Autovakanties
dagen

Verblijf in Serfaus in het natuurrijke Tirol o.b.v. all-inclusive

Hotel Amadeus Micheluzzi
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 4, 5, 8 of 15 dagen in Serfaus in het natuurrijke Tirol o.b.v. all-inclusive

Het 4*-Hotel Amadeus Micheluzzi in Serfaus is hét vakantieadres voor de wandelaar. En niet alleen omdat de regio bij uitstek geschikt is om te voet te verkennen. Het Oostenrijkse dorp Serfaus zelf is namelijk ook in zijn geheel tot voetgangersgebied verklaard. Daarmee is Hotel Amadeus Micheluzzi ideaal om even aan het jachtige leven te ontsnappen. Om helemaal in relaxte sferen op te gaan, beschikt het familiehotel over een uitgebreid wellnesscentrum. Hier kun je tot rust komen met een massage of in de infraroodsauna, Finse sauna of het stoombad. Ook is er een binnenzwembad. Voor verdere ontspanning ben je welkom in het restaurant, de bar of op het terras. Kinderen kunnen zich vermaken in een grote speelruimte. Serfaus ligt in Tirol en je verblijft dan ook in een bergachtige omgeving. Er is keuze uit een groot aantal wandelopties. Het aanbod varieert van gemakkelijke panoramaroutes tot het interactieve Murmli-pad. Ook avontuurlijke bergtochten onder leiding van een gids behoren tot de mogelijkheden. Sta je tussen het wandelen door ook graag op de pedalen? Dan vind je hier genoeg mountainbiketrajecten. Relaxen aan of op het water kan bij de Högsee. Leuke dagjes uit voor het hele gezin zijn avonturenpark Hög en attractiepark Funpark Fiss.

Familiekamers met HOGE kortingen!

Autovakanties
dagen

Verblijf in Serfaus in het natuurrijke Tirol o.b.v. all-inclusive

Hotel Amadeus Micheluzzi
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks verschillende cakes (vanaf 15.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner met saladebuffet
  • 1 x per week grillavond
  • Onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn (15.00 – 20.00 uur)
  • Gratis gebruik van het wellnesscentrum (15.00 – 19.00 uur)
  • Dagelijks gebruik van het binnenzwembad (07.00 – 19.00 uur)
  • Inclusief SUPER-SOMMER-CARD Serfaus Fiss Ladis voor leuke kortingen en extra's in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

SUPER-SOMMER-CARD

De Supersommercard is een toegangskaart die jouw vakantie volledig maakt. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van de kabelbanen, de wandelbus en ontelbare andere verschillende attracties. Daarmee kun je volledig genieten van de omgeving en de adembenemende natuur ontdekken van het prachtige Tirol.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Amadeus Micheluzzi
Darreweg 15,
Serfaus, Oostenrijk
Kaart
Darreweg 15, Serfaus, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een juweeltje in het autoluwe Serfaus: hotel Amadeus Micheluzzi. Geniet van het prachtige uitzicht over de daken van Serfaus naar de ötztaler Alpen. Met één draai zie je het ski- en wandelgebied Serfaus-Fiss en de Samnaungroep. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, zowel voor de kinderen als voor de ouders. Een zwembad, saune en stoomcabine, een kinderspeelkamer met veel leuk speelgoed zoals tafelvoetbal en een klein kinderhuisje, spelletjes en schilderbenodigdheden. Hotel Amadeus Micheluzzi is recent gerenoveerd en opgefrist. Serfaus is een paradijs voor families. Of de kinderen nog klein zijn of dat ze hun eigen boontjes kunnen doppen, aan iedereen is gedacht. Skiën op elk niveau: direct de rode piste af of toch nog even een opfriscursus

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Ladis

Outdooractiviteiten, Steden, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Nauders

Outdooractiviteiten, Steden
Reschen Strasse 334 - 354

Nauders is een typisch Oostenrijks dorpje dat z'n oorspronkelijkheid bewaard heeft. Je kunt er skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en rodelen en er is een 'Kinderland'.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.60 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau