Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Ontdek de stad van de liefde met stedentrip Verona

Zin in een romantisch weekend weg in Italië? Met een stedentrip in Verona ontdek je voordelig de stad van Romeo en Julia. Lees verder

Geniet van cultuurschatten met citytrip Verona

Een stedentrip in Verona in Italie is een prima alternatief voor een reis naar Rome, want na de Italiaanse hoofdstad heeft Verona de meeste Romeinse bouwwerken. In het centrum verblijf je in een comfortabel hotel op een steenworp van de Arena van Verona. Dit amfitheater op de Piazza Bra wordt gezien als een van de best bewaarde uit de tijd van de Romeinen en is vandaag de dag nog steeds in gebruik. Tijdens een Verona citytrip bewonder je ook Casa di Giulietta. Dit is het huis van Julia, een van de hoofdpersonages uit ‘Romeo & Julia’ van William Shakespeare. Ben je als verliefd stel in Verona op stedentrip, dan mag je dit bedevaartsoord niet overslaan. In het centrum overnacht je in een goedkoop hotel, niet ver van de Torre dei Lamberti. Bovenop deze toren geniet je van een fantastisch uitzicht over de omgeving.

Citytrip Verona met vlucht: van alle gemakken voorzien

Je maakt het jezelf makkelijk met een citytrip in Verona met vlucht. Je vliegt vanaf een luchthaven naar keuze naar deze prachtige stad. Het verblijf is luxe want je overnacht in een vier- of vijfsterrenaccommodatie. Vanuit hier ben je zo op het belangrijkste plein in Verona, het Piazza delle Erbe waar je neerploft op een van de gezellige terrassen. Tijdens een citytrip in Verona geniet je ook van de sfeer langs de oever van de Adige rivier die door het centrum stroomt. Hier bevindt zich het middeleeuwse Castelvecchio. Dit kasteel uit de 14e eeuw valt op door de rode bakstenen waarmee het is gebouwd. Ooit was Castelvecchio een belangrijke militaire vesting. Tegenwoordig bewonder je er mooie kunstwerken in het museum. Tijdens een citytrip in Verona geniet je ook van de schilderachtige landschappen van het Italiaanse merengebied. Zo is bijvoorbeeld het Gardameer goed bereikbaar.

Stedentrip Verona Italie : ontdek het aanbod

Zin in een Verona citytrip? Het aanbod is gevarieerd! Boek nu voordelig een Verona stedentrip voor een heerlijke vakantie.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau