Zonvakanties
dagen

Appartement aan de kust van Benalmádena incl. vlucht

Pierre & Vacances Benalmadena Principe
Benalmádena, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Verblijf 6, 8, 11 of 15 dagen in een appartement aan de kust van Benalmádena o.b.v. logies en incl. vlucht

Zoek je een leuke bestemming voor je volgende zonvakantie? In Benalmádena kun je eindeloos genieten van een aangenaam klimaat, lekker eten en heel veel gezelligheid. De straten van Benalmádena staan vol met Spaanse invloeden, dus hou je ogen zeker open! Pak je koffer maar alvast in, want het hotel staat al klaar om je met open armen te ontvangen! In de buurt zijn verschillende leuke winkels en gezellige eetgelegenheden te vinden. Voor wie ervan houdt om 's avonds nog op stap te gaan, zijn er genoeg uitgaansgelegenheden welke tot laat geopend zijn. Benalmádena beschikt over een gezellige haven, Puerto Marina genaamd, waar het 's avonds sfeervol verlicht is. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie onder de Spaanse zon vind je hier!

Familiekamers met HOGE kinderkortingen!

Zonvakanties
dagen

Appartement aan de kust van Benalmádena incl. vlucht

Pierre & Vacances Benalmadena Principe
Benalmádena, Málaga, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Málaga vanaf luchthaven naar keuze
  • Verblijf in een 2-kamerappartement voorzien van alle gemakken
  • 200 meter vanaf het strand
  • Inclusief schoonmaakkit, bedlinnen en handdoeken
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Kinderanimatie tijdens het gehele seizoen
  • Hoge kinderkorting van toepassing t/m 12 jaar!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het appartement
  • Tip! Ga een dagje naar Málaga
Leuke tips in de omgeving

Teleférico, kabelbaan van Benalmadena
‘Teleférico’ is Spaans voor kabelbaan. En met deze kabelbaan, die te bezoeken is vanuit Benalmádena, word je in een glazen gondel bovenop de bergen gebracht. Op die hoogte heb je wijd verspreid uitzicht, dat reikt tot de rots van Gibraltar en Sierra Blanca bij Marbella.

Puerto Marina (jachthaven)
In Benalmádena Costa vind je de Puerto Marina, oftewel de jachthaven in de Spaanse badplaats. Buiten het bewonderen van een paar flinke, mooie schepen, is de Puerto Marina tevens ook ingericht als commercieel centrum. Je vindt hier talloze terrassen en winkeltjes. Perfect voor het uitrusten na een lange wandeling, of om heel de dag lekker plaats te nemen en te genieten van die Spaanse temperaturen met een koud glaasje wijn. Ook is het mogelijk om vanaf hier een boottocht te boeken waarmee je dolfijnen kunt gaan zien. In de Puerto Marina komt dus ieder aan zijn trekken.

La Niña de Benalmádena
Een van de symbolen van de stad is “La Niña de Benalmádena“, een bronzen beeld van een meisje dat al sinds de late jaren ‘60 uitkijkt over de Plaza de España. Het werd gemaakt door Jaime Pimentel en het voorspelt de heropleving van de lokale economie door toerisme en een internationale cultuur. Een kopie van het standbeeld diende tevens als prijs voor de winnaar van het “Festival de Cine de Autor de Benalmádena“. Tevens kun je in Brussel een replica van het standbeeld bewonderen, waarmee de verbroedering tussen de twee steden wordt gesymboliseerd.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Pierre & Vacances Benalmadena Principe
Calle los Girasoles 8,
Benalmádena, Spanje
Kaart
Calle los Girasoles 8, Benalmádena, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Benalmádena Príncipe ligt op ongeveer 200 meter van het strand in Benalmádena aan de Costa del Sol. Dit moderne resort beschikt over een buitenzwembad dat 's zomers geopend is. Alle appartementen zijn voorzien van airconditioning, een plasma-tv, een eigen terras en een slaapbank. De badkamer beschikt over een douche. De keuken is uitgerust met o.a. een magnetron en een vaatwasser.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Vaatwasser
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Lounge
Ja
Solarium
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Playa La Carihuela

Stranden
Playa La Carihuela

Eén van de beste stranden van de Costa del Sol is Playa La Carihuela. Helder water, tal van voorzieningen en vol met locals die allerlei lokale lekkernijen verkopen.

La Parque Batería

Natuur & Parken
Av. Del Carmelo

Mis dit centrale park niet: fonteinen, oude kanonnen, wandelpaden en een meertje maken La Parque Bateria een toplocatie voor een rustige middag.

Torremolinos

Steden
Torremolinos

In Torremolinos kunt u genieten van talloze winkels, gezellige restaurants en een heerlijk zandstrand!

Fuengirola

Steden
Fuengirola

Fuengirola aan de Costa del Sol is vooral bekend om haar lange zandstranden en hotels/appartementen met prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de kustlijn.

Kerst vieren in Málaga

Kerstmarkt
-

Duizenden lampjes, kerststallen en enorme bomen. Kerst vieren in Málaga is een bijzondere ervaring. In de avonduren zijn er lichtshows in de Calle Larios die je laten duizelen. De verlichting is ieder jaar anders. Wedden dat een weekendje Málaga in december jouw favoriete traditie wordt?

Calle Marqués de Larios

Bezienswaardigheden
Calle Marqués De Larios

Wie van shoppen houdt, kan hier terecht! Deze prachtige winkelstraat, ook wel Calle Larios genoemd, is gelegen in het historisch centrum van de stad.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau