Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het Gardameer incl. ontbijt

Hotel The Rondinaia in Eurocongressi
Cavaion Veronese, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Maak je klaar voor een 4-, 6- of 8-daagse vakantie in een 4*-hotel nabij het Gardameer incl. ontbijt

Kom in de Italiaanse sfeer tijdens een heerlijke vakantie nabij het Gardameer. Een prachtig landschap met bergen en stranden en schilderachtige steden... het is een échte droombestemming! Wat wil je nog meer? De regio heeft het allemaal. Lekkere pasta's, pizza's en geweldige streekwijnen, you name it! En nog beter: het Gardameer ligt vlakbij je hotel! Het azuurblauwe water van het Gardameer is ideaal voor windsurfen, zeilen en veel meer. De mooie steden Verona, Venetië en Milaan liggen vlakbij! Op naar een geweldige reis.

Autovakanties
dagen

4*-hotel nabij het Gardameer incl. ontbijt

Hotel The Rondinaia in Eurocongressi
Cavaion Veronese, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Verblijf in een 4*-hotel in een geweldige omgeving
  • Het centrum van Cavaion Veronese gelegen op ca. 1 km. van het hotel
  • Hotel gelegen op slechts 5 km van het Gardameer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: wandel over de pleinen van Verona!
Bezoek ook de mooie steden in de omgeving

Het romantische Verona
Het is misschien geen Rome, Florence of Venetië, maar Verona is zeker een bezoekje waard! Het historisch centrum staat niet voor niets op de UNESCO werelderfgoedlijst. Bezoek musea, ontdek de Torre dei Lamberti waar je een prachtig uitzicht over de stad kunt bewonderen, wandel over het oude marktplein Piazza delle Erbe of bezoek de arena van Verona. De stad is ook tevens het decor van het liefdesverhaal van Shakespeare: Romeo & Julia. Het huis van Julia staat ook daadwerkelijk in Verona. Dit is een must-see voor diegene die van romantiek en geschiedenis houden.

Je ziet overal water in Venetië
Venetië en zijn bezienswaardigheden zijn uniek. Nergens anders ter wereld vind je een drijvende stad, gebouwd in een lagune met 150 kanalen, 100 pleinen en wel 400 bruggen. In Venetië gaat alles met de boot en zal je geen enkele auto tegenkomen. Deze ultra romantische stad mag dan druk bezocht worden, maar dat heeft zeker een goede reden. Hier valt werkelijk achter ieder hoekje iets moois te ontdekken.

De modestad van Italië
Milaan is hét financiële centrum van Italië en na Rome de grootste stad van het land. Iedereen kent Milaan natuurlijk als dé modestad met zijn vele winkels, maar de stad heeft veel meer te bieden. Zo vind je er vele musea met werk van Italiaanse kunstenaars, fraaie bouwwerken en vele gezellige restaurants waar je kunt genieten van de heerlijke Italiaanse keuken!

Hotel The Rondinaia in Eurocongressi
Via Lionello Fiumi, 24,
Cavaion Veronese, Italië
Kaart
Via Lionello Fiumi, 24, Cavaion Veronese, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel the Rondinaia in Eurocongressi ligt op slechts 5 km afstand van het Gardameer en op 1 km afstand van het centrum van Cavaion Veronese. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de omliggende wijngaarden van Bardolino. Voor ontspanning kun je terecht in het Relaksasi wellnesscentrum met o.a. een whirlpool, een sauna, een ontspanningsruimte en een Turks stoombad. Daarnaast beschikt het hotel over een fitnessruimte. De kamers beschikken over airconditioning, flatscreen-tv en uitzicht op de wijngaarden. Je maakt gratis gebruik van Wi-Fi in de kamers.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€15,00 per huisdier per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Minibar
  • Kluisje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Grotten van Catullus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Orti Manara 4

U vindt er geen grotten zoals de naam doet vermoeden, maar de overblijfselen van een grote Romeinse villa gelegen in een enorme olijfgaard.

Rocca Scaligera

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Castello 34

Rocca Scaligera is een kasteel in Sirmione aan het Gardameer. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en bevindt zich op het smalste stukje van het schiereiland Sirmione.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Castelvecchio

Cultuur
Corso Castelvecchio 2

De burcht gebouwd met rode bakstenen stamt uit de veertiende eeuw na Christus en ligt aan de Adige. Een groot deel is ingericht als museum, waar vooral veel kunst te bewonderen is.

Scaligero Brug

Bezienswaardigheden, Cultuur
Corso Castelvecchio 2

Een prachtige oude brug, die je naar het oude gedeelte van de stad brengt .

Piazza delle Erbe

Eten en drinken
Piazza Delle Erbe

Het sfeervolle plein Piazza delle Erbe wordt gezien als het hart van Verona. Het plein heeft de mooiste verzameling aan opvallende gebouwen. Midden op het plein is een permanente markt ingericht en staan terrasjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau