Cruises
dagen

Luxe 14-daagse Noorwegen cruise o.b.v. volpension

Costa Fortuna - afvaart Amsterdam
Amsterdam - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet van een 14-daagse Noorwegen cruise vakantie o.b.v. volpension

Altijd al een onvergetelijke cruise willen maken? Dit is je kans! Geniet van alle luxe aan boord van het cruise schip gecombineerd met de allermooiste plekken in Noorwegen. Je vaart langs de mooiste plekken in Noorwegen. Geniet van alles wat dit prachtige land te bieden heeft. Tijdens deze 14-daagse cruise zal je op veel verschillende indrukwekkende plaatsen aanmeren in Noorwegen. De meeste tijd spendeer je op de mooiste plekken van Noorwegen, maar op het schip is ook geen ruimte voor verveling, schuif aan in één van de 4 restaurants of ontspan in een van de drie zwembaden of in de jacuzzi. Geniet van een show in het theater of waag een dansje in de discotheek. Er zijn meer dan elf bars op het schip, schuif lekker aan en geniet van je cruise vakantie!

TIJDELIJK IN PRIJS VERLAAGD. NERGENS GOEDKOPER!

Cruises
dagen

Luxe 14-daagse Noorwegen cruise o.b.v. volpension

Costa Fortuna - afvaart Amsterdam
Amsterdam - Cruise Terminal, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 13 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner
  • Dagelijks livemuziek en avondprogramma met optredens
  • Gratis gebruik van fitness en zwembad
  • Inclusief havengelden
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: IJmuiden
Vandaag rond 17.00 uur zal het schip vertrekken vanuit IJmuiden. Je reist hier op eigen gelegenheid naartoe. Je ontvangt bij de reispapieren de definitieve vertrektijd.

Dag 2: op zee
Om bij de eerste bestemming te komen zal je deze dag spenderen op zee. Gelukkig is er genoeg te doen op het schip en zal je je niet vervelen. Dit is de perfecte dag om te ontdekken wat het schip allemaal te bieden heeft.

Dag 3: Vik
Rond 08:00 uur zal het schip aanmeren in Vik. Vangsnes is een dorp dat behoort bij de gemeente Vik. Vanuit Vangsnes gaat er een ferry over de Sognefjord en die brengt je naar de overkant naar Dagsvik. In Vik zelf mag een bezoekje aan de Hopperstad Stavkyrkje niet ontbreken. Een prachtig karakteristiek houten bouwwerk dat uit 1150 dateert. De staafkerk is in 1895 helemaal gerestaureerd. De buitenkant is al indrukwekkend, maar dat geldt zeker ook voor het interieur. Om 18:00 uur zal de boot weer vertrekken uit de haven van Vik.

Dag 4: Molde
Vandaag rond 10:00 uur zal het schip aanmeren in Molde. Molde staat ook wel bekend als "De Rozenstad" en deze iconische bloem zal je ook snel overal om je heen zien. In het centrum van de stad vind je rozentuinen, parken, beelden en muurschilderingen. Er bevindt zich zelfs een rozentuin op het dak van het stadhuis, vrij toegankelijk voor iedereen! Molde wordt omringd door fjorden, bergen en kleine eilandjes. Je hebt tot 14:30 uur de tijd want dan zal het schip weer vertrekken naar de volgende bestemming: Andalsnes.

Dag 4: Andalsnes
Om 16.30 uur komt het schip aan in Andalsnes. Andalsnes wordt ook wel “de natuurlijke poort naar de Romsdal Alpen” genoemd. Dit vanwege de bergtoppen die hoogtes bereiken van 1800 meter en daarom behoren tot de grootste en meest indrukwekkende in Noorwegen. Andalsnes is een geliefde bestemming van niet alleen Noren, maar ook van vele buitenlandse toeristen. Van over de hele wereld reist men hierheen voor het prachtige landschap, de uitstekende vismogelijkhedenen de indrukwekkende bergen. Om 21:00 uur zal het schip weer vertrekken.

Dag 5: op zee
Je bent alweer op dag 5 van deze geweldige reis. Vandaag zal je de dag doorbrengen op het schip. Een ultieme dag om eens heerlijk tot rust te komen in de spa. Ontspannen in het Turks stoombad of de sauna. Of ga shoppen, het schip biedt een divers winkelaanbod. Fris je op in je hut, trek je mooiste kleding uit de kast en geniet van een heerlijk Italiaans diner in het restaurant.

Dag 6: Narvik
Tussen steile bergen en een landschap vol fjorden ligt Narvik. In dit stadje zit je midden in de natuur. In een handomdraai ga je met de kabelbaan omhoog naar de Narvikfjellet berg. Vanaf hier heb je panoramische uitzichten over de stad, de bergen en de rest van het landschap. Wat ook leuk is om te doen om het Polar Park te bezoeken. Dit is de noordelijkst gelegen zoo ter wereld. Bewonder dieren zoals wolven, lynxen en beren, maar ook rendieren, elanden en poolvossen. Je hebt in Narvik de hele dag de tijd, je komt aan om 09:00 uur en het schip zal pas weer om 19:00 uur vertrekken.

Dag 7: Bodo
Na het ontbijt zal je rond 08:00 uur aanmeren in Bodo. Je hebt hier tot 18:00 uur de tijd om dit schiereiland te bewonderen. Ja, je leest het goed; een schiereiland. Het wordt ook wel de hoofdstad van de zeearend genoemd doordat hier de grootste populatie zeearenden ter wereld leeft. Wanneer je door de straten van de stad loopt zal de street-art direct opvallen. Verspreid door de stad bevatten de zijkanten van gebouwen levensgrote kunstwerken. Geniet ook vooral van het prachtige panorama aan vergezichten dat de stad biedt.

Dag 8: Leknes
Enkele van de mooiste stranden van Noorwegen liggen op slechts een klein eindje rijden van Leknes. Trotseer het prachtig blauwe, maar koude water en rust vervolgens lekker uit op het onberispelijke witte zandstrand. Er zijn talloze historische bezienswaardigheden en schitterende natuurgebieden te vinden rondom het stadje Leknes. Neem een kijkje in het Lofotr Vikingmuseum of in het Stokvismuseum. Je hebt hier van 08:00 uur t/m 18:00 uur de tijd om alle highlights te bewonderen.

Dag 9: op zee
Je zal de vandaag de gehele dag op het schip zijn. Ben je een sportieveling? Dan is het vandaag tijd om lekker sportief te zijn. Waar kies je voor? Ga je naar de fitnessruimte, naar de hardloopbaan of ga je naar het multifunctionele sportveld? Er is keuze genoeg! Duik het casino in of geniet van één van de themafeesten die de cruise op het bovenste dek viert. Sinds kort kun je ook meedoen aan de talentenjacht ‘The Voice of the Sea’, wie weet sta je straks zelf op het podium!

Dag 10: Maloy
Vandaag rond 08:00 uur zal het schip aanmeren in Maloy. Maloy is keer op keer uitgekozen tot een van de mooiste zwemstranden van Noorwegen. Dat is niet zonder reden, het is een krijtwit pareltje tussen de bergen. Niet alleen het strand is hier indrukwekkend maar ook de vuurtoren Kråkenes, de bekendste steen van Noorwegen; de Kannesteinen en het klooster van Selje. Je hebt de hele dag de tijd om de mooiste plekjes hier te ontdekken. Rond 18:00 uur zal het schip weer vertrekken.

Dag 11: Bergen
Bergen is de tweede stad van Noorwegen. Het is een prachtige stad omgeven door zeven bergen en fjorden. Bryggen is de oudste wijk van Bergen en ook meteen de belangrijkste. De prachtige kleurrijke koopmanshuizen met puntgevels dateren uit de Hanzeperiode en staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je kan een museum bezoeken om meer te weten te komen van de historie maar je kan ook gewoon heerlijk rondstruinen door de straten vol met kleine ambachtswinkeltjes en boetiekjes. Je zal rond 08:00 uur aanmeren in Bergen en rond 18:00 uur weer vertrekken.

Dag 12: op zee
Vandaag zal je de hele dag op het schip zijn, onderweg naar Bremerhaven. Wat ga je doen? Wanneer de kinderen zich vermaken in de kidsclub, heb jij even helemaal de tijd voor jezelf. Ga heerlijk winkelen op het schip of neem ontspannen plaats in één van de zes bubbelbaden. 'S avonds geniet je van een heerlijke cocktail met livemuziek in de Atriumbar en daarna dans je tot in de late uurtjes op de laatste beats in Discoteca Vulcania.

Dag 13: Bremerhaven
Vandaag om 07:00 uur zal het schip aanmeren in Bremerhaven. Hier vind je moderne architectuur, veel musea en een grote haven. Wanneer je in Bremerhaven bent ontkom je ook niet aan het Klimahaus, dit is namelijk een van de meest opvallende gebouwen hier en een spectaculair museum. De Afrikaanse woestijn, het tropische eilandleven op Samoa, jungles, gletsjers en sneeuwstormen. Het Klimahaus staat volledig in het teken van het klimaat en duurzaamheid. Een echte aanrader voor zowel de volwassenen en kinderen. Om 17:00 uur zal het schip weer vertrekken naar de eindbestemming IJmuiden.

Dag 14: IJmuiden
De laatste dag, de reis zit er op. Vandaag meer je weer aan in IJmuiden. Je reist op eigen gelegenheid weer terug naar huis. Je kunt terug kijken op een fantastische reis met onvergetelijke herinneringen.

Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen

Het is gebruikelijk dat je ongeveer een uur na aanmeren van boort kunt, een half uur voor vertrek dien je weer aan boord te zijn.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Costa Fortuna - afvaart Amsterdam
Ms. van Riemsdijkweg 45,
Amsterdam - Cruise Terminal, Nederland
Kaart
Ms. van Riemsdijkweg 45, Amsterdam - Cruise Terminal, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Costa Fortuna is een groot schip uit het jaar 2003 en valt onder de Costa Cruises. Er zijn diverse mogelijkheden om te dineren op het schip. Je kunt terecht bij Ristorante Raffaello en Ristorante Michelangelo voor diverse Italiaanse gerechten. Er is ook een buffetrestaurant Cristoforo Colombo, hier zal je pizza en pasta tegenkomen maar ook andere internationale gerechten. De echte liefhebber kan tegen betaling terecht bij Club Conte Grande voor een specialiteiten diner. Voor snacks kan je terecht bij de zwembadbar. Het schip beschikt over 3 zwembaden en 6 bubbelbaden. Er is een kinderbad en een waterglijbaan. Aan boord is er ook een sportzaal, een spa, een sauna en een Turks stoombad voor wat ontspanning. Voor de sportliefhebbers is er een hardloopbaan en een multifunctioneel sportveld. Voor de kinderen zijn er kinderclubs. 'S avonds kan je naar het casino of bezichtig een show in het theater. Geniet van een lekkere cocktail met livemuziek in de Atriumbar of gooi je heupen los op de dansvloer van Discoteca Vulcania. De hutten beschikken over een tweepersoonsbed, badkamer met douche en föhn, tv, radio, telefoon, kluisje, minibar en een airco.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Cruise faciliteiten

  • Buitenzwembad
  • Lounge
  • Wellnessfaciliteiten
  • Disco / Nightclub
  • Live entertainment
  • Casino
  • Waterpark
  • Sportschool
  • A la carte restaurant
  • Kidsclub
  • Bubbelbad
  • Solarium
  • Specialiteiten restaurant
  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Theater
  • Sauna
  • Lift
  • Winkels aan boord
  • Buffetrestaurant

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

De volgende verplichte kosten zijn exclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:
- Service charge (o.a. fooien) ca. € 11,00 per persoons per dag.

De volgende optie is optionele en kan worden bijgeboekt. Neem hiervoor contact op met ons service center.
- All Inclusive Più Gusto drankenpakket aan boord van het cruiseschip. Voor de 12-daagse cruise bedraagt het drankenpakket € 385,- per persoon per persoon (vanaf 18 jaar), kinderen van 4 t/m 17 jaar à € 220 per persoon en kinderen t/m 3 jaar zijn gratis (vooraf telefonisch of per e-mail te boeken, dient voor het gehele gezelschap te worden afgenomen).

Let op:
- Het vaarschema is te allen tijde onder voorbehoud van wijzigingen.
- Toegewezen inchecktijden staan vermeld op reispapieren, deze zijn 2-3 dagen voor vertrek beschikbaar in MyCosta.
- Een 2-persoonshut moet door 2 personen bezet worden en kan niet door 1 persoon geboekt worden! - Er is geen COVID-verzekering inbegrepen. Echter is het wel verplicht om deze af te nemen. Je kunt dit zelf regelen via je verzekering. Je kunt ook de Costa Relax (COVID) Insurance Policy bijboeken v.a. € 22,00 per persoon. Neem hiervoor contact op met ons service center.

Let op!
Kijk voor de actuele voorzieningen, veiligheidsprocedures en coronamaatregelen op deze pagina.

De rederij kan verschillend beleid hanteren per vaargebied. De meeste rederijen hanteren een vaccinatie-eis, wat soms aangevuld wordt met een testverplichting (PCR/Antigeen) en/of mondkapjesbeleid. Deze vereisten kunnen te alle tijden veranderen. Raadpleeg daarom regelmatig de site van de rederij.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juiste informatie, documenten en andere verplichtingen naar de rederij toe.

Let op! - Boek je het arrangement van 11 nachten dan is de afvaart in Amsterdam, aankomst in IJmuiden. - Boek je het arrangement van 13 nachten dan is de afvaart in IJmuiden - Boek je het arrangement van 14 nachten dan is de afvaart in Amsterdam

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau