Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension op het schiereiland Rügen in de Baltische Zee

Aquamaris Strandresidenz
Juliusruh, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel op het schiereiland Rügen direct aan het strand in Breege o.b.v. halfpension

Welkom op Rügen, het leukste en grootste eiland van Duitsland! Het mooie 4*-hotel Aquamaris Strandresidenz Rügen is hier gevestigd. Dit Duitse eiland heeft veel te bieden. Zo kan je hier veel sportieve activiteiten beoefenen maar ook lekker uitwaaien op de uitgestrekte zandstranden. Als je er dan toch bent, vergeet dan zeker niet een bezoekje te brengen aan het Nationalpark Jasmund en de Köningsstuhl. Na een dag vol mooie belevenissen is het tijd om te ontspannen in de grote spa van het hotel, je hebt hier een sauna, stoombad en een ontspanningsruimte.

Autovakanties
4, 6 of 8 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Halfpension op het schiereiland Rügen in de Baltische Zee

Aquamaris Strandresidenz
Juliusruh, Mecklenburg-Vorpommern, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of dinerbuffet
  • 1 x per verblijf koffie inclusief gebak in de middag
  • Inclusief (alcoholische) dranken tijdens het diner
  • Gratis gebruik van het wellnesscentrum 'Aquawel'
  • Vrij gebruik van de fitnessruimte, kegelen en verschillende andere spellen (naar beschikbaarheid)
  • Eerste handdoeken- en lakenpaket en de eindschoonmaak inbegrepen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een boottocht
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst

Alles over het schiereiland Rügen

Nationalpark Jasmund en de Köningsstuhl
Het park is vooral bekend om de hoge witte krijtrotsen en oude beukenbossen. Er bloeien bijzondere bloemen en als je je verrekijker bij je hebt kun je met een beetje geluk zelfs nog een slechtvalk of gierzwaluw spotten! De Köningsstuhl is de grootste krijtrots en steekt bijna 120 meter boven de kust uit. Ben je een echte actieveling? Beklim de rots dan te voet. Als je liever wat minder actief bezig wil zijn, kun je de rots ook met een boottocht vanaf het water bewonderen. Als je meer informatie over het park wil over bijvoorbeeld wandelroutes dan kun je naar het bezoekerscentrum.

Jachtslot Granitz
Dit kasteel is echt een trekpleister. Vroeger was dit één van de meest luxueuze kastelen die je maar kon bedenken. Tijdens de tweede wereldoorlog ging van de inrichting helaas veel verloren. Het kasteel is geheel gerenoveerd om de bezoekers toch een zo goed mogelijk beeld te geven hoe het er vroeger uit zag. Wil je een mooi uitzicht over het eiland? Beklim dan de 38 meter hoge toren en je hebt een prachtig uitzicht.

Boomkroonpad en Naturerbezentrum
Hier zie je Rügen niet onder de bomen die het eiland rijk is maar je zit er tussen in. Het Boomkroonpad geeft je een schitterend uitzicht over het eiland. Onderweg naar boven kom je alle informatie tegen over de bomen die je ziet. Ook is er een hindernissenparcours wat het ook leuk maakt voor de kids!

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 24 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Aquamaris Strandresidenz
Wittower Str. 4,
Juliusruh, Duitsland
Kaart
Wittower Str. 4, Juliusruh, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op het schiereiland Wittow in Rügen in de Baltische Zee ligt dit prachtige 4-sterrenhotel. Er is een spa aanwezig, welke is uitgerust met een sauna, stoombad en een ontspanningsruimte. Ook is er een sportschool aanwezig. Je kunt bij het hotel onder meer volleyballen, fietsen en nog vele andere sportieve activiteiten ondernemen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€12,00 per dag
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 20,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Bad
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Stoombad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Hoogtepunten

Kap Arkona

Natuur & Parken, Steden
Dorfstrasse 1C

Het noordelijkste punt van het eiland. Al van verre zijn de beide vuurtorens van Kap Arkona te zien. Tot ca. 1160 was de kaap een slavenvesting, die uiteindelijk door de Denen veroverd werd.

Trent

Natuur & Parken, Steden
Dorfstraße 26A

Trent is gelegen op het Duitse eiland Rügen. 60 kilometer lange zandstranden nodigen ieder jaargetijde uit tot lange wandelingen. Ontdek de natuur in het Königstuhl-centrum of het monument 'Kap Arkona'.

Putbus

Natuur & Parken, Steden, Bezienswaardigheden
Alleestrasse 11

De residentie Putbus wordt ook wel de 'witte stad' van het eiland Rügen genoemd. Putbus kenmerkt zich door de betoverende, stralend witte, klassieke gebouwen met prachtige rozenstokken.

Jachtslot Granitz

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Jagdschloß Granitz 1

Op de 109 m. hoge Tempelberg in het zuidoosten van Rügen bevindt zich het 'Jagdschloss Granitz'. Het slot werd tussen 1836 en 1846 gebouwd.

Ozeaneum

Dierentuinen en aquaria
Hafenstraße 11

Tijdens 5 permanente tentoonstellingen makat u kennis met de onderwaterwereld van de Oostzee, Noordzee en de Noord-Atlantische Oceaan.

Stralsund

Steden
Alter Markt

Stralsund is een Hanzestad en staat bekend als UNESCO World Heritage stad. Vanwege haar bewogen geschiedenis, de unieke locatie aan het water en de iconische gebouwen van baksteen is de stad een gotische een attractie in Mecklenburg-Vorpommern.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 20,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€12,00 per dag

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau