Steden dichtbij
dagen

Geniet in hartje Venray Noord-Limburg incl. ontbijt

Hotel Café Hulsman
Venray, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3 of 4 dagen in hartje Venray in Noord-Limburg incl. ontbijt

Ga er even heerlijk op uit en kom naar Hotel Café Hulsman midden in het centrum van Venray! In dit gezellige 3-sterrenhotel met een modern interieur verblijf je in een luxe kamer welke van alle gemakken is voorzien. 's Ochtends voordat je de dag begint geniet je van een heerlijk ontbijt. Verken daarna de prachtige omgeving van het hotel. Ga winkelen in de stad of ontdek de prachtige natuur van Noord-Limburg! Verken de bossen en heidevelden van het Zwartwater of fiets via de Maas naar bedevaartsoord Smakt. Je kunt alle kanten op! Na een fijne dag op pad te zijn geweest kun je plaatsnemen in het café voor een heerlijke borrel of een diner. Ook in de middag kun je in het café terecht voor een lunch.

Steden dichtbij
dagen

Geniet in hartje Venray Noord-Limburg incl. ontbijt

Hotel Café Hulsman
Venray, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Tip: maak een heerlijke fietstocht door het Limburgse landschap!
Wat je kunt doen in de omgeving

Overloonse Duinen
Tot het begin van de 20e eeuw bestond het gebied rond Overloon uit zogenaamde woeste gronden. Kort daarna werden hier de eerste bomen geplant voor de productie van hout. Tegenwoordig spelen aspecten als natuur en recreatie een belangrijke rol. Door accenten te leggen op de mooie kanten is het bos omgetoverd tot een veelzijdig en aantrekkelijk fiets- en wandelgebied.

Bezoek het Oorlogsmuseum Overloon
Tijdens je bezoek aan het Oorlogsmuseum Overloon kom je van alles te weten over de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Er is aandacht voor het verzet, maar ook voor de vervolging. Ten slotte wordt er natuurlijk aandacht besteed aan de bevrijding, met een speciale aandacht voor de Slag bij Overloon.

Kasteeltuinen Arcen
Het is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. Laat je zintuigen prikkelen, beleef de historie en ontdek de meer dan 15 unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Kasteeltuinen Arcen is meer dan prachtige flora en fauna. Je geniet van een heerlijk dagje uit. Wandel op de begaande paden óf net erbuiten en kom tot rust in een van de diverse horeca gelegenheden.

Hotel Café Hulsman
Henseniusplein 9,
Venray, Nederland
Kaart
Henseniusplein 9, Venray, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Café Hulsman is een comfortabel 3*-hotel gelegen in Venray. Het hotel beschikt over een restaurant waar je 's avonds heerlijk kunt genieten van een goed diner en 's ochtends kunt aanschuiven voor een goed ontbijt. Alle kamers van het hotel hebben een comfortabele inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie en een badkamer met douche, toilet en föhn.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid (Centrumgarage)
Parkeerkosten
Uitrijkaart via het hotel à € 2,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Attractiepark Toverland

Attractieparken
Toverlaan 2

Hou je van een beetje gezonde spanning? Breng een bezoek aan Toverland, en dwaal door de Magische Vallei, de Magic Forest, de Troy Area of het Land van Toos.

Hertog Jan Brouwerij

Wijngaard / bierbrouwerij
Kruisweg 44

Het bekendste bier uit Limburg is het Hertog Jan bier. Gebrouwen in het Limburgse heuvelland en nu te bezoeken! Breng een bezoekje aan deze prachtige brouwerij.

Thermaalbad Arcen

Spa en Wellness
Klein Vink 11

Lekker tot rust komen en ontspannen! Geniet van diverse sauna’s, kneipp-baden, verzorgingsbehandelingen en verschillende soorten massages.

Graanbranderij de IJsvogel

Eten en drinken
Schans 20A

De IJsvogel is gevestigd in een gerestaureerde werkende watermolen gelegen in het natuurgebied Barbara’s Weerd; De Wijmarsche Watermolen. Een bezoek aan de watermolen is een boeiende en leerzame ervaring.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid (Centrumgarage)

Parkeerkosten

Uitrijkaart via het hotel à € 2,00 per dag

Inchecken

Vanaf 13:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau