Rondreizen
dagen

Onvergetelijke 16-daagse rondreis door Bali incl. vlucht en ontbijt

Rondreis Bali
Kabupaten Badung, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Genieten van een onvergetelijke 16-daagse rondreis door het waanzinnige Bali incl. vlucht en ontbijt

WAUW! Geniet van een geweldige rondreis door Bali. Bali heeft alles in huis voor een ontspannen zonvakantie of een week vol avontuur. In dit geval is het zelfs ruim twee weken vol avontuur! Tijdens deze rondreis kom je langs de mooiste tempels en meest magische rijstvelden. Je verblijft in meerdere plaatsen in Bali en hier word je beloond met de mooiste natuur en cultuur. Kortom: een geweldig gebied om je vakantie door te brengen en te genieten van witte stranden, heerlijk eten en lekker ontspannen! Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Rondreizen
dagen

Onvergetelijke 16-daagse rondreis door Bali incl. vlucht en ontbijt

Rondreis Bali
Kabupaten Badung, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Retourvlucht naar Bali vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • Retourtransfer luchthaven – hotel
  • 3 overnachtingen in Ubud
  • 2 overnachtingen in Candidasa
  • 2 overnachtingen in Lovina
  • 2 overnachtingen in Pemuteran
  • 2 overnachtingen in Belimbing
  • 3 overnachtingen in Sanur
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief maaltijden zoals beschreven in het programma
  • Engels of Nederlands sprekende gids (o.b.v. beschikbaarheid)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst in Denpasar
De komende drie nachten verblijf je in een hotel in Ubud

Vandaag kom je aan op de luchthaven van Denpasar. Jouw droomreis gaat beginnen. Op de luchthaven ontmoet je je gids en word je naar je hotel gebracht.

Dag 2: Ubud

Vandaag begin je de dag heerlijk rustig met een lekker ontbijtje in het hotel. Vervolgens ga je genieten van een tour door Ubud samen met je gids. Eerst bezoek je campuhan ridge walk, vervolgens ga je door naar het historische gebouw: Het Ubud Paleis en eindig je de dag in Tegalalang om de prachtige rijstvelden te bewonderen. De dag zit er weer op en je gaat weer terug naar het hotel voor een heerlijke nacht.

Dag 3: Mengwi - Alas Kedaton - Tanah Lot

In Ubud zal je als eerst genieten van een stevig ontbijt om er vervolgens weer helemaal voor te gaan! Het is tijd voor een halve dag tour en de bijzondere plekken van Bali te ontdekken. Als eerst ga je naar Mengwi en breng je een bezoek aan één van de mooiste tempels van Bali, de Taman Ayu. Wanneer je hier wat tijd hebt doorgebracht ga je door naar Alas Kedaton, hier ga je langs een kleine 'forest temple' en een dieren asiel met veel loslopende aapjes. Je sluit de dag af bij de Tanah Lot Tempel. Tanah Lot is een rotsformatie en is prachtig met zonsondergang.

Dag 4: Candidasa
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Candidasa

Na het ontbijt check je uit en zal je je gids weer ontmoeten. De reis zal zich verder voortzetten naar Candidasa. Onderweg naar de volgende bestemming zal je genieten van een sightseeing tour. Allereerst kom je langs het Kertha Gosa paviljoen. Dit is typische Balinese architectuur. Daarna zal je voor een korte stop doorgaan naar Pura Goa Lawah, dit is een Balinese hindoetempel. Na de Pura Goa Lawah zal het programma verder gaan naar Tenganan. Tenganan is een echt authentiek Bali Aga dorp. De bewoners leven er in een gesloten gemeenschap volgens eigen regels.

Dag 5: Oost Bali tour

Begin de dag met een goed ontbijt en ontmoet je gids voor de Oost Bali tour. Als eerst zal je de 'Gate of Heaven' in Lempuyang Tempel bezichtigen. Daarna ga je door naar Taman Ujung. Hier ga je naar het Water Paleis van Ujung. Wanneer je hier een kijkje hebt genomen ga je naar Tirtagangga. Dit was voorheen een koninklijk paleis.

Dag 6: Lovina
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Lovina

Na het ontbijt check je uit en ga je richting Lovina. Onderweg zal je stoppen bij een aantal highlights. Als eerst de Besakih Tempel en later de dag zal je een tussenstop maken in Penelokan voor een prachtig uitzicht.

Dag 7: Singaraja - Bedugul

Als eerst bewonder je vandaag de prachtige Gitgit Waterval. Daarna ga je door nar Bedugul voor een bezoek aan de Ulundanu Tempel. Als laatste vandaag ga je naar de Jatiluwih Rijstvelden, hier maak je een korte wandeling door de velden heen. Hoe gaaf?

Dag 8: Pemuteran
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Pemuteran

De wekker gaat vroeg vandaag, het is tijd om dolfijnen te spotten met de boot! Later zal je je opfrissen in het hotel en uitchecken om vervolgens door te gaan naar je volgende verblijf. Tijdens de rit naar je volgende verblijf zullen er weer een aantal stops worden gemaakt bij de mooiste highlights. Op deze manier leer je Bali het beste kennen!

Dag 9: West Bali Nationaal Park

Het is weer tijd voor een indrukwekkende dag, begin de dag goed met een stevig ontbijt. Vandaag ga je een jungle tocht doen! Je komt hier langs de mooiste rivieren en uitzichten. Tijdens deze tocht zal je veel dieren tegen komen, denk hierbij aan kippen, aapjes en vele soorten vogels. Wat een super gave ervaring!

Dag 10: Belimbing
De komende twee nachten verblijf je in een hotel in Belimbing (Tabanan)

Vandaag vertrek je uit Pemuteran richting Belimbing. Tijdens de rit naar de volgende bestemming zal je stoppen langs een aantal indrukwekkende highlights. Je zal de Balinese Hindoe Tempel: Pura Agung Pulaki bezoeken en de Pura Rambut Siwi Tempel. Dit is een Hindoe Tempel gelegen op een rots boven de Indische Oceaan.

Dag 11: wandeling & fietstocht

Vandaag beloofd weer een bijzondere dag. Je zal deelnemen aan een 1,5 durende wandel/fiets tocht. Je komt langs prachtige uitzichten en rijstvelden. De beste manier om het eiland te verkennen is per fiets. Geniet van de prachtige vergezichten en maak een praatje met de lokale bevolking!

Dag 12: Sanur
De komende drie nachten verblijf je in een hotel in Sanur

Het is tijd om uit te checken in Belimbing. Op naar Sanur. Ook vandaag stop je bij een aantal mooie spots onderweg. Te beginnen bij de Uluwatu Tempel. Hier zal je de bekende 'kecak' dans bijwonen. Dit is een typisch Balinese dans. Na deze korte voorstelling ga je door naar Jimbaran Bay voor een heerlijk 'seafood diner' in een gezellig restaurant met zeezicht!

Dag 13: West Bali Tour

Start je dag met een heerlijk ontbijtje en op naar de haven! Je zal vandaag een magische dag ervaren. Wat staat er ook de planning? Klingking Bay, Angel Billabong, Broken Beach en Peluang Cliff! Het goede nieuws is: er zit zelfs lunch bij inbegrepen. Je zal een dag beleven om nooit te vergeten!

Dag 14: vrije besteding

Hoe lekker is dit? Een dag ter vrije besteding. Ga een dagje heerlijk dobberen in de zee. Plof neer op het heerlijke zandstrand en ga even helemaal in de relax modus. Er zijn genoeg tentjes waar je ligbedden kan huren met een parasol. En ga natuurlijk de typisch Indonesische gerechten proberen als Gado Gado, Sate Ayam en Pisang Rai als toetje.

Dag 15: naar huis

Dit was hem dan.. De reis zit er op. Vandaag vlieg je terug naar huis met een hele hoop prachtige herinneringen op zak!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Bali
Jalan Raya Gusti Ngurah Rai,
Kabupaten Badung, Indonesië
Kaart
Jalan Raya Gusti Ngurah Rai, Kabupaten Badung, Indonesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze geweldige rondreis door Bali zal je in verschillende hotels in verschillende plaatsen overnachten. Geniet en ga de mooiste herinneringen maken!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Promthep Cape

Natuur & Parken
Promthep Cape

Sluit de dag af met een onvergetelijke zonsondergang in het zuiden van Phuket. Hoewel u zeker niet de enige zult zijn, is het meer dan de moeite waard!

Ya Nui Beach

Natuur & Parken
Ya Nui Beach

Een piepklein strandje in het zuiden van Phuket. Huur een snorkel en spot tropische vissen rondom de grote rots.

Phuket stad

Steden
Phuket Stad

Phuket stad heeft een mooie architectuur. U ziet er een mix koloniale en Chinese invloeden. Vroeg in de ochtend is de beste tijd om Phuket’s oude stad te verkennen.

Wat Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Wat Chalong

Wat Chalong is een rijkelijk versierde tempel in het zuiden van Phuket. Vooral de muurschilderingen op de wanden in de tempel zijn ontzettend mooi om te zien.

Big Buddha in Chalong

Bezienswaardigheden, Cultuur
Soi Muang Phuket, Tambon Karon

Bovenop de heuvel Nakkerd Hills, tussen Chalong en Kata staat Phuket’s grote boeddha. Via een zes kilometer lange weg, is deze boeddha te bezoeken.

Nationaal Park Ao Phang Nga

Natuur & Parken
Baai Van Phang Nga

Dit park wordt erkent als één van de beste duiklocaties ter wereld. Andere bekende eilanden in de buurt zijn James Bond Island en Koh Panyee.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!
De rondreis omvat 15 dagen, echter door een mogelijke nachtvlucht zal de reis een dag langer duren en kom je op de 16e dag in Nederland aan.

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau