Voel deze winter de warmte van Center Parcs

Stel je voor: duizenden lichtjes van Winter Wonderland leiden je naar de Winter Hotspot, waar je samen winterse spelletjes speelt, marshmallows roostert en chocolademelk drinkt. En daarna neem je een warme duik in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo. Dát is Center Parcs. En nog veel meer: steek de open haard aan, ga met z’n allen gourmetten en maak een wandeling in de natuur. Ieder z’n Center Parcs!

Let op! De Winterwonderland deals gelden t/m 28 januari 2023!

Winters aanbod bij Center Parcs

Onderstaand vind je een aantal van de activiteiten die tijdens de winterperiode (t/m 28 januari 2023) worden aangeboden bovenop ons normale aanbod. Klik hier voor alle activiteiten tijdens Winterwonderland!

Heb je al een verblijf gepland, bekijk dan Mijn Center Parcs of de Center Parcs-App voor planning, prijzen en gedetailleerde informatie per activiteit.

Winter Hotspot

De Winter hotspot is dé plek waar je samen geniet van de Winter Wonderland-sferen

Met een warme choco in je hand, verwonder je je over de winterse ambiance van lichtjes en decoratie. Ook vind je er activiteiten, zoals marsmallows roosteren, XL familie-activiteiten zoals boter-kaas-en-eieren en Orry & Friends-activiteiten.

Kerstcadeau bezorgservice

Daar wordt op de deur geklopt, hard geklopt...

Het zijn de Kerstman en Orry, of een van zijn vrienden! En ze hebben cadeautjes bij zich. Spannend hoor, wat zou er in zitten? (We verklappen het alvast, ook al is het niet helemaal gepast: voor elk kind een klein cadeau, plus een waardebon van 10 euro om naar de shop te lopen, en iets leuks voor zichzelf te kopen)

Marsmallows roosteren

Gezellig met z'n alle bij het vuur

In de Winter hotspot vind je een groot haardvuur waar je gezellig omheen kunt zitten met de familie. En wat hoort daar voor versnapering bij? Marsmallows natuurlijk! Om zelf te roosteren.

XL familie activiteiten

Wie zal er winnen?

Families leven zich uit met bekende spelletjes in de Winter hotspot. Van een gigantische Mikado tot touwtrekken en boter-kaas-en-eieren XL.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau