Steden dichtbij
dagen

Ontdek de charme van Bonn incl. ontbijt en extra's

Tante ALMA's Bonner Hotel
Bonn, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Ontdek in 4, 6 of 8 dagen de voormalige hoofdstad van West-Duitsland: Bonn incl. ontbijt en extra's

Bonn was tot de jaren '90 niet voor niets de hoofdstad van West-Duitsland en is nog steeds een verrassende bestemming. Vanuit het hip ingerichte Tante ALMA's Bonner Hotel, midden in het centrum, loop of fiets je richting de bezienswaardigheden. Wat te denken van het Beethoven Haus, waar het muzikale genie geboren werd en zijn prille jeugd doorbracht. Het museum en muziekbibliotheek Schumannhaus is weer gewijd aan vakgenoot Robert Schumann. Het schitterende Altes Rathaus, vormgegeven in rococostijl, is het decor voor de gezellige markt en vele terrasjes. De regeringsgebouwen uit de Koude Oorlog hebben nu een culturele functie, zoals de Bundeskunsthalle en het aanpalende Kunstmuseum. Fotografeer de 82 meter hoge Münster en het voormalige paleis Kurfürstliches Schloss. Winkelen is hier eveneens erg fijn omdat er een groot voetgangersgebied is. Wijntje? In de regio Ahr, op fietsafstand ten zuiden van de stad, bezoek je een proeverij in de kleinste wijnstreek van Duitsland. Wil je meer natuur zien, dan ligt Nationaal Park Eifel niet ver weg. De skyline van Bonn is schitterend, dat is goed te zien vanaf een boot waarmee je een tochtje over de Rijn maakt, onder de indrukwekkende Kennedybrücke door. Deze rivier voert verder richting Keulen, waar je vanzelfsprekend ook winkelt en de beroemde Dom bezoekt. Zo veel moois, zo dichtbij!

Steden dichtbij
dagen

Ontdek de charme van Bonn incl. ontbijt en extra's

Tante ALMA's Bonner Hotel
Bonn, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Non alcoholisch welkomstdrankje t.w.v. € 5,00 p.p.
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Dagelijks koffie en cake om 16.00 uur
  • Hip hotel ingericht in de stijl van de jaren 60 en 70
  • Hotel gelegen op slechts 5 minuten rijden van het centrum van Bonn
  • Hotel gelegen op 8 minuten lopen van het Poppelsdorfer Schloss
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek Schloss Drachenburg of ga naar Keulen
Meer over Bonn...

Bonn is een oude stad met een rijke geschiedenis die terug te vinden is in gebouwen, zoals het Altes Rathaus, de Domkerk St. Martin en het Beethoven-Haus! Absoluut een bezichtiging waardig! Er zijn hier veel musea te vinden waaronder het German National Museum of Contemporary History en het Zoologisch Museum Konig. Shopfanaten kunnen hun hart ophalen in Bonn, maar er zijn ook verscheidene parken en botanische tuinen te vinden. Een leuke ervaring is bijvoorbeeld een stadswandeling die je uit kunt breiden met 2 kilometer. Andere mooie tuinen en parken zijn Stadtgarten, Hofgarten en Alten Friedhof. Ook een echte aanrader is het Wildpark Venusberg dat erg leuk is voor de kinderen.

Tante ALMA's Bonner Hotel
Wallfahrtsweg 4,
Bonn, Duitsland
Kaart
Wallfahrtsweg 4, Bonn, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tante ALMA's Bonner Hotel is gelegen op een gunstige locatie in het levendige Poppelsdorf nabij het natuurpark Kottenforst-Ville. Tante ALMA's Bonner Hotel dompelt je onder in de jaren 60 en 70 van ALMA. Je ziet dit overal terug. Vormen, felle kleuren, de muziek brengt je helemaal terug naar de hippiebeweging. Het ALMA Bonn Hotel heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes. Denk hierbij aan een woonkamer, waar je kunt afspreken met gasten, werken of relaxen in de knusse fauteuils. In de speelkamer vind je een verzameling games uit de jaren 80. In de muziekkamer kun je genieten van muziek uit de jaren '60 en '70. Tijdens je verblijf kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. De kamers zijn gezellig en licht van kleur ingericht en standaard voorzien van een flatscreen-tv, telefoon en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet. Daarnaast maak je gratis gebruik van Wi-Fi via een hotspot. Vanaf het hotel ben je met 5 minuten rijden in het centrum van Bonn en op slechts 8 minuten wandelen van het romantische Kasteel Poppelsdorfer Schloss. In de zomer kan je bij het hotel fietsen huren.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 15,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per huisdier per dag

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Hoogtepunten

Bonn

Steden
Bonn

Bonn is een oude stad met een rijke geschiedenis die o.a. terug te vinden is in gebouwen, zoals de Domkerk St. Martin en vele verschillende musea.

Schloss Drachenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Drachenfelsstraße 118

Slot Drakenburg, gebouwd in 1882-1884, is één van de jongste kastelen op de Midden-Rijn. Het interieur is bijzonder prachtig.

Phantasialand

Attractieparken
Berggeiststraße 31-41

In Phantasialand vind je verschillende themagedeeltes met afwisselende attracties, zoals achtbanen, waterattracties, een spookhuis en vele verschillende kinderattracties.

Slot Augustusburg

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Max-Ernst-Allee, Bruhl, Noord-Rijnland-Westfalen, Duitsland

Bezoek dit prachtige kasteel in Bruhl. Ook is de omgeving van het kasteel mooi om te wandelen.

Jachtslot Falkenlust

Bezienswaardigheden, Cultuur
Parkplatz, Max-Ernst-Allee

Maak een mooie wandeling naar Slot Augustusburg, zeker de moeite waard vanwege de prachtige natuur!

Rondleiding door het Rathaus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Rathausplatz

Het stadhuis van Keulen is met recht een historisch stadhuis te noemen. Het stadhuis bestaat uit drie delen: het gemeentehuis, het Pretorium en het Spaans gebouw. Hier kun je meedoen aan een gratis rondleiding door het Rathaus. De gids neemt je onder meer mee naar de raadszaal, de Jan-Wellem zaal en de ontvangstkamer van de burgemeester.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per huisdier per dag

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 15,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau