Zonvakanties
dagen

Geniet op Fuerteventura incl. vlucht en transfer

Bahia Calma Beach Hotel
Costa Calma, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen op Fuerteventura incl. vlucht en transfer en o.b.v. logies

Costa Calma is zeker een plek waar je verliefd op zult worden. Een plek waar je over blijft nadenken wanneer je thuis bent én een plek waar je ieder jaar weer terug naartoe zou willen. Het plaatsje Costa Calma ligt aan de zuidkust van het eiland en heeft heel veel moois te bieden. Fijne zandstranden, leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Het paradijselijke plekje op Fuerteventura heeft een indrukwekkend uitzicht op hoge bergen. Deze zonbestemming is nog onontdekt en daardoor niet toeristisch-druk, ideaal om de omgeving op eigen houtje te ontdekken. Tijdens je vakantie een dagje winkelen? Dat is in Costa Calma goed te doen. Er is namelijk een modern winkelcentrum. Ben je niet van plan om iets te kopen? Dan is dit winkelcentrum nog steeds leuk om te bezoeken. Vanuit Costa Calma kun je ook gemakkelijk op andere plekjes op het eiland komen. Dichtbij de badplaats ligt het Nationaal Park Jandía, op slechts enkele kilometers. Nationaal Park Jandía beschikt over prachtige flora en fauna... Costa Calma is een échte aanrader!

Zonvakanties
dagen

Geniet op Fuerteventura incl. vlucht en transfer

Bahia Calma Beach Hotel
Costa Calma, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10, 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Fuerteventura vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: huur een auto om het eiland te verkennen
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Costa Calma

Relaxen aan het strand
Wat centraal staat in Costa Calma is het brede, goudkleurige zandstrand. Hoewel het voor een deel kunstmatig is aangelegd, zal je hier weinig van merken. Huur een ligbed en neem een verfrissende duik in zee. Hallo vakantiegevoel!

Ben je graag actief bezig tijdens een vakantie in Costa Calma? Ga dan surfen! De wind maakt de badplaats een heerlijke surfbestemming. Het is niet voor niets dat hier elk jaar het wereldkampioenschap windsurfen wordt georganiseerd!

Bezoek de locale markt
Wil je meer van het eiland zien tijdens een vakantie in Costa Calma? Doordat Fuerteventura niet groot is, ontdek je per huurauto binnen no time de omgeving. Ga bijvoorbeeld naar Nationaal Park Jandía, het grootste natuurpark van Fuerteventura. Bewonder de hoogste berg van het eiland (La Zarza), verken de woestijnachtige duinlandschappen en spot de verschillende soorten vogels.

Een andere aanrader om naartoe te rijden, is Corralejo. De badplaats in het noorden van Fuerteventura is verreweg de bekendste van het eiland. Shopliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de vele winkels die je er vindt. Ook zijn er tal van restaurants gevestigd en kun je van de zon genieten aan het strand.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Bahia Calma Beach Hotel
C/ Angostura nr 335627,
Costa Calma, Spanje
Kaart
C/ Angostura nr 335627, Costa Calma, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Deze aantrekkelijke bungalows en appartementen vind je op 200 meter van de stranden van de Costa Calma. Het complex beschikt over 2 zwembaden (waarvan 1 verwarmd) en een mooi terras. Het Bahia Calma ligt in het zuiden van het tropische eiland Fuerteventura. Het wordt omgeven door tuinen. De appartementen beschikken allemaal over een magnetron en een elektrisch koffiezetapparaat. Je vindt er ook een broodrooster en een plasma-tv. Het ontbijt wordt elke ochtend geserveerd in een café op 150 meter afstand. Er zijn vele restaurants, bars en supermarkten in de buurt te vinden. Je kunt gratis parkeren op de gratis parkeerplaats of in en om de straten rond het Bahia Calma. De receptiemedewerkers van het complex helpen je graag met het plannen van excursies in de omgeving.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Betancuria

Bezienswaardigheden, Steden
Betancuria

De voormalige hoofdstad van Fuerteventura heeft een aantal historische gebouwen in het centrum. Zo is er een parochiekerk Santa Maria, een paar paleizen en oude burgerwoningen met prachtige lieflijke balkons

Zoutmuseum Salinas del Carmen

Bezienswaardigheden
Barrio Las Salinas 2

Het 'museo de la Sal' bestaat uit de zoutpannen die hun oorsprong vinden in het begin van de twintigste eeuw. De opbrengst van het museum wordt gebruikt om de zoutpannen te onderhouden.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

El Cotillo

Bezienswaardigheden, Steden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.30 - 20.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau