Fletcher Specials
dagen

Combineer cultuur, natuur en strand nabij Den Haag incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant De Elzenduin
Ter Heijde aan Zee, Ter Heijde aan Zee, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 3 dagen in een 4*-hotel aan het strand nabij Den Haag incl. ontbijt en een diner

Wil je graag een paar dagen uitwaaien aan de kust? Dan is Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin een ideale bestemming voor jou! Het hotle ligt namelijk op slechts 200 meter van het strand, waar je op warme dagen heerlijk kunt vertoeven. Ook in de andere jaargetijden geniet je hier van de frisse zeelucht en kun je op het strand en in de duinen prachtige wandeltochten maken. Naast het fantastische strand heeft de omgeving nog meer te bieden! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan FloraHolland in Naaldwijk of ga cultuur snuiven in Den Haag of Rotterdam. Na een heerlijke dag uitwaaien staat er in het restaurant een 2-gangendiner voor je klaar.

Fletcher Specials
dagen

Combineer cultuur, natuur en strand nabij Den Haag incl. diner

Fletcher Hotel-Restaurant De Elzenduin
Ter Heijde aan Zee, Ter Heijde aan Zee, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachtingen
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 2-gangen keuzemenu
  • Hotel gelegen op slechts ca. 200 meter van het strand
  • Ideale omgeving voor wandel en fietstochten
  • Nabij de grote steden Den Haag en Rotterdam
  • Tip: maak een wandeling over het strand en door de duinen
Tips voor tijdens je verblijf!

Bezoek Den Haag
Binnenhof - Het politiek hart van Nederland
Via het beroemde toegangspoortje op het historische Binnenhof stap je midden in het hart van onze democratie. Dit is dé plek waar de belangrijkste gebeurtenissen uit de vaderlandse geschiedenis zich afspeelden. Maar ook waar toekomst wordt gemaakt. Neem tijdens een rondleiding van ProDemos een kijkje in de Tweede Kamer en de Ridderzaal!

Mauritshuis - Het museum met de parels
Bekijk Vermeers sensuele Meisje met de parel naast topstukken van Rembrandt en Jan Steen. Zie hoe minutieus Fabritius z'n, dankzij het boek van Donna Tart bekende, Puttertje schilderde. Of bekijk de imposante Stier van Potter.

Paleis Noordeinde - De koning aan het werk
Al vier eeuwen is Den Haag de woon- en werkplaats van de Oranjes. Die lange vorstelijke historie is overal tastbaar aanwezig. Omringd door boetiekjes en galeries ligt Paleis Noordeinde, het werkpaleis van koning Willem-Alexander. Aan de wapperende vlag op het dak zie je of de koning in het land is. En wist je dat je in de achtertuin van het paleis zelfs kunt picknicken!?

Bezoek Rotterdam
Fietsen in Rotterdam
Iets waar je misschien niet snel aan denkt bij Rotterdam, maar in Rotterdam en omstreken is het ontzettend leuk fietsen en je kunt – letterlijk en figuurlijk – alle kanten op: bewonder de architectuur van de stad, waai uit langs het water, ontdek de Rotterdamse haven of geniet van de natuur in de parken en buitengebieden. Goed om te weten: Rotterdam heeft 600 kilometer aan fietspaden en maakt deel uit van het fietsknooppuntennetwerk. In de stad zijn meerdere gratis fietsenstallingen, waar je ook je elektrische fiets kunt opladen.

Euromast
De Euromast is de hoogste uitkijktoren van Nederland en biedt een fantastisch uit zicht op de stad en de haven. Je gaat met de lift in 30 seconden naar een hoogte van 100 meter, waar het uitkijkplatform en de brasserie zich bevinden. Vandaar heb je een wijds uitzicht van 360 graden over Rotterdam en omstreken. Met de Euroscoop is het mogelijk om naar een hoogte van 185 meter te klimmen. Voor waaghalzen: de Euromast is de enige attractie in Europa waar je vanaf kunt abseilen, uiteraard onder begeleiding van een professional.

Fletcher Hotel-Restaurant De Elzenduin
Strandweg 18,
Ter Heijde aan Zee, Nederland
Kaart
Strandweg 18, Ter Heijde aan Zee, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Fletcher Hotel-Restaurant Elzenduin het perfecte verblijf. Het hotel ligt op slechts 200 meter van het strand waar het heerlijk vertoeven is op warme dagen. Het hotel is modern ingericht en beschikt over 27 kamers, die ingericht zijn in het verlengde van het zee- en strand gevoel. Daarnaast beschikt het hotel over een culinair à la carte restaurant en een terras in de duinen. Geniet hier van seizoensgebonden gerechten. Tevens kun je terecht in de brasserie en lounge.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
25,00 per hond per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Fietsverhuur
Ja
E-bike verhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

De Uithof

Recreatie en spellen
Jaap Edenweg 10

Breng een bezoek aan het Haagse IJspaleis, De Uithof biedt u verschillende mogelijkheden, skiën, snowboarden, karten en klimmen. Genoeg vertier voor iedereen!

Haagse Markt

Eten en drinken, Shoppen
Herman Costerstraat

Dagelijks vinden zo’n 40.000 mensen hun weg naar De Haagse Markt. In het weekend en tijdens speciale openingsdagen verwelkomen zij zelfs tot de 60.000 bezoekers.

Den Haag

Steden
Den Haag

staat bol van de historische gebouwen en monumenten. Wandel langs de grachten, ga shoppen of bezoek één van de vele musea.

Gemeentemuseum Den Haag

Musea
Stadhouderslaan 41

In het Gemeentemuseum Den Haag kunt u terecht voor moderne kunst, kunstnijverheid, mode en muziekinstrumenten.

Omniversum

Musea
President Kennedylaan 5

Omniversum is een grootbeeld bioscoop in Den Haag. Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen en levert een betere beleving dan een plat scherm

The Tourist Tram

Tours & activiteiten
Parallelweg 224

Laat je in een authentieke tram meevoeren langs alle highlights van Den Haag en Scheveningen. Zonder last te krijgen van zere voeten! Toch de mooiste plekken wat uitgebreider bekijken? Stap gerust uit en pak zodra je er klaar voor bent de volgende tram.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

25,00 per hond per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

ma-vr 07.00 - 23.00 / za-zo 08.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau