Samen thuis culinair genieten!

Meesterchef André van Doorn heeft samen met de chefs van Valk Culinair een heerlijk 5-gangendiner voor je samengesteld. Met een paar kleine handelingen staan de lekkerste gerechten met de smaken van Van der Valk zo op tafel. Verras je gasten of geniet lekker samen! Eén dinerbox is geschikt voor twee personen en wordt geleverd met instructies van de chef. Het diner is toegankelijk en voor iedereen te maken, ook als je weinig kookervaring hebt.

Let op! Je kunt bestellen t/m 21 december 13.00 uur

Over sterrenchef André van Doorn

Meesterchef André van Doorn bereidde de huwelijkslunch voor Willem-Alexander en Máxima. Hij stond 20 jaar in de keuken van De Hoefslag en  in de zomer van 2019 stond André voor het laatst aan het fornuis van zijn restaurant Kasteel Heemstede. Hij is nu thuiskok/privé-kok en heeft samen met de top chefs van Valk Culinair dit heerlijke 5-gangendiner voor je samengesteld.


Afhalen of bezorgen?

Tijdens het bestellen kun je kiezen voor afhalen of bezorgen. Kies je voor bezorgen? Dan kun je een datum en tijdvak kiezen. De bezorgkosten bedragen € 15,00. De dinerbox wordt dan gekoeld bezorgd aan huis (bezorging door heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen).  Liever afhalen? Dat kan. Tijdens het bestellen kun je de keuze maken uit verschillende Van der Valk locaties om je bestelling af te halen. De deelnemende locaties staan hieronder. 

Let op! Je kunt bestellen t/m 21 december 13.00 uur


Valk-thuis

Je kunt bij de volgende locaties je bestelling afhalen:

Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar Adres: Zijdeweg 54, 2245 BZ Wassenaar
Van der Valk Hotel Stein-Urmond Adres: Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond
Van der Valk Hotel Volendam Adres: Wagenweg 1, 1145 PW Katwoude
Van der Valk Theaterhotel Almelo Adres: Schowburgplein 1, 7606 AE Almelo
Van der Valk Hotel ARA - Zwijndrecht Adres: Veerweg 10, 3336 LM Zwijndrecht
Van der Valk Hotel Apeldoorn-de Cantharel Adres: Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Adres: Warmonderweg 8, 2171 AH Sassenheim
Van der Valk Hotel Eindhoven Adres: Aalsterweg 322, 5644 RL Eindhoven
Van der Valk Hotel Hilversum-De Witte Bergen Adres: Rijksweg 2, 3755 MV EemnesiDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau