Ontdek de Lente Toppers van Center Parcs šŸŒ¼

Als de lente aanbreekt en de bloemen beginnen te bloeien, dan verschijnt er een landschap aan kleuren. Center Parcs zorgt voor een extra lentegevoel. Ontdek kleurrijke bloemen en planten op verschillende plekken bij de parken van Center Parcs. De Lente Toppers zijn te boeken t/m 17 april 2024 en de speciale lente activiteiten op de parken zijn t/m 31 mei 2024. Profiteer nu tijdelijk van exclusief lentevoordeel en kies voor een verblijf bij Center Parcs De Eemhof, Center Parcs Nordseekuste, Center Parcs Bostalsee of Center Parcs Het Meerdal.

Boek de Lente Toppers nu! āœØ

Spring Celebrations bij Center Parcs šŸ¦‹

Ontdek de speciale lenteactiviteiten bij Center Parcs tijdens de Spring Celebrations! De speciale lente activiteiten op de parken zijn tot en met 31 mei 2024.

Spring Hotspot


Bij Center Parcs is de Spring Hotspot de plek om te zijn. Pak een drankje en een snack en kom gezellig een film kijken bij de lente bioscoop.

Lentemarkt


Snuffel rond op onze Lente Markt. Hier vind je handgemaakte producten en unieke creaties die je meteen in het lentegevoel brengen. Van live muziek tot interactieve workshops, er is voor ieder wat wils!

Lente workshops


Heb je ooit je eigen Bijenhotel gebouwd? Knutsel, verf en versier het huisje van je nieuwe vrienden. Of ontwerp je eigen Mini Boerderij: kies tussen een schaap of een lama en gebruik de wol om een heerlijk zachte vacht te maken.

Lente speurtocht


Puzzelfans opgelet! Start onze Lente Speurtocht en zoek de borden met de puzzelopdrachten in het park. Lukt het jullie om alle opdrachten op te lossen en de geheime locatie te vinden? Dan wacht er een kleine verrassing!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau