Stedentrips
dagen

Verblijf in de stad van de liefde: Parijs incl. ontbijt

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Montreuil, Montreuil, Frankrijk bekijk op kaart
Verblijf 3 of 4 dagen in de romantische stad Parijs incl. ontbijt

De Franse hoofdstad heeft alles in zich voor een geslaagde Stedentrip! Een heerlijke stad om te dwalen, koffie te drinken op onbekende terrassen en ‘s avonds te wandelen langs de Seine. De rivier is het middelpunt van Parijs en deelt de Franse hoofdstad letterlijk door tweeën. Vergeet ook zeker niet om de Eiffeltoren te beklimmen, shop een outfit in de wijk Le Marais, bekijk de Sacre Coeur (ca. 7,8km) of ontdek de prachtige kunst in het Louvre (ca. 7,8km). Dit museum is een van de grootste musea ter wereld! Je komt oog in oog te staan met prachtige kunst zoals de Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Op slechts 50 meter van het hotel ligt het metrostation Mairie de Montreuil. Ideaal! zo kun je alle kanten op om Parijs te ontdekken! Vive la France!

Stedentrips
dagen

Verblijf in de stad van de liefde: Parijs incl. ontbijt

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
Montreuil, Montreuil, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 of 3 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op slechts 50 meter van metrostation Mairie de Montreuil
  • Beoordeeld op Zoover met een 8,5!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: Breng een bezoek aan de Eiffeltoren!
Wat je niet mag missen!

Breng een bezoek aan de Basilique du Sacré-Coeur
De Sacré-Coeur is met zijn prachtige gevel, indrukwekkende interieur en adembenemend uitzicht over Parijs zowel bij toeristen als locals ontzettend populair. De kerk is gebouwd na de oorlog tussen Frankrijk en Pruisen (1870-1871) om de doden te herdenken. Je kunt de kerk gratis bezoeken.

Geniet van Macarons bij Ladurée
Ladurée staat bekend om de overheerlijke macarons in allerlei smaken! Ladurée is de uitvinder van de macaron. Een macaron bestaat uit twee luchtige koekjes die door middel van een zachte vulling met elkaar verbonden worden. Je vindt meerdere vestigingen in de stad!

Maak een rondvaart over de Seine
Een bezoek aan Parijs is niet compleet zonder een boottocht op de Seine. Er zijn verschillende opstapplaatsen in de stad, maar de route is vaak hetzelfde. Tip: maak de rondvaart ‘s avonds. De vele monumenten langs de Seine worden dan mooi uitgelicht. Dit is hét moment voor een romantische boottocht!

Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil
15 19 Rue Franklin,
Montreuil, Frankrijk
Kaart
15 19 Rue Franklin, Montreuil, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Aan de rand van Parijs, ligt in een rustige wijk het bis Styles Mairie de Montreuil. Op slechts 50 meter van het hotel ligt metrostation Mairie de Montreuil. Iedere ochtend staat er in de ontbijtruimte met prachtig uitzicht op de Japanse tuin, een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Voor een verfrissend drankje neem je plaats aan de bar. Ibis Styles Paris Mairie de Montreuil beschikt over chique kamers met een stijlvolle inrichting. Daarnaast beschikken de kamers over airconditioning, een flatscreen-tv en maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Er zijn mogelijk kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bar
Ja
Hoogtepunten

Meerdaagse metrokaart in Parijs

Steden, Tours & activiteiten
-

Van de Arc de Triomphe naar de Notre-Dame en van de Eiffeltoren naar Galleries Lafayette. Met de metro ben je overal in een handomdraai. Koop niet per keer een ticket, maar ga voor één of meerdere dagen.

Ijssalon Bältis

Eten en drinken
54 Rue Tiquetonne

Zelfs de locals staan met liefde een halfuur in de rij voor een ijsje van Bältis. Dit familiebedrijf wordt gerund door Jean-Michel en Nadim, die neven van elkaar zijn. De Libanese ijssalon heeft tal van lekkere smaken. Kun je niet kiezen? Vraag gerust of ze je kunnen verrassen.

Boottocht over de Seine

Bezienswaardigheden, Boottochten en watersporten
Quai Saint-Michel 19

Verken Parijs per boot! Tijdens de tocht krijg je informatie over Parijs en heb je een prachtig zicht op de bekende monumenten langs de route. Alle boten hebben een bar aan boord, voor een warm of koud drankje, een glaasje bubbels, snacks of Franse crêpes. Zeker een aanrader tijdens de zomermaanden.

Parijs

Steden, Bezienswaardigheden
Rue De Rivoli 156

Parijs, 'de stad van de liefde', 'de lichtstad' en 'de stad van de mode'. De taal, de Champs Elysées, de prachtige bouwwerken, de Eiffeltoren en natuurlijk de Seine beïnvloeden de romantische sfeer in Parijs.

Louvre

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
1 Cour Carrée

Het Louvre is het meest bezochte museum van Parijs. De Mona Lisa, geschilderd door Leonardo da Vinci en nog altijd een van de bekendste schilderijen ter wereld, is het absolute topstuk van het museum.

Sacré-Coeur

Bezienswaardigheden
35 Rue Du Chevalier De La Barre

Deze 'heilige hartbasiliek' is prachtig gelegen op de heuvel van Montmartre. De basiliek is elke dag open voor bezoek. Tevens kun je de crypte bezoeken (tegen betaling).

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Er zijn mogelijk kosten aan verbonden

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.78 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau