Campingvakanties
dagen

Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe op een 4*-camping op Sardinië nabij Alghero

Camping Laguna Blu
Alghero, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een gloednieuwe Villatent Luxe op een 4*-camping op Sardinië nabij Alghero o.b.v. logies

De bekende stad Alghero ligt op het zonnige eiland Sardinië. Vooral door 'het rode goud, oftewel het koraal, herkent iedereen Alghero. De kust wordt ook wel 'La Riviera del Corallo' genoemd, wat komt door de Spaanse invloeden die je hier zeker tijdens je vakantie terug zult zien. Tijdens je vakantie verblijf je op een gezellige 4*-camping, nabij Alghero. Samen met het hele gezin kun je genieten van de authentieke straatjes, de kristalheldere zee en natuurlijk het lekkere zonnetje op je bol. De kids maken snel nieuwe vriendjes en kunnen de hele dag vertoeven in de speeltuin of aan het strand terwijl jij rustig een goed boek kunt lezen. Het animatieteam zorgt voor een gevarieerd animatieprogramma. Van spelletjes tot sporten, van schminken tot smakelijke en sfeervolle BBQ-avonden.

Campingvakanties
dagen

Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe op een 4*-camping op Sardinië nabij Alghero

Camping Laguna Blu
Alghero, Sardinië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Luxe
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Volop speel- en plonspret voor kinderen
  • De camping heeft een eigen duikschool
  • Camping Laguna Blu ligt op ca. 500m. van het strand
  • Camping Laguna Blu ligt in Nationaal Park Porto Conte
  • Gratis gebruik van Wi-Fi op het park
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Tip: neem een bezoekje aan de Capo Caccia Vertical Cliffs!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Leuke tips in de omgeving

Sardinië is een droombestemming voor iedere vakantieganger. Met onderstaande tips kun jij het beste uit je vakantie halen. Lees snel verder!

  • Trek gerust de hele dag uit om de kloof Gola di Gorropu te bezoeken. Het is één van de diepste kloven in Europa en ligt in het Supramonte bergmassief. Dit mag je écht niet missen!
  • Probeer alles (maar dan ook echt alles) van de Italiaanse keuken. Pizza's, pasta's, risotto's, antipasti's... je vindt hier authentieke Italiaanse gerechten maar ook recepten met een eigen twist.
  • The place to be voor de jet sets! Porto Cervo is een beleving op zich. Je zult verstelt staan van de luxe jachten en stijlvolle restaurants.

Isola Rossa

Isola Rossa is niet alleen de naam van de 400 meter lange granieten rots die op 500 meter voor de kust ligt, maar ook van het sfeervolle kustplaatsje op Sardinië zelf. Het charmante vissersdorpje staat bekend om het heldere water, de prachtige oude verdedigingstoren uit de 16de-eeuw, het strand en de imposante rotsformaties aan de kust. Ontdek bij Isola Rossa de kleine, intieme baaitjes.

De zuidkant van Sardinië

Dit gedeelte van Sardinië wordt minder vaak bezocht, maar is ook een onontdekt plekje op het eiland. Je vindt bij Villasimius enorme stranden omringd door de azuurblauwe zee, dichte bossen en hoge bergtoppen. Daarnaast vind je aan de zuidwestkust Cala Domestica, een schitterende baai met een prachtig zandstrand dat wordt versierd door rotsformaties. Vanaf de oude toren ‘Torre Spagnola’ heb je een prachtig uitzicht over de baai.

Castelsardo

In het middeleeuwse dorp Castelsardo kijk je je ogen uit! Het ligt op een vulkanische rots aan de golf van Asinara en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Je vindt hier een historisch centrum met oude ambachten en een mooi kasteel. De stad kent een lange geschiedenis en kun je bij meerdere bezienswaardigheden terug vinden. Ook draagt het dorp bij aan cultuur, zo is er een museum voor weefkunst. Ga in het dorp opzoek naar vele verschillende restaurants en proef de lokale gerechten!

Costa Paradiso

De omgeving van Costa Paradiso bestaat grotendeels uit natuurpark en heeft een prachtig zandstrand en vele verschillende rotsformaties wat tot prachtige locaties leidt. Duikers kunnen dankzij de lokale duikschool en het heldere blauwe water zich prima vermaken en veel onderwaterleven bewonderen. Ontdek in Costa Paradiso ook de kleine dorpjes met historische overblijfselen uit de prehistorische Nuragiche beschaving. Erg indrukwekkend om te zien!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Camping Laguna Blu
Strada Statale 127,
Alghero, Italië
Kaart
Strada Statale 127, Alghero, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De 4*-camping Laguna Blu is gelegen aan het strand, in het noordwesten van Sardinië tussen Alghero en het natuurpark van Porto Conte. Vanwege de uitstekende duikbestemming is er op de camping een duikcentrum te vinden. Het duikcentrum organiseert ook snorkelexcursies. Het animatieteam zorgt voor een gevarieerd animatieprogramma. Verder heeft de camping een lekker restaurant waar je traditionele Sardijnse gerechten kunt proeven. Op ca. 100m. van de camping ligt een meer waar je kunt vissen. De kids kunnen klimmen en klauteren in de speeltuin of spetteren in het zwembad. De ijssalon heeft lekkere ijsjes en de bar schenkt heerlijke drankjes in. Daag elkaar uit tijdens een potje tafeltennissen of voetballen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Grotten van Neptunus

Natuur & Parken
Località Capo Caccia, Alghero

De druipsteengrotten ten westen van de stad Alghero. Bewonder de mooie en vaak raar gevormde stalagmieten en stalactieten.

Nuraghe Majori

Bezienswaardigheden, Cultuur
Tempio Pausania

Overblijfsels van huizen en gebouwen met gebruiksvoorwerpen die zelfs ouder dan 2000 jaar zijn.

Kathedraal di San Pietro

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Cattedrale, Tempio Pausania

In deze prachtige kathedraal uit het jaartal 1832 worden de stijlen gotiek en barok vermengd en versmolten.

Sardinië

Steden
Via Cagliari 19

Het mooie eiland Sardinië staat bekend om de mooie natuur en prachtige stranden. Bezoek de vele bezienswaardigheden waaronder de Nuraghi. Dit zijn torens uit de bronstijd en zijn alleen op dit eiland te vinden.

Arzachena

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Alcide De Gasperi, 4-10, 07021 Arzachena Ot, Italië

Hier vind je de monumentale Tomba dei Giganti Coddu Vecchju. Deze grafkamer dateert uit de bronstijd dit was tussen 1800-1600 voor Christus.

San Simplicio

Bezienswaardigheden
Via Salvatore Fera, Olbia

De basiliek van Olbia behoort tot een van de meest best bewaarde Romaanse kerk op Sardinië. Hoewel de kerk er van buiten wat ingetogen uit ziet, zul je je verbazen over haar inhoud.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Toeristenbelasting € 0,50 per persoon per nacht
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center. Je ontvangt daarna een e-mail met betaalinstructies vanuit Villatent:

  • Babypakket (babybedje & kinderstoel) € 25,00 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Voorkeursboeking € 20,00 per aanvraag
  • Huisdieren € 40,00 per huisdier per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau