Zonvakanties
dagen

All-inclusive op het prachtige eiland Zakynthos incl. vlucht

Filoxenia Hotel
Tsilivi, Zakynthos, Griekenland bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen o.b.v. all-inclusive op het prachtige eiland Zakynthos incl. vlucht

Geniet van een zonnige vakantie in Zakynthos en verblijf in het luxe 4*-Filoxenia Hotel, een heerlijk startpunt van jouw vakantie! Tijdens je verblijf word je 's ochtends wakker en neem je een heerlijk ontbijt om je dag goed te beginnen. Je kunt je dag bij de zwembaden van het hotel benuttigen, maar je kunt ook naar de prachtige witte stranden gaan en een frisse duik nemen in het kraakheldere zeewater. Neem jij een duik in het water? Vergeet dan zeker geen snorkelspullen, want er is genoeg te zien. Verder kun je op het eiland in de stad Zakynthos een bezoekje brengen aan het Dionysios Solomos plein en het Agios Markos plein. Deze twee pleinen zijn aan elkaar verbonden en verschillende gebouwen en museums vind je rondom de pleinen. Na een dag op pad geweest te zijn plof je neer in het restaurant bij het hotel en geniet je van een dinerbuffet dat voor je klaar staat.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Zonvakanties
dagen

All-inclusive op het prachtige eiland Zakynthos incl. vlucht

Filoxenia Hotel
Tsilivi, Zakynthos, Griekenland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Zakynthos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.15 – 10.30 uur)
  • Dagelijks lunchbuffet (12.30 – 14.30 uur)
  • Dagelijks snacks (15.30 – 16.30 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (19.00 – 21.30 uur)
  • Dagelijks is voor de kinderen (10.00 - 18.00 uur)
  • Dagelijks thee en snacks (16.30 - 17.30 uur)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank (10.00 – 23.00 uur)
  • Familiekamers met kinderkorting t/m 11 jaar
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek de 2 pleinen Dionysios Solomos en het Agios Markos
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips op Zakynthos

Navagio Beach
Dit is dé hotspot van Zakynthos. Je vindt hier het vrachtschip Pangiotis, deze strandde hier in 1980. Samen met het witte strand, de hoge kliffen en het helderblauwe water vormt dit het perfecte plaatje. Dit strand is alleen per boot te bereiken. Wanneer je liever het strand van boven wilt bekijken is dit mogelijk. Er is namelijk een viewpoint op de klif! Een absolute must om hier een kijkje te nemen!

Schildpaddeneiland
Wanneer je op Zakynthos bent is een boot huren een echte aanrader. Huur een bootje en vaar naar het schildpaddeneiland Marathonissi. Het eiland is in een vorm van een schildpad en er broeden hier veel Caretta Caretta schildpadden. Deze keren elk jaar terug om eitjes te leggen. Het is een onbewoond eiland en de schildpadden worden hier zo goed mogelijk beschermd. Om het eiland heen heb je nog vele mooie kliffen, handig als je met de boot bent!

Winkelstraten van Zakynthos-stad
Het centrum van Zakynthos-stad ligt in de straten rondom de grote baai. In het centrum vind je vele mooie pleinen omringt door restaurants, kerken en oude gebouwen. In de restaurants kan je genieten van typische Griekse gerechten. Het beste kan je winkelen in de kleinere zijstraatjes, je kan hier je hart ophalen in de antiekwinkels, kledingwinkels en Italiaanse schoenenwinkels. En uiteraard is er genoeg keuze in souvenirwinkeltjes!

Blauwe grotten
Aan de oostkant van Zakynthos bij Skinari liggen de blauwe grotten van Zakynthos. Je kunt hier vanuit Vanuit Agios Nikolaos met een bootje naar de grotten varen. De blauwe grotten danken hun naam aan de intens blauwe kleur die veroorzaakt wordt door de weerkaatsing van het licht op het water.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Filoxenia Hotel
Tsilivi,
Tsilivi, Griekenland
Kaart
Tsilivi, Tsilivi, Griekenland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Filoxenia Hotel is gelegen op het Griekse eiland Zakynthos. Het is een luxe hotel met 2 vleugels en Griekse gastvrijheid. Het hotel is gelegen op een minder drukke locatie met prachtige landschappen van het eiland op slechts 4 km afstand van de stad Zante. Verder vind je het strand op ca. 2 km afstand. Verder beschikt het hotel over een receptie, 2 zwembaden, één kinderbad, restaurant, bar, snackbar, buitenspeeltuin, Wi-Fi en parkeergelegenheid.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Pooltafel
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Zakynthos

Steden
Zakynthos

Zakynthos is de hoofdstad van het Griekse eiland Zakynthos. Hoewel deze stad in 1953 bijna volledig werd verwoest door een aardbeving, heeft het nog altijd een prachtige en gezellige uitstraling.

Caretta-Caretta schildpadden

Bezienswaardigheden
Gerakas Beach

Zakynthos is zeer bekend om zijn bijzondere Caretta-Caretta schildpadden. Hij komt op meerdere plaatsen voor in en rondom het Middellandse zeegebied, maar vooral bij Zakynthos.

Blauwe grotten

Natuur & Parken
Agios Nikolaos

Heel bijzondere grotten van Zakynthos zijn de ‘Blauwe Grotten’. De weerkaatsing van het licht op het water geeft een bijzonder mooie blauwe gloed in de verschillende rotspartijen. Vooral vroeg in de ochtend zijn de kleuren spectaculair.

Navagio Bay

Bezienswaardigheden, Stranden
Navagio Bay

Navagio Bay staat vooral bekend om zijn scheepswrak. Deze schilderachtige baai is omringd door kalkstenen rotsen en kliffen wat het geheel een mysterieuze uitstraling geeft. Het strand in combinatie met de azuur blauwe zee maken het tot een droomlocatie.

Tempel van Hera

Bezienswaardigheden
Olympia

Deze antieke dorische Griekse tempel is toegewijd aan Hera, de vrouw van Zeus. Zij is één van de belangrijkste vrouwelijke godheden in de Griekse godsdienst.

Papanikolis grot

Bezienswaardigheden
Řecko

Op het eiland Meganisi vindt u de grot Papanikolis, één van de meest bekende bezienswaardigheden op het eiland. In de 2e Wereldoorlog werd de grot als schuilplaats gebruikt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 7.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau