Autovakanties
dagen

Halfpension in het hart van de Alpen in Tirol

TIA apart
Feichten im Kaunertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet van een 4-, 6-, 8- of 15-daagse vakantie en ontdek de imposante bergwereld in Tirol o.b.v. halfpension

Ben jij op zoek naar een ontspannen, maar toch sportieve vakantie? Dan is Tirol de ideale bestemming voor jou! Je vindt hier overweldigende natuur, hoge bergen en wel meer dan 250 kilometer aan wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van het hotel. In Feichten im Kaunertal zit je helemaal op je plek voor een actieve zomervakantie. Met de Summercard Basic die je bij het hotel ontvangt kun je op pad in de omgeving om leuke activiteiten te ondernemen met extra's en kortingen. Ook kun je je aanmelden voor het activiteitenprogramma met onder andere paardrijden, fietstours, boogschieten, bingo en meer. Wanneer je een heerlijke actieve dag hebt gehad kun je na die tijd ontspannen in de sauna van het hotel. 's Avonds kun je genieten van een heerlijk 4-gangendiner in het restaurant van het hotel. De volgende ochtend staat er weer een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar, om de dag goed mee te beginnen. Klinkt dit niet als een geweldige combi van sport en ontspanning?

Autovakanties
dagen

Halfpension in het hart van de Alpen in Tirol

TIA apart
Feichten im Kaunertal, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstcocktail
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (in Hotel Tia Monte)
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner (in Hotel Tia Monte)
  • Wisselend activiteitenprogramma met o.a. Paardrijden, fietstours, boogschieten bingo en meer
  • Inclusief Summercard Basic voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • In juli en augustus is er 6 x per week een kidsclub voor kids vanaf 5 jaar oud
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: bezoek Natuurpark Kaunergrat!
Tips in de omgeving

Ga wandelen in het Kaunertal
Het TIA apart hotel is gevestigd in het Kaunertal, gelegen in het Tiroler Oberland. Dit is een geliefde vakantiebestemming, mede door zijn indrukwekkende bergpanorama. In deze omgeving vind je ook uitstekende wandelgebieden. Ben jij een actieve wandelaar? Dan is het bewandelen van het bekendste langeafstand wandelpad van Tirol echt wat voor jou! Dit is de Adelaarsweg, en deze loopt door de bergketens rond het Kaunertal. De steile en bochtige tolweg bij de Kaunertal gletsjer is vooral populair bij fietsers, waar dit gebied zich ook erg goed voor leent.

Breng een bezoek aan Avonturenpark Funpark Fiss
Heb jij een actieve dag in gedachte voor jezelf, je reispartner of je gezin? Funpark Fiss is een Avonturenpark voor iedereen! Het aanbod staat garant voor veel avontuurlijk plezier. Er is een enorme tokkelbaan waarbij je een snelheid behaald van 80 km/u, je cind er een gigantische schommel en beleef de 2,2 km lange zomerrodelbaan die wel 45 km/u gaat! Ook is er een duiktoren, luchtglijbaan, trampolines en een water speelbaan. Ben je op zoek naar wat ontspanning? neem dan plaats op het grote zonneterras van bergrestaurant Möseralm. Hier kun je even op adem komen en genieten van het prachtige uitzicht.

Breng een bezoek aan de Kaunertaler gletsjer
Een echte aanrader tijdens jouw vakantie is om de Kaunertaler gletsjer te bezoeken. Dit begint al als één van de mooiste bergwegen in de Alpen. Deze weg loopt door een van de meest spectaculaire natuurgebied, en zeker in de zomermaanden. Onderweg kom je langs verschillende klimaatzones, waarna je uiteindelijk de eeuwige sneeuw en ijs bereikt. Onderweg vind je bijzondere bezienswaardigheden, zoals het tweelandenpunt van Oostenrijk en Italië. Hier kun je een stukje wandelen door een 'gletsjerspleet', wat natuurlijk een erg bijzondere ervaring is!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
TIA apart
Bödele 172,
Feichten im Kaunertal, Oostenrijk
Kaart
Bödele 172, Feichten im Kaunertal, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Tia Apart Hotel is een gezellig 3*-hotel in Feichten im Kaunertal. Dit hotel is prachtig gelegen midden in de natuur, nabij de vele gezellige dorpen in de omgeving. Na een actieve en sportieve dag kun je weer even op adem komen in het hotel. Voor de ultieme ontspanning is er een sauna, stoombad en relaxruimte beschikbaar. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de massagebehandelingen, het solarium en de schoonheidssalon. De kamers hebben een balkon, een zithoek, tv en een badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is in dit hotel een restaurant, waar je dagelijks kunt genieten van een heerlijk diner. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ladis

Cultuur, Outdooractiviteiten, Steden
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Fiss

Outdooractiviteiten, Steden
Seilbahnstrasse 42

Fiss ligt op een plateau boven het Inntal, op het grensgebied van Italië en Zwitserland. Sinds 1999 zijn de skigebieden aaneengesloten en is er vanuit Fiss te skiën tot aan 2820 meter.

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Imst

Steden
Imst

De historische stad Imst is omgeven door majestueuze bergen en een prachtige natuur. Geniet hier van de mooie uitzichten.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Belangrijke informatie

Let op:
- Het ontbijt en het diner vindt plaats in Hotel Tia Monte

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau