Autovakanties
dagen

Boerderijhotel in De Marken incl. ontbijt en extra's

Ca' Virginia Country House & Wellness
Montecalvo in Foglia, Marche, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8, 11 of 15 dagen in de natuurrijke omgeving De Marken in Italië incl. ontbijt en extra's

Op vakantie naar een kleinschalig, milieuvriendelijk hotel gelegen op het platteland van De Marken in Italië? Pak je kans en ga naar Ca 'Virginia Country House & Wellness! Het hotel ligt tussen de glooiende heuvels waarop voornamelijk gewassen worden verbouwd. In de omgeving kan je talloze perfecte racefietsroutes over wegen die langs idyllische bergkammen lopen. Met de E-bike fietstocht ga je door de heuvels, naar prachtige middeleeuwse dorpjes en kastelen. De gids kan je er alles over vertellen. Verder mag je een kijkje nemen in de bereiding van het typische crescia sfogliata uit Urbino. Dit is een soort flatbread. En je mag het zelfs proeven! Ca. 20 km naar het noordoosten ligt de stad Pesaro aan de Adriatische Kust en ca. 12 km naar het westen vind je de universiteitsstad Urbino. Heerlijk zo'n vakantie in de prachtige natuur van Italië!

Autovakanties
dagen

Boerderijhotel in De Marken incl. ontbijt en extra's

Ca' Virginia Country House & Wellness
Montecalvo in Foglia, Marche, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x halve dagexcursie E-bike fietstocht met gids
  • 1 x een kijkje in de bereiding van "crescia sfogliata" uit Urbino met proeverij
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst

Wat is er te doen in de omgeving?

Riviera del Conero (ca. 105 km)
De Riviera del Conero is de kust bij de berg Monte Conero waar je mooie zand- en kiezelstrandjes kunt bezoeken. Vanaf de kustweg heb je goed zicht op de prachtige strandjes die aan de Adriatische zee liggen. De meeste strandjes kun je bezoeken door met de auto over kronkelweggetjes af te dalen. Sommige strandjes zijn zo paradijselijk alleen dat je deze enkel met een bootje kan bereiken. Naast de prachtige stranden staat Riviera del Conero ook bekend om de leuke plaatsjes waar je kunt eten. Kies bijvoorbeeld voor Portonovo hier worden de mosselen in de baai gevangen en direct naar de restaurantjes in het dorp gebracht. Verser dan dit krijg je het niet!

Grotte di Frasassi (ca. 122 km)
Je kunt je niet meer herinneren dat je eerder zo'n indrukwekkende grot hebt gezien. Hoe verder je in de grot loopt hoe meer stalagmieten en stalactieten je tegen komt. Iedereen kan de route van anderhalve kilometer wandelen, deze leidt je langs bijzondere punten. Maar voor degene die goed te been zijn is de blauwe of de rode speleologen tour een echte aanrader! In overall, regenlaarzen, met helm en hoofdlamp krijg je een beetje een idee hoe speleologen grotten verkennen. De trapjes worden kleiner, de doorgangen worden smaller en je komt kleine beklimmingen tegen. Als dit geen belevenis is!

San Benedetto (ca. 168 km)
Als je een dagje het strand wil opzoeken, dan is San Benedetto del Tronto een mooie bestemming. Het prachtige rijk van palmbomen en zandstranden zorgt voor een relaxte sfeer! San Benedetto del Tronto heeft een klein, maar historisch centrum met als belangrijk monument de zeshoekige toren Torre dei Gualtieri. Wanneer je deze toren beklimt heb je een prachtig uitzicht over de hele stad, de zee en de omliggende heuvels. Aan de haven vind je één van de grootste vismarkten van Italië. Iedereen uit de regio komt hier voor de lekkerste vis. Wat ook een bijzondere plek is om te bezoeken is de Scultura Viva. Langs de pier staat een reeks prachtige beeldhouwwerken van natuursteen. De Lungomare San Benedetto del Tronto staat bekend als prachtige wandelpromenade door de vele palmbomen en waterfontijnen. Maak een mooi wandeling over de pas vernieuwde dijk. Op deze dijk vind je veel Italiaanse restaurantjes waar je even lekker kan pauzeren met een Italiaans gerecht en een verfrissend drankje.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 7 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Ca' Virginia Country House & Wellness
Foglia Secca 1,
Montecalvo in Foglia, Italië
Kaart
Foglia Secca 1, Montecalvo in Foglia, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Ca' Virginia Country House Wellness biedt een terras met uitzicht op het landschap van Montefeltro. Het ligt op 15 km van de plaats Urbino, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het hotel beschikt o.a. over een spa en een buitenzwembad met zout water. In het hele pand is gratis Wi-Fi beschikbaar. De boerderij dateert uit de 15e eeuw en is volledig gerenoveerd. Het restaurant serveert lokale specialiteiten. Het Ca' Virginia Country House Wellness is tevens een milieuvriendelijke accommodatie, die van stroom wordt voorzien door zonnepanelen. Binnen 30 minuten rijdt je naar de kust van Pesaro.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Aquafan

Attractieparken
Viale Ascoli Piceno 6, Riccione

Plezier voor iedereen! Dit waterpark heeft vele attracties in meerdere gebieden die gemaakt zijn voor verschillende leeftijden. Eten? Geen probleem, er is een McDonald's.

San Marino

Steden
San Marino

San Marino staat bekend om de prachtige binnenstad. Het hele historische centrum heeft haar oorspronkelijke uiterlijk door de eeuwen heen weten te behouden.

Porta Montanara

Cultuur
Via Giuseppe Garibaldi 132

In het centrum van de stad, niet ver van de Arco d’Augusto, bevindt de poort Porta Montanara. Deze kleinere toegangspoort draagt ook wel de bijnaam ‘Sant’Andrea’.

Anfiteatro

Bezienswaardigheden
Via Roma

Het Romeinse amfitheater in Rimini is helaas niet veel meer dan een ruïne. Ooit was het een kolossaal theater waar allerlei spelen, wedstrijden en bloederige gevechten plaatsvonden.

Ponte di Tiberio

Bezienswaardigheden
Ponte Di Tiberio

De marmeren monumentale brug Ponte di Tiberio ligt aan de oostelijke zijde. De Ponte di Tiberio werd al in de eerste eeuw gebouwd om een verbinding te maken over de Marecchia rivier.

Het strand van Rimini

Stranden
Rimini

Rimini beschikt over een strand van maar liefst 15 kilometer. Dit is een grote reden voor toeristen om naar de stad te komen. Tevens vind je hier vele, gezellige beachclubs.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

09.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau