Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Reis en tickets Formule 1 Oostenrijk

Lijkt het jou fantastisch om volgend jaar bij de Formule 1-wedstrijd op het snelle circuit van Spielberg in Oostenrijk te zijn? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij ons boek je een prachtige reis inclusief kaarten voor Formule 1 in Oostenrijk. Lees verder

Je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden, maar de F1 Oostenrijk 2023 tickets zijn altijd inbegrepen. Dat wordt straks dus volop genieten van de trainingen, de kwalificatie en de wedstrijd zelf!

Voordelige reis met kaarten F1 Oostenrijk

Met een reis en tickets voor F1 in Oostenrijk kun je er zelf bij zijn als Max en al die andere topcoureurs schitteren op het circuit. Boek nu voordelig een hotel, bijvoorbeeld in Kalsdorf bei Graz, inclusief tickets voor Formule 1 in Oostenrijk. Reis er op eigen gelegenheid naartoe, bijvoorbeeld met de auto of de trein. Deze deal is inclusief weekendtickets. Je kunt dus met je kaarten voor F1 Oostenrijk 2023 drie dagen lang alle verrichtingen op en rondom de racebaan volgen.

Busreis Formule 1 Oostenrijk 2023 met tickets

Reis je liever niet met eigen vervoer en zoek je een goedkoop alternatief? Dan hebben we een mooie busreis voor je in de aanbieding! Ook de busries is inclusief F1 Oostenrijk 2023 tickets. Je reist met een luxe touringcar en er zijn diverse opstapplaatsen. Om de prijs zo laag mogelijk te houden overnacht je in de bus. Met je kaarten voor F1 in Oostenrijk ben jij op zondag 2 juli 2023 getuige van een spannende race!

Pakketreis met hotel en kaarten F1 Oostenrijk 2023

De Grand Prix levert altijd spektakel op. Daar moet je gewoon bij zijn! Ga dus voor een pakketreis inclusief tickets voor F1 Oostenrijk. Overnacht bijvoorbeeld in een viersterrenhotel in Tweng. Iedere ochtend staat hier een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Dit aanbod is inclusief Formule 1 Oostenrijk 2023 tickets die op drie dagen geldig zijn. Op de maandag na het Formule 1-weekend kun in de mooie omgeving bij het hotel nog nagenieten van alle spanning en sensatie die je dankzij die kaarten voor Formule 1 in Oostenrijk meemaakte.

Waarom boeken bij TravelDeal.nl?

Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan mogelijkheden selecteren wij leuke en interessante reizen en tripjes, die passen bij de wensen van onze klanten. Wij regelen niet alleen een of meerdere hotelovernachtingen, maar proberen altijd iets extra's te bieden of aan de reis toe te voegen.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau