Rondreizen
dagen

Excursiereis naar Kusadasi en Pamukkale incl. vlucht, transfer, ontbijt en 1 x diner

Excursiereis Kusadasi - Pamukkale
Milas, Muğla, Turkije bekijk op kaart
4-daagse reis naar Kusadasi en Pamukkale incl. vlucht, transfer, ontbijt, 1 x diner en excursies

Geniet van een 4-daagse trip naar Kusadasi en Pamukkale. Tijdens je tour beschik je over een privétransfer, hoe ideaal is dat! Je vliegt op de eerste dag naar de luchthaven Bodrum en zult vanaf hier beginnen aan je onvergetelijke reis. Tijdens je reis bezoek je Efeze en Pamukkale. Tijdens de Efeze Tour bezoek je het huis van de Maagd Maria. Hier wordt je onder andere meegenomen door de mooiste opgravingen ter wereld. Met de Pamukkale-tour ben je in een van de meest bijzondere natuurgebieden van Turkije. Hier vind je de buitengewone warmwaterbronnen voor een zeer unieke ervaring.
Kort om: een reis om nooit meer te vergeten!

Rondreizen
dagen

Excursiereis naar Kusadasi en Pamukkale incl. vlucht, transfer, ontbijt en 1 x diner

Excursiereis Kusadasi - Pamukkale
Milas, Muğla, Turkije bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bodrum vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Privétransfer retour luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief Efeze-tour (dag 2)
  • Inclusief Pamukkale-tour (dag 3)
  • 1 x diner (dag 3)
  • Inclusief professionele Engelstalige gids
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Kusadasi
Vandaag kom je aan op de luchthaven Bodrum. De chauffeur zal je op de luchthaven ontmoeten om je naar het hotel in Kusadasi te brengen.

Dag 2: Kusadasi, Efeze Tour
Vandaag maak je je klaar voor een dag in Efeze. Je passeert het groene landschap voordat je in Efeze aankomt. De eerste stop is de Maagd Maria's Huis, een rit van ca. 25 minuten. De Efezetour begint met je lokale Efeze-gids: deze wandeltocht neemt je mee door een van de mooiste opgravingen ter wereld. Je ziet de Odeon, de fontein van Trajanus, de vijf terrassen en nog veel meer! Hierna keer je terug naar de bus via de Arcadian Way, waar Mark Anthony en Cleopatra ooit reden in processie. Na de lunchpauze is de volgende stop tijdens tijdens je tour de Tempel van Artemis (Diana), gebouwd ter ere van de Griekse godin van de jacht, als een van de zeven wonderen van de antieke wereld. De gids zal tijdens het bezoek het belang van de tempel beschrijven. Aan het einde van de tour keer je weer terug naar het hotel.

Dag 3: Pamukkale, Pamukkale Tour
Je begint je dag met het ontbijt dat voor je klaarstaat en je vertrekt uit het hotel en verlaat de kleurrijke stad. Je rijdt in ca. 3 uur naar Pamukkale (Hierapolis), ten oosten van Kusadasi. Halverwege is er een pauze. Je komt aan bij de noordelijke poort van Pamukkale. Je ziet de begraafplaats Necropolis van Hierapolis, een van de grootste oude begraafplaatsen in Anatolië. Vervolgens loop je naar de natuurlijke warmwaterterrassen die werden gevormd door stromend warm water dat calcium bevat. Je kunt de glimmende witte travertijnterrassen van Pamukkale zien. Gelegen naast de ruïnes van Hierapolis. Het buitengewone effect wordt gecreëerd wanneer water uit de warmwaterbronnen koolstofdioxide verliest, terwijl het de hellingen afstroomt en kalksteen achterlaat. De lagen wit calciumcarbonaat worden stapsgewijs opgebouwd. Na de lunch heb je de tijd om te zwemmen in het hete rode thermaal bad of in het andere bad, ook wel Cleopatra's Pool genoemd (tegen betaling). Het Cleopatra-zwembad wordt verwarmd door wamwaterbronnen en is bezaaid met onderwaterfragmenten van oude marmeren zuilen. Tijdens de Romeinse periode omringden zuilengalerijen het zwembad; aardbevingen hebben hen omvergeworpen in het water waar ze nu liggen. Hierna rijd je terug naar het SPA hotel in Pamukkale. Hier geniet je van een heerlijk diner en overnachting.

Dag 4: Terugreis
Helaas zit je reis er vandaag op en keer je terug naar huis. 's Ochtends geniet je nog van een ontbijt en ga je met de transfer terug naar de luchthaven.

Verblijf:
Tijdens het boekingsproces kun je er voor kiezen om in Kusadasi in een 4-sterren hotel (EFE Boutique hotel of gelijkwaardig) of in een 5-sterren hotel (Ramada By Wyndham Kusadasi of gelijkwaardig) te verblijven. Deze keuze maak je door middel van een bepaald kamertype te boeken.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Excursiereis Kusadasi - Pamukkale
Ekinanbarı, Havalimanı Sk,
Milas, Turkije
Kaart
Ekinanbarı, Havalimanı Sk, Milas, Turkije
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze stedentrip verblijf je in een fantastisch 4- of 5*-hotel. Word wakker in comfortabele bedden en geniet 's ochtends van een heerlijk verzorgd ontbijtbuffet, geniet de hele dag van een vol programma in Efeze en Pamukkale (Hierapolis) en ontdek 's avonds de magie van de stad Kusudasi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
n.v.t.
Parkeerkosten
n.v.t.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Vlindervallei Petaloudes

Bezienswaardigheden, Dierentuinen en aquaria
The Valley Of Butterflies

Petaloudes is een vallei in het noordwesten van Rhodos die meer bekend staat als de vlindervallei. In de vallei leeft één vlindersoort in grote aantallen: de C. Quadripunctaria Rhodosensi, een ondersoort van de Spaanse vlag. Deze nachtvlinder die ook overdag actief is houdt in de vlindervallei haar zomerrust om de warmte te ontvluchten.

Rhodos-Stad (oude stad)

Bezienswaardigheden, Steden
Rhodos-Stad

De oude binnenstad van Rhodos-Stad is meer dan vierentwintighonderd jaar oud. Gedurende de geschiedenis veranderde Rhodos-Stad in een vestingstad met grote vestingsmuren die tegenwoordig nog steeds te bewonderen zijn. De straatjes binnen de muren zijn tegenwoordig een belangrijke toeristische attractie met een groot aantal winkeltjes, terrasjes en restaurants

Lindos

Steden
Lindos

De aan de oostkust gelegen plaats Lindos heeft als bijnaam ‘Het witte stadje’, wat het te danken heeft aan de witte huisjes die in het dorp staan. Lindos ligt aan een prachtige baai, boven het plaatsje staat de antieke Akropolis van Lindos met de tempel van Athena Lindia.

Openluchtbioscoop Kamari

Outdooractiviteiten
Kamari 847

In de openlucht bioscoop van Kamari kun je verschillende films bekijken. Alle films die hier gedraaid worden zijn Engelstalig met Griekse ondertiteling. De bioscoop is geopend tussen mei en midden oktober.

Ruïnes van Oud-Thira

Bezienswaardigheden, Steden
Thera 847

Oud-Thira is gelegen nabij Kamari, op de berg Mesa Vouno. De stad is in de 8e eeuw voor Christus gesticht door de Doriërs. Hier zijn onder andere de overblijfselen van een kerkje, een gymnasium, thermale baden, tempels en een theater te vinden.

Fira

Steden
Oia 847

Fira is de hoofdstad van Santorini en is gelegen aan de westkant van het eiland. Je vindt hier bijzondere kerkjes, witte huisjes, smalle winkelstraatjes en fenomenale vergezichten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Parkeren

n.v.t.

Parkeerkosten

n.v.t.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

-

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau