Autovakanties
dagen

Halfpension in een 4*-hotel in Nedersaksen

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide
Hodenhagen, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Geniet 3, 5 of 7 dagen in een 4*-hotel in Nedersaksen o.b.v. halfpension

Op een schilderachtige locatie in het hart van de Aller-Leine Vallei in Hodenhagen, direct aan de oevers van de rivier de Aller, vind je het Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide. Verken de prachtige Lüneburger Heide en bezoek de bekende recreatie- en natuurparken in de buurt van het hotel. Liever een stad bezoeken? Hannover en Bremen liggen op goede afstand van het hotel. Hannover heeft beslist karakter met een prachtig oud centrum, schitterende tuinen en parken, een heus barok kasteel met tuinen en geweldige musea en architectuur. Maar ook bremen heeft veel te bieden voor een dagje uit. Dwaal door de kronkelige steegjes in de oudste wijk, de Schnoor, of snuif de maritieme sfeer op aan de oeverpromenade van de Weser, de Schlachte.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Halfpension in een 4*-hotel in Nedersaksen

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide
Hodenhagen, Nedersaksen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 4 of 6 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffet naar van keuze van chef
  • Ideale omgeving voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Kinderen t/m 11 jaar verblijven GRATIS!
  • Tip: bezoek Het Heide Park Resort of Wildpark Lüneburger Heide
Tips voor tijdens je verblijf

Hannover is een stad waar je misschien niet als eerste aan denkt voor een stedentrip. Zonde, want in Hannover zijn het hele jaar door genoeg festivals te vinden en meer te doen dan dat je waarschijnlijk denkt. Zo heeft Hannover super hippe rooftopbars waar je een prachtig uitzicht hebt over Hannover onder het genot van een cocktail of een ander lekker drankje. Ook kan je in Hannover genoeg mooie bezienswaardigheden vinden, zoals Het Neues Rathaus, De Egidiuskerk, The Markett Hall en de oude stad (Altstadt). Ook niet te missen is de Herrenhäuser Gärten. Hier kan je terecht voor een mooie wandeling. Dit park behoort tot de mooiste van Europa en bevat een schat aan botanische pareltjes, barokke ornamenten, tal van waterpartijen en een absolute blikvanger: de reuzegrote fontein.

Breng een bezoek aan Bremen
Dwaal door de kronkelige steegjes in de oudste wijk van de stad, de Schnoor, of snuif de maritieme sfeer op aan de oeverpromenade van de Weser, de Schlachte. Bezoek de Kunsthal Bremen of bewonder de Dom van Bremen. De stad staat garant voor een leuk weekendje weg!

Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide
Hudemühlen-Burg 18,
Hodenhagen, Duitsland
Kaart
Hudemühlen-Burg 18, Hodenhagen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op een schilderachtige locatie in het hart van de Aller-Leine Vallei in Hodenhagen, direct aan de oevers van de rivier de Aller, vind je het Michel & Friends Hotel Lüneburger Heide. Verken de prachtige Lüneburger Heide en bezoek de bekende recreatie- en natuurparken in de buurt van het hotel. Je wordt warm verwelkomt in het moderne 4-sterren hotel. Dit rustig gelegen hotel beschikt over 122 comfortabele kamers in verschillende categorieën. Je verblijft hier in een 2-persoonskamer. Het hotel beschikt over een gastvrije foyer als een centrale ontmoetingsplaats en over twee gezellige restaurants. Tevens vind je hier een grote tuin met terras en beschikt het hotel over een recreatiegebied met zwembad, sauna en stoombad.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.n. op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Serengeti-Park Hodenhagen

Dierentuinen en aquaria
Am Safaripark 1

In het hart van Neder-Saksen, aan de rand van de Lüneburger Heide, vind je Europa's grootste en uniekste safaripark. Het park biedt meer dan 1.500 loslopende wilde dieren in de natuur.

Het Heide Park Resort

Attractieparken
Heide Park 1

Het Heide Park Resort is het grootste themapark van Noord-Duitsland met meer dan 40 attracties en shows. hier vind je o.a. Europa's snelste en hoogste houten achtbaan.

Hannover

Steden
Hanover

Hannover heeft beslist karakter met een prachtig oud centrum, schitterende tuinen en parken, een heus barok kasteel met tuinen die een beetje aan Versailles doen denken, en geweldige musea en architectuur.

Lüneburger Heide

Natuur & Parken
Lüneburger Heide

De Lüneburger Heide is een groot heide- en boslandschap in het noordoosten van Nedersaksen, gelegen in de stedendriehoek Hamburg – Bremen – Hannover.

Wildpark Lüneburger Heide

Dierentuinen en aquaria
Wildpark 1

Het wildpark Lüneburger Heide is vlakbij het beschermde natuurgebied Lüneburger Heide gelegen en biedt op een uitgestrekt terrein meer dan 1.000 dieren en aangelegde tuinen.

Kunsthal Bremen

Musea
Am Wall 207

Kunsthal Bremen bezit een collectie schilderkunst die de hele periode van de middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst omvat.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.n. op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau