Zonvakanties
dagen

All-inclusive op het Italiaanse eiland Sardinie incl. leuke extra's

IS Serenas Badesi Village
Badesi (SS), Sardinië, Italië bekijk op kaart
8- of 15-daagse all-inclusive vakantie op het Italiaanse eiland Sardinie incl. leuke extra's

Sardinië is dé bestemming voor iedereen die houdt van authentiek en lekker eten, prachtige stranden en een ongelofelijk mooie cultuur. Voor vele is het eiland nog een onbekende vakantiebestemming, maar daar moet zeker verandering in komen! Wandelen over de parelwitte zandstranden is natuurlijk een must, maar Sardinië heeft verder nóg meer te bieden. Landinwaarts bereik je eerst glooiende landschappen en daarna een ruig binnenland, schitterende berggebieden en schilderachtige dorpen. Ook hier kun je het échte Sardinië beleven (en uiteraard ook proeven). Een bezoek aan Sardinië is zeker een deel dat op jouw bucketlist moet staan! Sportief, creatief of lekker luieren. Het kan allemaal!

Let op! Dit arrangement is o.b.v. eigen vervoer!

Zonvakanties
dagen

All-inclusive op het Italiaanse eiland Sardinie incl. leuke extra's

IS Serenas Badesi Village
Badesi (SS), Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunch (met show cooking)
  • Dagelijks 4-gangendiner of buffet (met show cooking)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank
  • Cocktails inclusief tussen 17.30 en 19.30 uur
  • 1 strandparasol en 2 strandbedden per kamer
  • Animatie gedurende het hele seizoen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een uitstapje naar Golf van Orosei!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Isola Rossa

Isola Rossa is niet alleen de naam van de 400 meter lange granieten rots die op 500 meter voor de kust ligt, maar ook van het sfeervolle kustplaatsje op Sardinië zelf. Het charmante vissersdorpje staat bekend om het heldere water, de prachtige oude verdedigingstoren uit de 16de-eeuw, het strand en de imposante rotsformaties aan de kust. Ontdek bij Isola Rossa de kleine, intieme baaitjes.

De zuidkant van Sardinië

Dit gedeelte van Sardinië wordt minder vaak bezocht, maar is ook een onontdekt plekje op het eiland. Je vindt bij Villasimius enorme stranden omringd door de azuurblauwe zee, dichte bossen en hoge bergtoppen. Daarnaast vind je aan de zuidwestkust Cala Domestica, een schitterende baai met een prachtig zandstrand dat wordt versierd door rotsformaties. Vanaf de oude toren ‘Torre Spagnola’ heb je een prachtig uitzicht over de baai.

Castelsardo

In het middeleeuwse dorp Castelsardo kijk je je ogen uit! Het ligt op een vulkanische rots aan de golf van Asinara en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Je vindt hier een historisch centrum met oude ambachten en een mooi kasteel. De stad kent een lange geschiedenis en kun je bij meerdere bezienswaardigheden terug vinden. Ook draagt het dorp bij aan cultuur, zo is er een museum voor weefkunst. Ga in het dorp opzoek naar vele verschillende restaurants en proef de lokale gerechten!

Costa Paradiso

De omgeving van Costa Paradiso bestaat grotendeels uit natuurpark en heeft een prachtig zandstrand en vele verschillende rotsformaties wat tot prachtige locaties leidt. Duikers kunnen dankzij de lokale duikschool en het heldere blauwe water zich prima vermaken en veel onderwaterleven bewonderen. Ontdek in Costa Paradiso ook de kleine dorpjes met historische overblijfselen uit de prehistorische Nuragiche beschaving. Erg indrukwekkend om te zien!

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
IS Serenas Badesi Village
Località Maccia Boina,
Badesi (SS), Italië
Kaart
Località Maccia Boina, Badesi (SS), Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het noordwesten van Sardinië, nabij Gallura, vind je het 4*-hotel IS Serenas Badesi Village. De omgeving is uniek en natuurrijk, met grote baaien en wit zand. Het strand is gelegen op ca. 400 m. van het hotel. In één van de vier restaurants kun je genieten van uitstekende gerechten met lokale tradities. Daarnaast kun je gebruikmaken van de vier zwembaden en het solarium. Nabij het hotel vind je een plein met winkels en loungebars. Voor de kids is er een Mini Club met zwembad, Teeny and Junior Club (park met spellen) en een Spray Park met waterspellen. De 360 gloednieuwe hotelkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Sardinië

Steden
Via Cagliari 19

Het mooie eiland Sardinië staat bekend om de mooie natuur en prachtige stranden. Bezoek de vele bezienswaardigheden waaronder de Nuraghi. Dit zijn torens uit de bronstijd en zijn alleen op dit eiland te vinden.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

Nautilus Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten
Piazza G. Fresi 8, Palau

Ga scubaduiken of snorkelen in de het mooie water rondom Sardinië. Beoefen verschillende watersporten of maak bijzondere boottochten.

Nationaal park La Maddalena-archipel

Eilanden, Natuur & Parken
La Maddalena Olbia-Tempio

Een prachtige groep eilanden, net voor de kust van Sardinië. Door het geweldige landschap behoort het tot een nationaal park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Indien er kinderen mee gaan (0 tot 3 jaar) is het mogelijk om onderstaande bij te boeken. Dit bedraagt € 70,00 per week. Hiervoor kun je contact opnemen met ons Service Center:

  • Ledikant
  • Commode
  • Toiletverkleiner (op aanvraag),
  • Flessenwarmer
  • Babybadje
  • Beddengoedset
  • Baby Kit (een lichaams-/haarreiniger en een leave-in-reiniger);
  • Kinderstoel in het restaurant
Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau