Autovakanties
dagen

Verblijf midden in het groene hart van Umbrië incl. ontbijt

Le tre isole Villaggio Albergo
Magione, Perugia, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen midden in het groene hart van Umbrië aan het Trasimeno meer incl. ontbijt

Geniet met het hele gezin van een heerlijke vakantie in het groene hart van Italie, in Umbrië. Een ideale vakantiebestemming gelegen op slechts 300 meter van het prachtige Trasimeno meer. In de omgeving zijn een talloze activiteiten te ondermens. Van wandelen en fietsen tot golfen, vissen, tennissen, zeilen, windsurfen en nog veel meer! Daarnaast is het heerlijk vertoeven aan één van de strandjes aan het Trasimeno meer. Heb je genoeg van het strand? Neem dan een verkoelende duik in het zwembad. Wil je er even op uit? Breng dan een bezoek aan de gezellige plaats Magione en bewonder de San Giovanni kerk en Castello dei Cavalieri di Malta.

Autovakanties
dagen

Verblijf midden in het groene hart van Umbrië incl. ontbijt

Le tre isole Villaggio Albergo
Magione, Perugia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief airconditioning
  • Vanaf half juli tot en met augustus een welkomstdrankje
  • Accomodatie gelegen op slechts 300 meter van het Trasimeno meer
  • Gratis gebruik van sport- zwem- en verschillende entertainment faciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: maak een boottocht naar het eiland Isola Maggiore
Tips voor tijdens je verblijf

Maak een boottocht naar Isola Maggiore
Het op een na grootste eiland van het Trasimeno meer is het eiland Isola Maggiore. Voor een groot deel is het eiland bedekt met olijfbomen, steeneiken en cipressen. Vanaf Passignano sul Trasimeno, een klein stadje aan de oevers van het meer vertrekt er een veerboot naar het enige bewoonde eiland. Na een korte boottocht kom je aan in een prachtig vissersdropje. Struin langs huizen uit de 14e- en 15e-eeuw en neem plaats op een terrasje. Een bezoek aan de gotische kerk van Sint-Michiel de aartsengel, kapel van Sint Franciscus en het Guglielmi-kasteel mogen niet ontbreken!

Assisi
Geniet van de Italiaanse stad Assisi. Assisi ligt in de regio Umbrië (dichtbij Le Marche) en is een bekend stadje vanwege de mooie kerk van Franciscus van Assisi. Het is een bekende bedevaartsplaats en veel bezoekers komen dan ook voor deze schitterende San Francesco basiliek. Nabij Assisi ligt het top hotel Viole Country. Wandel in Assisi door de kleine steegjes en straatjes van dit authentiek middeleeuwse stadje naar boven, beklim de Rocca Maggiore of bezoek het Romeinse Forum en het Archeologisch Museum. In de zomer tref je vele toeristen, maar de vele fonteinen en sfeervolle steegjes geven de stad een rustige sfeer.

Le tre isole Villaggio Albergo
Str. della Santocchia,
Magione, Italië
Kaart
Str. della Santocchia, Magione, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Le tre isole Villaggio Albergo ligt in een groene omgeving vlak bij de oever van het meer van Trasimeno. Er zijn voldoende faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van het openluchtzwembad (half mei tot eind september), een tennisbaan (vooraf reserveren) en is er voor de kinderen een speelplaats. Ga een potje basketballen of speel een potje ping-pong. De accommodatie beschikt over appartementen en 2- en 3-persoonskamer. De appartementen en kamers zijn liggen te midden van olijfgaarden.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Kinderboerderij
  • Wasserette
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
Hoogtepunten

The Chocolate House

Bezienswaardigheden, Musea, Eten en drinken
Via San Sisto 207/c

Perugia staat bekend om de bekende Baci chocolade. Aan de rand van de stad is de fabriek te vinden waar je een rondleiding door het museum kunt volgen en aansluitend vele soorten chocolade kunt proeven. Ook is er een winkel waar je de overheerlijke chocolade kunt kopen om mee naar huis te nemen.

Perugia

Steden
Perugia

Perugia wordt ook wel het hart van Umbrië genoemd. Er zijn vele bezienswaardigheden en voor chocoladeliefhebbers is het een waar walhalla.

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 21.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau