Autovakanties
dagen

Geniet in een luxe 5*-hotel in Oost-Slovenië o.b.v. halfpension

Atlantida Boutique Hotel
Rogaska slatina, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in een luxe 5*-hotel in het Oost-Sloveense Rogaška Slatina o.b.v. halfpension en meer extra's

Even helemaal tot rust komen en genieten van alle luxe! Als dat is waar jij aan toe bent dat is het luxe 5*-Atlantida Boutique Hotel een echte aanrader. Word wakker en geniet van een heerlijk ontbijt buffet dat voor je klaarstaat. Hierna kun je beginnen met de omgeving ontdekken door middel van een wandeling of fietstocht door de adembenemende natuur. Wil jij een dag er tussenuit en meer van Slovenië zien? Dan is de stad Maribor zeker het bezoeken waard. Vanaf het hotel is het ca. 50 minuten rijden en bevind je je in het veelbelovende centrum. Zo zijn er vele terrassen, winkels en zit de stad vol prachtige bezienswaardigheden. Bij terugkeer in het hotel geniet je van een heerlijk diner en kun je (tegen betaling) gebruik maken van het wellnesscentrum. Hoe lekker is dat!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Autovakanties
dagen

Geniet in een luxe 5*-hotel in Oost-Slovenië o.b.v. halfpension

Atlantida Boutique Hotel
Rogaska slatina, Savinjska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner
  • 1x fles Donat Mg mineraalwater bij aankomst
  • Inclusief dagelijkse selectie van vers fruit uit de gezondheidshoek
  • Gratis toegang tot de Fontana Casino (Voor 18 jaar en ouder)
  • Inclusief onbeperkt toegang tot de binnenzwembad, bubbelbad en de sauna-oase van het hotel
  • Gratis toegang tot de fitness studio van het hotel
  • Inclusief animatieprogramma met musical en andere thema evenementen
  • Cadeaubon t.w.v. €10,00 voor diensten in Wellness & Spa Center
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Verblijf in een luxe 5*-hotel
  • Tip: bezoek het centrum van Maribor
Podčetrtek en Olimje

Podčetrtek (16 km)
Thermaal Pannonisch Slovenië, een land van geneeskrachtige wateren en wijnbouwheuvels aan de rivier de Sotla. In het hart van deze regio ligt Podčetrtek. De Terme Olimia & Aqualuna is zeker een bezoek waard. Dit waterpark in Slovenië wordt volledig voorzien van thermaal water. Buiten in Aqualuna kun je je uitleven op wel 10 toffe glijbanen! Binnen bevindt zich de wellness, welke je via de ondergrondse gangen bereikt. Je vindt hier mooie zwembaden met gekleurde verlichting, bubbelbaden en fijne ligbedden in een relaxte sfeer (ook kinderen zijn welkom in het wellness gedeelte).

Olimje (19 km)
Olimje ligt in een schilderachtig landschap aan de oevers van de rivier de Sotla, een prachtig juweeltje van ongerepte natuur. Dit piepkleine dorpje (250 inwoners) heeft een paar jaar geleden een Europese award voor mooiste landschap gewonnen. Zo hebben ze ook een kleine chocoladefabriek, waar chocolade op ambachtelijke wijze nog met de hand gemaakt wordt. Op loopafstand van de chocolaterie staat het kasteel van Olimje. In 1663 werd het kasteel omgevormd tot een Minorietenklooster en binnenin vind je ook een kleine kerk die je kunt bezoeken. De monniken die hier wonen houden zich vooral bezig met het maken van homeopatische geneesmiddelen. Rondom het kasteel vind je daarom een grote kruiden- en groentetuin. De natuurlijke geneesmiddelen worden gebruikt voor de apotheek, die vandaag de dag nog steeds open is voor bezoekers. Hiermee is de Olimje apotheek een van de oudst bewaarde kloosterapotheken in Europa.

Atlantida Boutique Hotel
Cvetlični Hrib 1,
Rogaska slatina, Slovenië
Kaart
Cvetlični Hrib 1, Rogaska slatina, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het luxe 5*-Atlantida Boutique Hotel in het Sloveense Rogaska slatina is een ideale uitvalbasis voor momenten waarin je toe bent aan rust en ontspanning. Ook is er een wellnesscentrum aanwezig bij het hotel om te genieten. De kamers zijn volledig uitgerust met een balkon met tuinmeubilair, airconditioning, televisie, telefoon, minibar en eigen badkamer die is voorzien van een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Rogaška Slatina

Spa en Wellness, Steden
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Ptuj

Steden, Bezienswaardigheden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Celje

Steden, Bezienswaardigheden
Celje

bezichtig de indrukwekkende stad Celje, de op twee na grootste stad van Slovenië. Bewonder er een mooi klooster uit de 13e eeuw en de burcht van de graven van Celje.

Marburg an der Drau

Steden, Bezienswaardigheden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Velenje

Steden, Bezienswaardigheden
Velenje

Velenje wordt ook wel mijnwerkersstadje genoemd omdat het leeft van kalksteenwinning. De stad ligt tussen het kasteel van Velenje & het kasteel van Salek.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau