Kerstmarkten
dagen

Geniet van de kerstsfeer in Essen incl. ontbijt

Hagedorn Hotel Essen GmbH (Astoria City Hotel)
Essen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
2 of 3 dagen kerstshoppen in Essen incl. ontbijt

Geniet van de magische kerstsfeer in Duitsland! Bezoek de kerstmarkt van Essen. De geur van geroosterde amandelen, aardappelpannenkoeken en glühwein komt je al tegemoet. Er staan meer dan 200 kraampjes met eten, ambachten en ook vooral veel drank. Verspreid over het stadscentrum staan de hutten onder een zee van fonkelende lichtjes. Daarom is het het beste om de kerstmarkt in de avond te bezoeken. De pleinen en winkelstraten van het centrum zijn ook verlicht. Voor de theaterliefhebbers wordt er bij de 'Hohe Dom' door toneelspelers een kerstspel opgevoerd. In het midden van de feestelijk opgesmukte kraampjes is dit alles een heel speciale belevenis.

Kerstmarkten
dagen

Geniet van de kerstsfeer in Essen incl. ontbijt

Hagedorn Hotel Essen GmbH (Astoria City Hotel)
Essen, Nordrhein-Westfalen, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Beleef magische sferen tijdens de kerst!
  • Hotel ligt ca. 15 minuten rijden van de kerstmarkten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek ook de kerstmarkt in Duisburg (ca. 30 km) en Oberhausen (ca. 14km)
Kerstmarkt Essen

De kerstmarkt in Essen staat bekend om zijn sfeervolle en gezellige ambiance, met prachtig versierde kraampjes, kerstverlichting en een breed scala aan kerstproducten en lekkernijen. De markt vindt meestal plaats op meerdere locaties in het centrum van de stad, waaronder de Kennedyplatz, Willy-Brandt-Platz en de Rathenaustraße.

De kerstmarkt in Essen trekt jaarlijks veel bezoekers, zowel lokale bewoners als toeristen, die willen genieten van de gezellige kerstsfeer en de feestelijke tradities van de regio. Als je van plan bent om de kerstmarkt in Essen te bezoeken, raad ik je aan om warm gekleed te gaan, omdat het in de wintermaanden behoorlijk koud kan zijn in Duitsland.

Geniet van al het moois en lekkers dat deze markt te bieden heeft!

Van 19 november t/m 23 december 2023

Openingstijden:
Zondag t/m donderdag 11.00 - 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag 11.00 - 22.00 uur

26 november is de kerstmarkt later geopend (v.a. 18.00 uur)
23 december is de kerstmarkt geopend tot 18.00 uur

Hagedorn Hotel Essen GmbH (Astoria City Hotel)
Wilhelm-Nieswandt-Allee 175,
Essen, Duitsland
Kaart
Wilhelm-Nieswandt-Allee 175, Essen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Hagedorn Hotel Essen GmbH is gelegen in de wijk Altenessen, op 5 minuten lopen van het metrostation Karlsplatz. Het beschikt over klassiek ingerichte kamers met gratis Wi-Fi, een eigen parkeerplaats en een sauna. De lichte kamers van Hagedorn Hotel Essen GmbH zijn verder voorzien van houten meubels, een kabel-tv en een ruime privébadkamer met een douche.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 8,50 p.n.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Essen

Steden
Limbecker Platz 4

Een echte shopaholic? Dan is Essen 'the place to be'. De hypermoderne Limbecker-Platz is in 2008 geopend. Dit is een mega winkelcentrum met meer dan 200 winkels!

SEA LIFE Oberhausen

Dierentuinen en aquaria
Zum Aquarium 1

In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland zijn meer dan 5.000 zeeschepsels aanwezig in meer dan 50 tanks. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. Het meest bijzondere is de onderwatertunnel waar je haaien veilig kunt bekijken.

Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt
Oberhausen

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! In het zogenaamde 'Oberhausener Weihnachtswald' staan marktkramen en hoge dennenbomen. Daarnaast is er een kerstmarkt van het winkelcentrum Centro.

Oberhausen

Steden
Centroallee 1000

Oberhausen staat bekend om het winkelcentrum CentrO. CentrO is een reusachtig winkelcentrum met meer dan 200 winkel, uitgaansgelegenheden en restaurants.

Legoland Discovery Centre

Attractieparken
Centro-Promenade 10

Oberhausen's meest opwindende attractie heeft 2800 m² om te spelen en te genieten. Lego neemt de kleine ontdekker mee op een kleurrijke reis vol met actie.

Villa Hügel

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken, Cultuur
Hügel 11

Villa Hügel is de voormalige residentie van de familie Krupp. Er worden verschillende kunsttentoonstellingen gepresenteerd en de ruimtes zijn open voor bezoekers.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 8,50 p.n.

Belangrijke informatie

Winterbanden
Bij winterse omstandigheden dient je auto te zijn voorzien van winterbanden. Bij het ontbreken hiervan kun je een boete krijgen en wanneer je in een ongeval betrokken raakt, kan de verzekering uitbetaling weigeren. Voor meer informatie ga je naar de website van de ANWB.

Let op:
In een aantal Duitse steden is het verplicht de auto van een milieusticker te voorzien. Rijd je door een Umweltzone zonder sticker, dan loop je het risico op een boete. Niet alle auto's komen in aanmerking voor een milieusticker. Raadpleeg voor het reserveren deze link.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06:00 - 20:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau