Campingvakanties
dagen

Familiecamping in Zeeland nabij de Noordzee

Familie Camping De Molenhoek
Kamperland, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
4-, 5-, 8- of 11-daagse vakantie op gezellige familiecamping in Zeeland nabij de Noordzee

Wil je genieten van een heerlijke glampingvakantie in het hart van Zeeland? Boek dan een vakantie of een weekendje weg op een echte familiecamping in Kamperland. De Molenhoek biedt vermaak voor jong en oud. De omgeving biedt meer dan voldoende mogelijkheden om te fietsen of te wandelen. Ook de zee en het strand oefenen altijd een grote aantrekkingskracht uit. Met je verblijf in een comfortabele Villatent ervaar je het echte campinggevoel, maar dan met de luxe van thuis.
Kinderen hoeven zich dankzij het animatieteam geen moment te vervelen en ook in het verwarmde buitenzwembad of in de speeltuin is plezier gegarandeerd. Wil je een avondje niet koken? Ga uit eten bij De Brasserie of haal een snelle snack bij de Snackcorner. Zeeland heet je welkom!

Campingvakanties
dagen

Familiecamping in Zeeland nabij de Noordzee

Familie Camping De Molenhoek
Kamperland, Zeeland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 10 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Camping gelegen aan het strand
  • 16 minuten rijden van natuurgebied Oranjezon
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren op het park
  • Tip: breng een bezoek aan Neeltje Jans!
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf

Neeltje Jans
Neeltje Jans is de perfecte plek om je kennis over de Deltawerken te verhogen, in Vrouwenpolder. Zonder deze belangrijke bouwwerken zou Nederland voor een heel groot gedeelte onder water staan. Het hele jaar door kun je in dit natuurgebied heerlijk wandelen. Maak een boottocht langs de stormvloedkering en speur naar zeehonden!

Wandelen en fietsen in natuurgebied de Oranjezon
Oranjezon is gelegen tussen Oostkapelle en de vouwenpolder en was van 1892 tot 1995 een waterwingebied. Je geniet hier genieten van strand, hoge duinen, duinvalleien, stuwmeer en bossen. Er zijn meerdere wandelingen mogelijk, variërend van 3-7 km. Wie weet sta jij oog in oog met een damhert of een ree... Oranjezon is een afwisselend kustgebied in Zeeland.

Breng een bezoek aan Middelburg
Middelburg staat bekend als een van de mooiste monumentale steden van Nederland. Je vindt er dan ook meer dan 1200 monumenten en een prachtig abdijcomplex. Voor een heerlijke strandwandeling ga je naar Vlissingen, dat op slechts 5 minuten rijden van Middelburg ligt of naar een van de andere prachtige Zeeuwse stranden. Ook Domburg is zeker een aanrader. Zeeland leent zich verder bij uitstek voor heerlijke fietstochten. Andere activiteiten als golfen, zeilen of surfen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Familie Camping De Molenhoek
Molenweg 69a,
Kamperland, Nederland
Kaart
Molenweg 69a, Kamperland, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Camping de Molenhoek is een gezellige familiecamping gelegen op ongeveer 2 km van de Noordzee in Zeeland. De camping is gelegen op het prachtige eiland Noord-Beveland en is op veel manieren een verrassende ontdekking voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, maar ook voor actievelingen met óf zonder kinderen. Het eiland is omringd door water; de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde, vind je op steenworp afstand. Waterpret gegarandeerd! Je verblijft in een comfortabele Villatent Cottage voorzien van o.a. airco, compleet uitgeruste keuken met een vaatwasser!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Stadhuismuseum De Vierschaar

Musea
Markt 5

Dit museum is gevestigd in twee prachtige historische panden. Bewonder een van de vele collecties of tentoonstelling.

Veere

Steden
Veere

Veere was eens een machtige handelsstad. De pakhuizen en oude straatjes herinneren nog aan deze glorietijd.

Deltapark Neeltje Jans

Attractieparken
Faelweg 5

Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Kamer 51

Recreatie en spellen
Nederstraat 31

Vanaf 2011 is de eerste Escape Room in Europa geopend. Sinds 2011 is deze activiteit zeer gegroeid. Je wordt opgesloten in een kamer/ruimte met je vrienden, familie of bijvoorbeeld collega's. Via verschillende aanwijzingen is het de bedoeling dat je binnen 51 minuten uit de ruimte probeert te ontsnappen. Lukt dit niet? Dan is het spel over!

Zeeuws Museum

Musea
Abdij 3

Dit museum bewaart meer dan 30.000 kunstschatten die herinneren aan het verleden van Zeeland.

Frietboetiek BT'je Anders in Middelburg

Eten en drinken
Reigerstraat 3

Voor de lekkerste ambachtelijke friet van Zeeland moet je bij Frietboetiek BT'je Anders zijn. Elke ochtend brengt de boer verse lading aardappelen langs, die vervolgens zorgvuldig geschild en omgetoverd worden tot overheerlijke frieten.

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel wanneer je van deze producten gebruik wilt maken dien je contact op te nemen met ons service center. De kosten dienen voor aankomst te worden betaald:

  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Babypakket € 25,00 per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau