Magische bucketlist trips... 💫

Ontdek het sprookje van Scandinavië in de winter!


Ontdek de betovering van de Scandinavische winter met onze onvergetelijke winterreizen. Tijdens dit seizoen ervaar je een compleet andere wereld en het is niet te vergelijken met de zomer. De perfecte plek voor echte quality time met elkaar! Wij hebben dit jaar weer een aantal prachtige winterreizen in ons aanbod. Geniet van onvergetelijke excursies, zoals ijsvissen, een husky- of rendiersafari of trek er lekker op uit met een sneeuwscooter. De keuze is reuze! Bovendien zijn deze koude wintermaanden de beste maanden om het noorderlicht te zien, omdat de dagen dan kort zijn en de nachten lang. November, december en januari hebben de minste zonuren, ook overdag. Laat de koude temperaturen je niet tegenhouden, want de Scandinavische winter heeft een warmte die diep van binnen komt. Stap in een sprookjesachtige wereld en omarm de magie van het noordelijke winterparadijs. Sta jij al te popelen om Scandinavië in de winter te bezoeken? Ga voor een unieke winterreis naar Finland, een lang weekend in dé noorderlichtstad Tromsø of laat je verrassen door de unieke omgeving van IJsland! We hebben voor ieder wat wils! Bekijk het aanbod snel hieronder.

Magische winterreizen ❄️

Op winterreis in Scandinavië... ✨

Een fantastisch natuurverschijnsel
Tussen eind augustus en eind april maak je de meeste kans om het magische noorderlicht te aanschouwen. Dit is natuurlijk dé ultieme droom tijdens jouw winterreis!

Winterse activiteiten
Tijdens jouw winterreis hoef je je niet te vervelen... Ontdek de geisers in IJsland, ga op sneeuwscooter- of huskysafari en maak een sneeuwschoenwandeling door het magische wintertafereel!

Voor de hele familie
Een winterreis naar Scandinavië is een perfecte trip voor jong en oud! Je kan het namelijk zo avontuurlijk maken als je zelf wil. Van een bezoek aan de huskyfarm tot een huskysafari, alles is mogelijk.

Bereid je voor op de kou
In de winter kan de temperatuur in Scandinavië zakken tot maar liefst -30°C. Ga dus voorbereid op pad en kleed je warm aan, want deze lage temperaturen zijn wij niet meer gewend!

Proef de magie van winter wonderland! 💙

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau