Steden dichtbij
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Ontdek het Limburgse Landgraaf incl. ontbijt en diner

Landgoed Overste Hof
Landgraaf, Limburg, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ Geniet 3 dagen in Landgraaf in Limburg incl. ontbijt en diner

Ontdek Limburg vanuit Landgoed Overste Hof Landgoed Overste Hof in het Limburgse Landgraaf. Het hotel heeft een prachtige ligging in natuurgebied Strijthagen en wordt omgeven door bossen met diverse wandelpaden. Interessante steden zoals Maastricht en Heerlen zijn eenvoudig te bereiken en de grootste indoor skibaan van Nederland, Snowworld, ligt op een steenworp afstand. Breng ook zeker een bezoek aan kasteel Strijthagen. Doordat Landgoed Overste Hof ligt in een beschermd stiltegebied, hier kom je even helemaal tot rust! In de omgeving zijn tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het landgoed zelf biedt prettige faciliteiten, waaronder een gezellig restaurant, een hotelbar en een ruime parkeerplaats. Ben je opzoek naar een locatie voor een heerlijk ontspannend weekendje weg? Dan zit je hier helemaal aan het juiste adres!

Steden dichtbij
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Ontdek het Limburgse Landgraaf incl. ontbijt en diner

Landgoed Overste Hof
Landgraaf, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2 overnachting
  • Inclusief welkomstdrankje
  • Inclusief ontbijt in het restaurant aan het water
  • 3-gangendiner op de tweede avond
  • Inclusief wandelroutes
  • Gratis late check out tot 12.00 uur
  • Tip: bewonder de Wereldtuinen Mondo Verde!
Tips in de omgeving

Valkenburg
Valkenburg is een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Limburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Ieder jaar trekken miljoenen mensen naar dit stadje toe. De meeste komen hier voor de vele toeristische attracties die er in en rond de stad te vinden zijn. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lang populair als toeristische bestemming. De lokale VVV had de toeristische waarde van Valkenburg al snel door en liet al aan het eind van de 19e eeuw een houten uitkijktoren bouwen.

Maastricht
Historische panden, kerken, gezellige terrassen en leuke winkels, dat is wat je vindt in het centrum van Maastricht. Het centrum kent veel historie, waar je achter kunt komen in een van de museums. Zo is het welbekende plein Het Vrijthof natuurlijk niet te missen, waar je oog in oog staat met allerlei bezienswaardigheden.

SnowWorld Landgraaf
SnowWorld Landgraaf, ook wel de grootste skihal van Nederland! In de skihal vind je 5 verschillende pistes en 7 liften. De langste piste is 520 meter lang. Tijdens je bezoek aan de skihal kun je elkaar uitdagen en heerlijk genieten van de sneeuwpret! Ook is er een skischool aanwezig.

Landgoed Overste Hof
Overstehofweg 14,
Landgraaf, Nederland
Kaart
Overstehofweg 14, Landgraaf, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Landgoed Overste Hof ligt midden in het prachtige natuurreservaat Strijthagen, op ca. 300 meter van SnowWorld in Landgraaf. Het rustig gelegen hotel is dicht bij de Duitse grens en de steden Maastricht en Valkenburg. Het hotel beschikt over o.a. een restaurant, bar en terras. De kamers zijn standaard ingericht met een televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Wereldtuinen Mondo Verde

Natuur & Parken
Groene Wereld 10

Wereldtuinen Mondo Verde is een 25 hectare groot thema- en attractiepark. In dit park worden internationale tuinen getoond met de bijbehorende cultuur.

SnowWorld

Outdooractiviteiten
Witte Wereld 1

SnowWorld Landgraaf is de grootste indoorskibaan van Europa. Met vijf pistes en acht liften zijn er bij skihal SnowWorld ontelbare afdalingen mogelijk. SnowWorld is 365 dagen per jaar geopend.

GaiaZOO

Gaiaboulevard 1

Reis in één dag de hele wereld over en ontdek vele verschillende dieren. Het is een moderne dierentuin die zich ook richt op educatie over dieren én natuur- en soortenbehoud.

Zuid-Limburgse Stoomtrein

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten, Cultuur
Stationstraat 20-22

Maak een nostalgische rit met één van de treinen van de Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij en ervaar vroegere tijden.

Kasteel Hoensbroek

Bezienswaardigheden, Cultuur
Klinkertstraat 118

Kasteel Hoensbroek is één van de grootste kastelen van Nederland. Het oudste gedeelte van het kasteel, met name de hoge ronde toren, dateert van rond 1360.

Gulpener Bierbrouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Rijksweg 16

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

14.00 - 22.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau