Autovakanties
dagen

All-inclusive vakantie in het Salzburgerland

Park Hotel Gastein
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daagse all-inclusive vakantie in het Salzburgerland

In Bad Hofgastein vind je Park Hotel Gastein. Je verblijft in een traditioneel ingerichte hotel en er hangt een typische Oostenrijkse sfeer. Omdat je verblijft o.b.v. All Inclusieve zal je hier niks te kort komen. De chef des huizes zal je verwennen met heerlijke gerechten. Het hotel is rustig gelegen, maar in de buurt is genoeg te doen. Het is het perfecte startpunt voor sporters en actieve vakantiegangers. Trek je wandelschoenen uit de kast en maak een prachtige wandelingen door de bergen met een magisch uitzicht dat je niet snel vergeten zal. Na een lange actieve dag kun je genieten en tot rust komen in de sauna van het hotel. Bij Park Hotel Gastein zal je een heerlijke, rustige en onvergetelijke vakantie beleven!

Autovakanties
dagen

All-inclusive vakantie in het Salzburgerland

Park Hotel Gastein
Bad Hofgastein, Salzburgerland, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunchbox
  • Dagelijks een middagsnack
  • Dagelijks 3-gangendiner
  • Diverse (non) alcoholische dranken (09.00-21.00)
  • 1 x toegang tot het Gastein zwemmeer
  • Rustig gelegen hotel
  • In de directe omgeving van het centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Fortress Hohensalzburg
Meer over de omgeving

Wandelen
Wil jij ook niks liever dan de natuur in? En dan het liefst in de bergen? Er is geen betere plek om helemaal tot rust te komen en om afstand te doen van het hectische dagelijkse leven, dan in Gastein. In dit deel van het 'Nationalpark Hohe Tauern' kun je gebruik maken van meer dan 600 kilometer aan wandelroutes. De meeste daarvan lijden je dwars door de ongerepte natuur. Kom tot rust langs de oevers van één van de sprankelende bergmeren en luister naar het zoemen van de bijen. Geniet van het uitzicht en hoe de roofvolgels jacht maken op hun prooi.

Fietsen
Een ontspannende fietstoer langs de rivier de 'Gasteiner Ache' of een intensieve route bergop: tijdens een actieve vakantie in Gastein is er meer dan voldoende uitdaging te vinden. Maak een fiets- of mountainbike tocht door het Gasteinertal en ontdek plekken die met de auto onbereikbaar zijn. Bijvoorbeeld de fietsroute van Gastein, deze gaat door de hele vallei. Luister naar het stromende water en voel je frisse wind in je gezicht.

Flying Waters - Zweef over Bad Gastein
Je wordt eerst veilig geharnast en daarna stap je over de rand van het platform en voel je je zo vrij als een vogel. Je zweeft in comfortabel in het harnas over de historische stad Bad Gastein. Wanneer je boven de waterval zweeft zal je wellicht wat druppels voelen. Daarna zweef je door over de imposante Belle Epoque gebouwen. Wanneer je naar links kijkt zie je het dal en de bergen van Hohe Tauern. De Flying Waters is het gehele jaar geopend.

Park Hotel Gastein
Achenstrasse 18,
Bad Hofgastein, Oostenrijk
Kaart
Achenstrasse 18, Bad Hofgastein, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

3*-Park Hotel Gastein ligt op slechts 600 meter van Schlossalmbahn Gastein. Het hotel beschikt over een dakterras, sauna en een restaurant. Het hotel bevindt zich 500 meter van het centrum van Bad Hofgastein.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€5,00 per auto per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€5,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Flying Waters

Outdooractiviteiten
Kaiser Franz Josef-Straße 16

Een beleving voor actiefans. Veilig geharnast stap je over de rand van het platform. Daarna ben je zo vrij als een vogel en zie je het Gasteinerdal van boven.

Stubnerkogel suspension Bridge

Bezienswaardigheden
Stubnerkogel

Deze 140 meter lange brug is indrukwekkend om te zien. Niet alleen is het de enige brug op 2300 meter hoogte, ook kun je er het gehele jaar overheen lopen. Kijk je ogen uit!

Jagdbogenparcours

Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Bellevue-Alm-Weg 4

Een 'spel' parcours met pijl en boog door idyllische bosweg met 3-D afbeeldingen van dieren. Wie behaalt het hoogste aantal punten?

Zell am See

Steden
Dr.-Franz-Rehrl-Straße 1

Zell am See is één van de grootste trekpleisters van het Salzburgerland. In de winter is het een skigebied en in de zomer kijk je je ogen uit met het prachtige uitzicht op het meer.

Belevenisbad Käpt'n Hook

Outdooractiviteiten
Glemmtaler Landesstraße 23

aan de rand van Saalbach (aan de kant van Hinterglemm) vind je het buiten zwembad Käpt'n Hook. Het zwembad is bij goed weer geopend van midden mei tot midden september.

Waterval van Golling

Bezienswaardigheden
Wasserfallstraße 23

Aan de rand van het dorp Golling begint de korte wandeling naar de waterval van Golling. Op de brug heb je een mooi uitzicht op de waterval. Rond de waterval lopen wandelingen door de natuur.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€5,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€5,00 per auto per nacht

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau