Zonvakanties
dagen

5*-hotel aan de kust in Paphos, Cyprus o.b.v halfpension of all-inclusive

King Evelthon Beach Hotel & Resort
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
Geniet 6, 8, 11 of 15 dagen halfpension of all-inclusive in een 5*-hotel in Paphos, Cyprus aan de kust

In het stadje Paphos is veel te beleven en is een veelzijdig plekje op Cyprus. Het centrum van Paphos ligt op ongeveer 5 km van je heerlijke vijfsterren hotel en is één van de populairste badplaatsen van Cyprus. Geniet van de fantastische Cypriotische gerechten en gastvrijheid en laat je tijdens deze vakantie even heerlijk in de watten leggen. Dat is niet moeilijk gezien het hotel waar je verblijft! Aan zowel de sportievelingen als de rustzoekers is gedacht. Ontspan in de spa van het hotel tijdens een heerlijke behandeling of ga even lekker los in de fitnessruimte. Kortom, genieten is is hier niet moeilijk!

Zonvakanties
dagen

5*-hotel aan de kust in Paphos, Cyprus o.b.v halfpension of all-inclusive

King Evelthon Beach Hotel & Resort
Paphos, Paphos, Cyprus bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Paphos vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Ook te boeken op basis van all-inclusive!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Paphos
Deze gezellige badplaats heeft mooie boulevard waar je lekker op een terrasje kunt gaan zitten en een hapje of drankje kunt doen of misschien wil je nog een middagje winkelen en wat souvenirs scoren. Een beetje wegdromen bij het water is natuurlijk ook een fijne optie. Wil je toch een beetje cultuur snuiven? Bezoek dan het kasteel van Paphos. Ooit werd dit fort zoals zo velen gebruikt om de haven te beschermen tegen indringers. Het heeft ook de functie gehad van gevangenis, fort en als opslagplek voor zout. In en rond de stad vind je een aantal bijzondere opgravingen uit de Romeinse tijd met prachtige mozaïeken. Het is pas ontdekt toen een boer zijn land aan het omploegen was. Nog een leuk uitje is een bezoekje aan de bananenplantages van Paphos! Normaal gesproken zie de gele vruchten alleen per trosje in de supermarkt liggen natuurlijk, maar hier zie je hoe ze worden gekweekt. Als je een fan bent van archeologie mag een bezoek aan de "Tombs of the Kings" niet ontbreken. De naam klopt alleen niet helemaal want hier zijn nooit koningen begraven maar hooggeplaatste en belangrijke personen. Neemt niet weg dat het een prachtige plek is om een kijkje te gaan nemen. Het is een beetje een "gekkig" gezicht maar voor de kust van Paphos ligt een van de opvallendste bezienswaardigheden. In 1998 voer een schip vol met hout van Griekenland naar Syrië en kwam door de woeste zee vast te zitten. Gelukkig werden de bemanningsleden gered maar het schip is hier altijd blijven liggen en is goed te zien vanaf Paphos.

Troödosgebergte
Vanaf de meeste plekken op het eiland kun je het gebergte binnen uur bereiken en is het een fijne plek om de ergste drukte en warmte even te ontlopen. De hoogste piek van het eiland is de berg Olympus dat fier overal bovenuit steekt. Zonder twijfel is het Kykkosklooster het drukst bezochte religieuze gebouw van het eiland maar...het is meer dan de moeite waard! Alleen al de weg er naar toe is een bezienswaardigheid op zich. Over bochtige bergweggetjes rijd je naar het prachtige klooster. Het is gebouwd in de 12e eeuw en is tot op de dag van vandaag een van de rijkste en invloedrijkste kloosters van het eiland. Het is een kleurrijk geheel en is ook nog eens gratis te bezoeken. Zorg er echter wel voor dat je passende kleding draagt!

Wandelen
Vind je het leuk om de natuur een beetje te gaan verkennen? Wellicht is het Agasma-natuurpad een leuke optie voor je! Het is een cirkelvormige route van ongeveer 2 kilometer lang waar je tussen de wijngaarden en rotsen doorloopt. Op ongeveer 800 meter van het einde van de route vind je een fontein met schoon water. De route is niet moeilijk maar daarom niet minder leuk!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
King Evelthon Beach Hotel & Resort
Chlorakas Avenue,
Paphos, Cyprus
Kaart
Chlorakas Avenue, Paphos, Cyprus
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Welkom bij de vijfsterren exclusieve oase aan zee: King Evelthon Beach Hotel & Spa. Dit is een gloednieuw, ontspannende, comfortabele, leuke, unieke en luxe strandresort. Of je nou met de kinderen weg bent of alleen met je partner, je kan hier altijd terecht! Het resort ligt direct aan het strand van de baai van Chlorakas en het is omringd met verzorgde tuinen. Ook heeft het hotel een eigen waterpark, een kinderclub en een à la carte restaurants (Italiaans, Grieks en Mexicaans). Voor de sportievelingen is er een fitnessruimte, tennisbaan en een volleybalveld. De hotelkamers beschikken over een balkon, airconditioning, minibar, tv, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met een föhn en gratis toiletartikelen, evenals slippers en badjassen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speelkamer
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Choirokoitia

Choirokoitia

Choirokoitia is één van de belangrijkste prehistiosche opgravingen van Cyprus en het oostelijk mediterraan. De plaats staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Stavrovouni Monastery

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Larnaca

Het Stavrovouniklooster is een Cypriotisch-orthodox klooster op het eiland Cyprus. Het klooster staat boven op de berg Stavrovounix in het district Larnaca

Secret Paradise Beach

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Eilanden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen
Alaminyo

Secret Paradise Beach is een rustig en beschut strand waar u veilig met uw kinderen naar toe zou kunnen. Het wordt goed onderhouden en van alles georganiseerd.

Camel Park

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Outdooractiviteiten, Tours & activiteiten, Dierentuinen en aquaria, Attractieparken
Mazotos

Het bezoek aan Camel park is een heerlijk dagje uit met het hele gezin. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten zoals kameel rijden, speel mogelijkheden en een zwembad.

Hala Sultan Tekke

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur, Eilanden
Tekke Road

Hala Sultan Tekke moskee, ook wel de moskee van Umm Haram genoemd, is een moskee aan het zoutmeer van Larnaca vlak bij de luchthaven Larnaca op het eiland

Larnaca Salt Lake

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken, Cultuur
Larnaca

Lanarca Salt Lake is het zoutmeer van Lanarca die bestaat uit ondiep water waar vaak roze flamingo's te vinden zijn. In de zomer kunt u een wandeling maken over het droge, maanachtige terrein terwijl in de winter het water een gemiddelde diepte van 1 meter heeft.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau