Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Adriatische Kust in Rimini incl. ontbijt

Hotel Berenice Rimini Mare
Rimini, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen aan de Adriatische Kust in Rimini incl. ontbijt

Rimini is veel meer dan alleen de badplaats waar je op de prachtige stranden van de zon en Adriatische Zee geniet. Vanuit Hotel Berenice Rimini Mare maak je er een afwisselende vakantie van met allerlei uitstapjes. Alleen al de adembenemende natuur in het binnenland is een feestje om doorheen te rijden. Wandel naar de rivier Marecchia, over de vijf bogen van de Romeinse brug Ponte di Tiberio (tweeduizend jaar oud!), richting de schilderachtige wijk Borgo San Giuliano, waar veel bijzondere winkels en restaurants zijn. Aan diezelfde Marecchia ligt het Parco XXV Aprile, waar het heerlijk picknicken en ontspannen is en je ook kunt sporten. De 14e-eeuwse kerk Santa Maria in Corte is het bezichtigen waard en je bezoekt de gezellige markt aan de Corso d'Augusto, op het Drie Martelaren Plein. Ook hier is de architectuur karakteristiek Italiaans. Je bevindt je bovendien vlakbij San Marino, de zelfstandige mini-republiek. Pak de shuttlebus hiernaartoe, de gelijknamige hoofdstad is een aanrader. Maak de wisseling van de wacht van het Palazzo Pubblico mee, slenter door de smalle straatjes en winkel belastingvrij! Andere tip is de mooie stad Cesena, die in 2015 in het wereldnieuws kwam door de 1000 muzikanten die hier gezamenlijk een nummer van rockband Foo Fighters speelden. Ontdek deze veelzijdige streek tijdens een heerlijke vakantie!

Autovakanties
dagen

Verblijf aan de Adriatische Kust in Rimini incl. ontbijt

Hotel Berenice Rimini Mare
Rimini, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis upgrade naar een superior kamer
  • Gratis gebruik van fietsverhuur
  • Inclusief late-checkout tot 13:00 uur in plaats van 11:00 uur
  • Hotel is op ca. 200 meter van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de 14e-eeuwse kerk Santa Maria in Corte
Hotel Berenice Rimini Mare
Viale Firenze 15,
Rimini, Italië
Kaart
Viale Firenze 15, Rimini, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hotel Berenice Rimini Mare is gelegen in Rimini op een afstand van 200 meter tot het strand van de Adriatische Kust. Vanaf het hotel ben je op loopafstand van het centrum met supermarkten, winkels en nog veel meer. Het hotel heeft 4 verdiepingen die je kunt bereiken met een lift of trap. Verder beschikt het hotel over een restaurant, terras, bar en is het mogelijk om een fiets te huren. De kamers zijn standaard voorzien van een airconditioning, telefoon, televisie, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Anfiteatro

Bezienswaardigheden
Via Roma

Het Romeinse amfitheater in Rimini is helaas niet veel meer dan een ruïne. Ooit was het een kolossaal theater waar allerlei spelen, wedstrijden en bloederige gevechten plaatsvonden.

Arco d'Augusto

Bezienswaardigheden
Corso D'augusto

Arco d’Augusto is vroeger gebouwd als stadspoort in opdracht van de Romeinse senaat en was bedoeld als toegangspoort tot de stad.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Ponte di Tiberio

Bezienswaardigheden
Ponte Di Tiberio

De marmeren monumentale brug Ponte di Tiberio ligt aan de oostelijke zijde. De Ponte di Tiberio werd al in de eerste eeuw gebouwd om een verbinding te maken over de Marecchia rivier.

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.30 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau