Natuur
dagen

Verblijf in het pittoreske Duitse wijndorp Markelsheim incl. ontbijt en één keer diner

Weinstube Lochner
Markelsheim, Taubertal, Duitsland bekijk op kaart
4, 5 of 6 dagen genieten in het pittoreske Duitse wijndorp Markelsheim incl. ontbijt en één keer diner

Verblijf in het familiehotel Weinstube Lochner dat is gelegen in het hart van het gezellige dorp Markelsheim. Markelsheim staat ook bekend als het 'Weinort', omringd door wijngaarden op de bekende 'Romantische Strasse'. Ontdek het slot van Duitse Orde, het karakteristieke stadhuis of fiets door het mooie, heuvelachtige gebied. Neem bij terugkomst in het hotel een duik in het zwembad, of geniet van een heerlijk glaasje wijn op het terras! Ontdek ook steden als Rothenburg ob der Tauber en Würzburg in de omgeving.

Natuur
dagen

Verblijf in het pittoreske Duitse wijndorp Markelsheim incl. ontbijt en één keer diner

Weinstube Lochner
Markelsheim, Taubertal, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangen keuzediner
  • Flesje mineraalwater op de kamer
  • Gratis gebruik van het zwembad
  • Gratis Wi-Fi en parkeren bij het hotel o.b.v. beschikbaarheid
  • Tip: bezoek ook de nabij gelegen steden Würzburg en Rothenburg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst

Tips voor jouw verblijf

Rothenburg ob der Tauber
Het centrum van Rothenburg ob der Tauber is gelegen op ca. 35 km van je verblijf. De stad is één van de populairste steden langs de route Rothenburg ob der Tauber. Het centrum kent een brede geschiedenis met veel historische monumenten en bezienswaardigheden. Zo heb je het historische marktplein met verschillende herkenningspunten.

Würzburg
Het centrum van Würzburg is op ca. 43 km van je verblijf. Slenter door de stad en laat je verrassen door de vele winkels en bezienswaardigheden. Zo zijn er verschillende museums maar ook historische herkenningspunten die zeker het bezichtigen waard zijn. Zo is het Old Main Bridge zeker niet te missen tijdens je bezoek aan Würzburg. Maak een wandeling langs de oevers van de rivier en bewonder hier de schilderachtige plekjes.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 5 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Weinstube Lochner
Hauptstraße 39,
Markelsheim, Duitsland
Kaart
Hauptstraße 39, Markelsheim, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het gezellige familiehotel Weinstube Lochner ligt in het mooie Taubertal, in Markelsheim, op ca. 5 km. van de plaats Bad Mergentheim. Het hotel beschikt over een restaurant en een groot wellnesscentrum met binnenzwembad. De moderne kamers zijn standaard voorzien van een televisie en een eigen die is uitgerust met een badkamer met douche en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Bad Mergentheim

Steden
Ledermarkt 6-10

De stad Bad Mergentheim ligt in een verbreding van het dal van de rivier de Tauber in de regio Franken in het bondsland Baden-Württemberg. Bad Mergentheim valt onder de route van 'De Romantische Strasse en is een gezellige plaats met veel vakwerkhuizen.

Rothenburg ob der Tauber

Steden
Marktplein 1

Rothenburg ob der Tauber is één van de steden langs de bekende toeristische route van 'De Romantische Straße'. Rothenburg ob der Tauber behoord tot één van de mooiste dorpjes van Duitsland. De straten, pleinen, stadsmuren en torens zorgen ervoor dat Rothenburg ob der Tauber de uitstraling heeft van een middeleeuwse stad.

Residenz Würzburg

Bezienswaardigheden, Musea, Cultuur
Residenzplatz

Het Würzburg Residence is een barokke Residenzbau aan de rand van het centrum van Würzburg , die werd gestart in 1719 en werd voltooid door 1744 Het interieur werd in 1781 voltooid. Het kasteel is een van de belangrijkste werken van de Zuid-Duitse barok en wordt beschouwd als in de Europese context als een van de belangrijkste woningen van de late barok, het is dus in lijn met de Schönbrunn in Wenen en Kasteel van Versailles in Parijs

Heilbronn

Steden
Heilbronn

Heilbronn aan de Neckar: de stad leeft van en met de rivier. Maar er soms ook op, want er is hier een echt theaterschip en tevens het enige drijvende podium in heel Zuid-Duitsland.

Naturpark Neckartal-Odenwald

Natuur & Parken
Kellereistraße 36

Één van de grootste natuurparken in Baden-Württembergs. Uiterst geschikt om heerlijk te wandelen of fietsen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 00.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau