Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Zon, cultuur en flamenco tijdens stedentrip Sevilla

Zin in een zinderende vakantie in het zuiden van Spanje? Tijdens een stedentrip in Sevilla geniet je van aangename temperaturen, prachtige landschappen en Moors erfgoed. Lees verder

Complete stedentrip Sevilla inclusief vlucht

Ben je op zoek naar een goedkope stedentrip in Sevilla? De hotels in het centrum zijn gunstig geprijsd. Zo overnacht je met een Sevilla stedentrip aanbieding in een comfortabel hotel in de historische binnenstad, op loopafstand van de mooiste bezienswaardigheden. Een van de hoogtepunten tijdens een citytrip in Sevilla is het Alcázar. Dit Koninklijk Paleis valt op door de typische Moorse bouwstijl. In de bijbehorende tuinen kun je heerlijk wandelen. Naast het paleis bezoek je een van de grootste gotische kerken ter wereld: de kathedraal van Sevilla. Ooit was dit een moskee, wat je nog terugziet in de bouwstijl van de Giralda-toren naast de kerk. Een andere must see attractie is het Plaza de España. Langs het halvemaanvormige plein staat monumentale gebouwen in Andalusische bouwstijl. Breng tijdens een stedentrip in Sevilla inclusief vlucht ook een bezoek aan Plaza de Toros. Deze 18e-eeuwse arena is één van de grootste in Spanje voor stierenvechten. Er is ook een museum. Fijnproevers smullen van Spaanse hapjes in El Rinconcillo, de oudste tapasbar van Sevilla. En als bakermat van de flamenco, mag je een traditionele dansshow niet overslaan!

Comfortabele vakantie met Sevilla stedentrip 5 dagen

Een goedkope stedentrip in Sevilla kun je uitbreiden naar een langere vakantie. Zo heb je tijd om ook de omgeving te zien. Je boekt een stedentrip naar Sevilla met vlucht en hotel en kunt een auto huren voor een bezoek aan een van de mooiste natuurparken van Andalusië. Nationaal park Doñana is een bijzonder moerasgebied dat zich bevindt aan de riviermonding van de Guadalquivir bij de Atlantische Oceaan. Grote kans dat je hier flamingo's spot. Ten noorden van Sevilla ontdek je een uniek dehesalandschap van lage bergen en kurkeiken.

Ontdek Sevilla stedentrip aanbiedingen

Op zoek naar een voordelige citytrip in Sevilla? De keus is gevarieerd, met bijvoorbeeld korte reizen en Sevilla stedentrips van 5 dagen of meer. En elke stedentrip in Sevilla is met vlucht en hotel. Ontdek en boek!

Hierdoor boek je je stedentrip Sevilla bij TravelDeal.nl!

Wij verzorgen voor onze klanten de leukste en beste reisdeals. Uit het zeer uitgebreide aanbod aan mogelijkheden selecteren wij leuke en interessante reizen en tripjes, die passen bij de wensen van onze klanten. Wij regelen niet alleen een of meerdere hotelovernachtingen, maar proberen altijd iets extra's te bieden of aan de reis toe te voegen.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau