Zonvakanties
dagen

Fuerteventura! Geniet vanuit een tof hostel in surfersparadise incl. vlucht en ontbijt

Surf Riders Fuerteventura
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Surfs up! Verblijf 8 of 15 dagen op het ruige Fuerteventura in gezellig hostel vlakbij het strand

Welkom op Fuerteventura! Of je nu op zoek bent naar een actieve watersportvakantie of voor de totale ontspanning komt. Het altijd zonnige en op één na grootste eiland van de Canarische eilanden is de plek voor jou! Je verblijft in een tof en gezellig hostel vlakbij het strand. Het is meer dan alleen een slaapplek want je kunt hier deelnemen aan verschillende surf of yogalessen op alle niveaus. Wekelijks worden er diverse feestjes georganiseerd, waardoor de gasten elkaar beter leren kennen. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue bij de gemeenschappelijke buitenruimte, of een tripje naar het strand om samen een beachvolleybal of voetbalwedstrijdje te spelen. Lol maken en nieuwe vriendschappen sluiten is waar dit hostel voor staat.

Zonvakanties
dagen

Fuerteventura! Geniet vanuit een tof hostel in surfersparadise incl. vlucht en ontbijt

Surf Riders Fuerteventura
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Fuerteventura vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – hostel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hostel
  • Tip: maak een quad safari!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Wat heeft Fuerteventura te bieden

Dagje strand
Bijna geloof je dat je het zo in je mond kunt stoppen, maar niet doen! Het wonderlijke strand van Corralejo ligt bezaaid met kleine stukjes koraal. Door weer en wind zijn de ruwe kantjes van het koraal afgesleten en lijkt het net popcorn. Niet gek dus dat dit strand al jaren popcorn beach wordt genoemd. Voor de ruige stranden moet je bij Playa de Cofete of El Cotillo zijn. En natuurlijk niet te vergeten Waikiki Beach vlakbij je accomodatie!

Fotogenieke plekken
Er zijn op het eiland diverse mooie plekken waar je waanzinnige kiekjes kunt maken. Om het beste uitzicht over het ruige landschap te vinden moet je bij Mirador Morro zijn. Vanaf hier kun je al wandelend goed zien hoe dor het hier eigenlijk is en hoe de vulkanen door de jaren heen het landschap hebben gevormd. Ook de beroemde windmolens mogen niet in je galerij ontbreken. Ze werden voornamelijk gebruikt voor het malen van graan. Als je meer informatie wilt over de molens, dan kun je een bezoek brengen aan Centro de Interpretación de los Molin. Er is ook een molenroute te rijden die aangegeven wordt met Ruta de los Molinos.

De dieren van het eiland
De faunawereld op het eiland is op zijn minst divers te noemen. Zo heb je natuurlijk de prachtige onderwaterwereld met haar (wal)vissen en dolfijnen die je met je snorkel op je hoofd wegvoert naar een compleet andere wereld. Ook boven water heb je genoeg te bewonderen. De prachtigste vogels kun je hier spotten. Maar er is ook een plaag... Overal op het eiland kom je ze tegen: de eekhoorn. Bedenk goed dat dit verwilderde huisdieren zijn, afkomstig uit Algerije, Marokko en de Westelijke Sahara. Helaas zijn er veel te veel op het eiland en worden ze dus bestreden, liever niet voeren dus!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Surf Riders Fuerteventura
C. El Medano, 14,
Corralejo, Spanje
Kaart
C. El Medano, 14, Corralejo, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Surf Riders is een hostel voornamelijk gericht op surfers. Op slechts 5 minuten van Waikiki beach en met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan en het eiland Lobos een waar (surfers) paradijs. Het hostel biedt je een privékamer met eigen badkamer en gemeenschappelijk terras. De kamers zijn eenvoudig maar functioneel ingericht met een TV en gratis Wi-Fi. Dagelijks kun je lekker genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en je klaar gaan maken voor een nieuwe dag. In de gezellige barbecue ruimte worden regelmatig feestjes georganiseerd evenals stranduitjes met beachvolleybal en voetbalwedstrijdjes. Het hostel biedt een hele waslijst aan watersportlessen aan van beginner tot gevorderde. Denk hierbij niet alleen aan windsurfen, maar ook aan kiten, en yogalessen! Met de fantastische "vibe" in dit hostel maak je nieuwe vrienden voor het leven!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Midgetgolf
Ja
Terras
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Corralejo

Bezienswaardigheden, Steden
Corralejo

In het noordoosten van Fuerteventura liggen de allermooiste witte stranden. De grote stranden (Grandes Playas) maken deel uit van het grotere natuurpark dat je hier vindt. Deze stranden van Corralejo worden veel bezocht door surf en kite liefhebbers.

El Cotillo

Bezienswaardigheden, Steden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Inchecken

Vanaf 16:30 uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau