Zonvakanties
dagen

Verblijf op Santorini incl. vlucht en transfer

Studios Marios
Kamari, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
8 of 15 dagen genieten op Santorini incl. vlucht en transfer

Ontdek het prachtige eiland Santorini! Het eiland is herkenbaar van de witte kerkjes met blauwe daken, ezeltjes en authentieke Griekse dorpjes. Het hotel waar je verblijft is gelegen op slechts 30 meter lopen van het strand van Kamari. Neem hier een plons in de zee of trek er lekker op uit! In de directe omgeving van het hotel vind je leuke bars, restaurants en winkeltjes. Huur een auto om het eiland volledig te ontdekken!

Zonvakanties
dagen

Verblijf op Santorini incl. vlucht en transfer

Studios Marios
Kamari, Santorini, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Santorini vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Levendige omgeving met bars, restaurants en winkeltjes!
  • Gelegen op slechts 30 meter lopen van het strand
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Studios Marios
macedonias str Kamari,
Kamari, Griekenland
Kaart
macedonias str Kamari, Kamari, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op slechts 30 meter van het strand vind je Studios Marios. Winkels, bars en restaurant liggen ook op loopafstand. Bij de accommodatie wordt je vriendelijke ontvangen en kun je genieten van uitzicht op de Egeïsche Zee, en het zwembad. De studio's zijn voorzien van balkon met uitzicht op de bergen, zee of het zwembad. Tevens beschikken ze over een volledig ingerichte keuken met koelkast. Er is een, airconditioning en kluisje aanwezig.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Eethoek
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ruïnes van Oud-Thira

Bezienswaardigheden, Steden
Thera 847

Oud-Thira is gelegen nabij Kamari, op de berg Mesa Vouno. De stad is in de 8e eeuw voor Christus gesticht door de Doriërs. Hier zijn onder andere de overblijfselen van een kerkje, een gymnasium, thermale baden, tempels en een theater te vinden.

Openluchtbioscoop Kamari

Outdooractiviteiten
Kamari 847

In de openlucht bioscoop van Kamari kun je verschillende films bekijken. Alle films die hier gedraaid worden zijn Engelstalig met Griekse ondertiteling. De bioscoop is geopend tussen mei en midden oktober.

Fira

Steden
Oia 847

Fira is de hoofdstad van Santorini en is gelegen aan de westkant van het eiland. Je vindt hier bijzondere kerkjes, witte huisjes, smalle winkelstraatjes en fenomenale vergezichten.

Knossós

Bezienswaardigheden, Steden, Cultuur
Iraklion

Knossós is één van de meest geboekte excursies. In Knossós zijn namelijk prachtige opgravingen uit de Minoïsche tijd te bewonderen.

Spinalonga

Eilanden
Spinalonga Fortress

Spinalonga is een eiland aan de kust van Kreta. Op het eiland staat een Venetiaans fort en is gebouwd in 1579 als bescherming tegen de Turken. Spinalonga is met de boot te bereiken vanuit Agios Nikolaos, Elounda en Plaka.

Arkádi-klooster

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Epar.od. Viran Episkopis-Monis Arkadiou

Het Arkadi-klooster ligt centraal op het eiland Kreta. Het museum bij het klooster toont veel iconen en portretten van vrijheidsstrijders van de onafhankelijksstrijd.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

11.00 - 00.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau