop kan je in het archeologisch museum Cueva Pintada eeuwenoude muurschilderingen bewonderen.

Wanneer je in Gáldar bent uitgekeken stap je de auto weer in en rijd je door naar Teror. Dit ligt op ongeveer 33 km rijden.

Teror
Teror is het mooiste dorp van Gran Canaria. Wandel hier door het centrale plein dat omzoomd wordt door verschillende historische gebouwen. De huizen werden er in verschillende kleuren geschilderd en zijn allemaal uitgerust met een typisch Canarisch houten balkonnetje. Op zondag kan je hier ook de lokale markt bezoeken, een aanrader! Daarnaast is Teror ook een belangrijk bedevaartsoord op het eiland. Volgens de lokale legende verscheen hier de Virgen del Pino, de beschermheilige van het eiland. Jaarlijks wordt daarom een pelgrimstocht georganiseerd naar de Basilica de Nuestra Señora del Pino. In die achttiende-eeuwse basiliek wordt een oud beeld van de heilige maagd bewaard.

Wanneer je Teror hebt bezocht en nog tijd/zin over hebt, bezoek dan ook het dorpje Tejeda. Dit ligt op op ca. 25 km rijden.

Tejeda
Tejeda ligt in het centrale gedeelte van Gran Canaria. Dit dorpje is niet groot, maar er valt wel heel wat te zien. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de parochiekerk of bezoek het museum gewijd aan de Canarische beeldhouwer Abraham Cárdenes. In Tejeda vind je ook een centrum waar je meer te weten komt over de helende krachten van enkele planten op Gran Canaria.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Cala Blanca by Diamond Resorts
C. Albaicin 12,
Taurito, Spanje
Kaart
C. Albaicin 12, Taurito, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cala Blanca by Diamond Resorts biedt een fantastisch uitzicht op de oceaan, en ligt op een rustige locatie in de buurt van het zwarte zandstrand van Taurito, bij de badplaats Mogán op Gran Canaria. Gasten kunnen er genieten van een buitenzwembad, een restaurant en een sportcentrum. Het complex wordt omgeven door bergen met tropische planten en bloemen. De haven van Mogán ligt op ongeveer 5 km afstand. De kamers van Cala Blanca zijn allemaal licht en comfortabel ingericht. Ze hebben een groot terras, een woonruimte met een tv, en een keuken met een oven en een koelkast. Tegen een toeslag heb je toegang tot een fitnesscentrum, een bubbelbad en een sauna. De accommodatie beschikt over een 24-uursreceptie, een pooltafel, een bibliotheek en een minimarkt. Wi-Fi is gratis in het hele resort.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Dolfijnentocht

Boottochten en watersporten
Avenida De La Cornisa

Puerto Rico is het vertrekpunt voor diverse dolfijnentochten. Je vaart dan richting het leefgebied van dolfijnen om deze geweldige zoogdieren in het wild te gaan spotten.

Dunas de Maspalomas

Bezienswaardigheden
San Bartolomé De Tirajana

De duinen van Maspalomas worden omringd door de badplaatsen Costa Meloneras/Maspalomas en Playa del Inglés. Binnen deze toeristische zone vormen de deels begroeide zandduinen een prachtig stukje rustige natuur.

Roque Nublo

Bezienswaardigheden
Las Palmas

Na een wandeling van ongeveer een half uur kom je oog in oog te staan met een tachtig meter hoge basaltrots. Deze Roque Nublo wordt gezien als hét symbool van Gran Canaria.

Santa Lucía de Tirajana

Cultuur, Wijken
Calle Leopoldo Matos

Het in de Barranco de Tirajana gelegen dorp Santa Luciá is één van de vele fraaie dorpjes die het eiland Gran Canaria telt.

Gran Canaria

Eilanden
Las Palmas

Gran Canaria is onder Nederlanders één van de meest populaire vliegbestemmingen als het gaat om zonvakanties.

Puerto de las Nieves

Bezienswaardigheden, Wijken
Puerto De Las Nieves

Dit kleine vissersdorp bij Agaete is uitgegroeid tot een populaire toeristische wit/blauwe. Hier komen lokale mensen om vis te eten en te zonnen op het zwarte kiezelstrand.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere pre-paid of creditcards (bijv. American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurder moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau