Rondreizen
11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

11-daagse rondreis door Israël en Jordanië incl. vlucht, ontbijt en vele extra's!

Rondreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
2429,-
totaal: 4890,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 11 dagen en voor 2 aankomstdagen beschikbaar!
Beleef het mooiste van Israël en Jordanië tijdens een unieke 11-daagse rondreis incl. vlucht, ontbijt en vele extra's!

Een onvergetelijke reis naar het prachtige Jordanië, dat is wat je krijgt tijdens deze groepsrondreis! Je begint de reis in Tel Aviv, waarna je doorreist naar Jeruzalem, Galilea, Amman en Petra. Jordanië is een land vol met geschiedenis, een mix van oosterse en westerse culturen en een daar bijhorende unieke sfeer. Hier vind je veelbelovende bezienswaardigheden, zoals Romeinse opgravingen, ruige natuur, een woestijnlandschap en de Dode Zee. Je zult je hele reis naar de bestemmingen gereden worden en begeleid worden met een gids. Het is een fascinerende reisbestemming!

Rondreizen
11 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

11-daagse rondreis door Israël en Jordanië incl. vlucht, ontbijt en vele extra's!

Rondreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Tel Aviv, Tel Aviv, Israël bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
 • 10 overnachting in verschillende hotels in Jordanië en Israël
 • Retourvlucht naar Tel Aviv vanaf luchthaven naar keuze
 • Retourtransfer luchthaven – hotel
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
 • Bij vertrek vanaf maart 2023: Inclusief 2x diner in Tiberias
 • Inclusief toegangsprijzen voor de bezienswaardigheden tijdens de tour
 • Inclusief sightseeing in een moderne touringcar met airconditioning
 • Inclusief service van een door de overheid erkende (Engelssprekende) gids op alle dagen tijdens de tour
 • Keuze uit een toeristenklasse hotel of een first class hotel!
 • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
 • Betaal nu slechts 25% van je reissom aan
Zo ziet je reis eruit

Dag 1: aankomst in Tel Aviv
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tel Aviv incl. ontbijt

Bij aankomst op de luchthaven van Tel Aviv ontmoet je de vertegenwoordiger die je naar het eerste hotel hotel brengt. Kom even op adem na de vliegreis, en ga daarna op ontdekking in de stad.

Dag 2: Jeruzalem
De komende 3 nachten verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Jeruzalem incl. ontbijt

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt ontmoet je je gids in de ochtend en vertrek je weer vanuit Tel Aviv. Vandaag rijd je naar het zuiden, langs de steden Ashdod en Ashkelon naar Beersheba, voor een kort bezoek aan de hoofdstad van de Negev-woestijn. Ga verder via Arad naar het belangrijkste archeologische park van Israël, namelijk Masada. Via de kabelbaan klim je zonder moeite naar boven en kun je kennis maken met de rituelen, politiek en cultuur van de mensen die dit woestijnfort bewoonden. Bezoek de opgravingen, de paleizen van Herodes, de synagoge, het badhuis en de waterreservoirs en geniet van het adembenemende uitzicht. Daal af naar de laagste plek op aarde - de Dode Zee, om de mineraalrijke zwarte modder te ervaren en te drijven in het zoute water. Passeer de oase van Ein Gedi en ga door de woestijn van Judea naar Jeruzalem. Hier zal je vannacht overnachten.

Dag 3: Jeruzalem

Begin de dag met een goed ontbijt in het hotel, en ga daarna door naar het Israël Museum. Hier vind je het Shrine of the Book met de beroemde Dode Zee-rollen. Na het bezoeken van dit museum ga je door naar het prachtig gerenoveerde model van de Herodiaanse stad Jeruzalem, die dateert uit de tijd van de Tweede Tempel. Geniet van Ein Karem, een pittoresk dorpje in de buitenwijken van Jeruzalem. Dit kleine dorp heeft grote betekenis in de christelijke tradities, omdat hier volgens de tradities Johannes de Doper werd geboren. Bezoek Yad Vashem, het officiële monument voor de Joodse slachtoffers van de Holocaust, opgericht in 1953, gelegen aan de voet van de berg Hertzl. Bezoek Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus in de Geboortekerk en het Kribbeplein. Na deze drukke dag overnacht je in een hotel in Jeruzalem.

Dag 4: Jeruzalem

Na het uitgebreide ontbijt ga je op pad om de oude stad van Jeruzalem te betreden, waar je de Westelijke Muur en de Tempelberg zult zien. Loop over de kruisweg, de Via Dolorosa, naar Golgotha ​​en de Heilig Grafkerk, waar zowel de traditionele plaats van de kruisiging als het graf van de opstanding zijn gehuisvest. In het zuidwesten, net buiten de oude stad, ligt de berg Sion. Hier vind je het traditionele graf van koning David en de zaal van het laatste avondmaal. Breng ook een bezoek de tuin van Getsemane, waar Jezus zijn laatste nacht doorbracht en werd verraden door Judas. Geniet van het spectaculaire panoramische uitzicht over Jeruzalem - de heilige stad voor elk van 's werelds drie grote religies - het christendom, het jodendom en de islam, vanaf de top van de Olijfberg. In het hart van een wijk in het centrum van Jeruzalem, bezoek Mahane Yehuda om te ervaren.

Dag 5: Galilea
De komende 2 nachten verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tiberias incl. ontbijt
(op sommige data verblijf je in Nazareth of Haifa i.p.v. Tiberias)

Verlaat Jeruzalem en rijd noordwaarts langs Jericho, de oudste stad ter wereld. Reis door de Jordaanvallei en de nieuwe nederzettingen naar Beit Shean en bezoek de opgravingen van deze prachtig bewaard gebleven Romeinse stad. Op naar Nazareth om de Kerk van de Aankondiging en christelijke heilige plaatsen te bezoeken. Ga verder naar Safed, de stad van de Kabbalah en het centrum van de Joodse mystiek, om de prachtige straten van de kunstenaarskolonie te bezoeken.

Dag 6: Galilea

Rijd naar de Golanhoogten langs Banias, de bron van de rivier de Jordaan, voormalige Syrische vestingwerken en de Druzendorpen. Geniet van een Israëlische wijnlandervaring, met wijngaarden omgeven door adembenemende uitzichten. Maak kennis met de verzameling fijne en zeldzame wijnen tijdens een rondleiding, wijnproeverij en begrip van het wijnproductieproces. Daal af naar de oever van het Meer van Galilea en ga verder naar Kafarnaüm, om de ruïnes van de oude synagoge te bezoeken, de Berg der Zaligsprekingen, de traditionele plaats van de 'bergrede' en Tabgha, de traditionele plaats van het 'wonder van de broden en de vis'. Verder naar Tiberias, het oude centrum van de joodse leer. Optioneel zeilen op een boot over het Meer van Galilea om de rust en het landschap te ervaren dat de afgelopen 2000 jaar weinig is veranderd (afhankelijk van voorwaarden en vergoeding).

Dag 7: Tel Aviv
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tel Aviv incl. ontbijt

Na het ontbijt rijdt u door de heuvels van Galilea, westwaarts naar Acre (Akko) voor een bezoek aan het oude, beroemde kruisvaardersbolwerk en middeleeuwse vestingwerken. Ga verder naar Haifa, beklim de berg Karmel voor een panoramisch uitzicht over de stad, inclusief het Baha'i-heiligdom, de Perzische tuin en de baai van Haifa. Ga langs de Middellandse Zeekust naar Caesarea om het Romeinse theater en het kruisvaardersfort te bezoeken bij wat bekend staat als het "meesterwerk van Herodes de Grote". Sluit de dag af met een korte stadstour door Tel Aviv en de oude haven van Jaffa. Overnachting in Tel Aviv.

Dag 8: Amman
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Amman incl. ontbijt

Rijd van Tel Aviv en Jeruzalem naar de grensovergang Sheikh Hussein voor procedures om Jordanië binnen te komen. Ga verder naar Jerash - stad van de Decapolis, ongeveer 45 km ten noorden van Amman in de vruchtbare hoogten van de Gilad. Bezoek de oude Romeinse stad met zuilengalerijen, de baden en de heuvel van de hoogste tempel enz. Rijd naar Amman voor een panoramische stadstour door de Jordaanse hoofdstad. Overnachting in Amman.

Dag 9: Petra
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Petra incl. ontbijt

Na een vroeg ontbijt verlaat u het hotel en reist u zuidwaarts op de weg naar Wadi Musa, het moderne dorp Petra. Rijd te paard naar de "Siq" (canyon) en vervolgens te voet naar Petra, bekend als de rode rotsstad, de oude hoofdstad van de Nabateeërs van de 3e eeuw voor Christus tot de 2e eeuw na Christus Bezoek de meest interessante monumenten zoals de schatkamer, El Khazneh (een graftombe van een Nabateese koning) dan het veld van graven, obelisken, het altaar, (Al Madhbah) - vanaf dit punt kun je de hele rotsstad bekijken. Keer terug naar het dorp Wadi Musa Overnachting in Petra.

Dag 10: Tel Aviv
De komende nacht verblijf je in een toeristenklasse/first class hotel in Tel Aviv incl. ontbijt

Rijd noordwaarts naar Madaba om de overblijfselen van de Byzantijnse kerk te bezoeken met zijn oude mozaïekvloerkaart, de oudste nog bestaande originele cartografische afbeelding van de mozaïekkaart van het Heilige Land en Jeruzalem. Vervolg ongeveer 10 km. naar de berg Nebo, vanwaar Mozes het Beloofde Land zag. Vanaf daar zie je de Jordaanvallei, Jericho en de Dode Zee. Rijd naar de grens en keer terug naar Tel Aviv. Overnachting in Tel Aviv.

Dag 11: terugreis

Dan is het einde toch echt aangebroken van deze onvergetelijke reis. Na het ontbijt wordt je met transfer naar het vliegveld van Tel Aviv gebracht, en kun je nagenieten van deze unieke ervaring.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 25% aanbetalen!
Betaal nu slechts 25% van je reissom aan. De overige 75% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis 'Highlights van Israël & Jordanië'
Luchthaven Ben-Gurion,
Tel Aviv, Israël
Kaart
Luchthaven Ben-Gurion, Tel Aviv, Israël
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis door Jordanië verblijf je op verschillende plekken waaronder Tel Aviv, Galilea, Amman en Petra. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Na aankomst op de luchthaven van Tel Aviv word je welkom geheten door de transfer die je naar het eerste hotel brengt. De gehele reis word je door een gids naar je bestemmingen gereden. Ondertussen stop je voor verschillende unieke bezienswaardigheden! Bij het boeken van deze reis kun je kiezen uit een verblijf in een toeristenklasse hotel, of een first class hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

De volgende kosten zijn niet inclusief en dienen ter plaatse te worden voldaan:

 • Fooien voor reisleider, chauffeur, hotelmedewerkers etc.
 • Eventuele visumkosten
 • Grensbelastingen en transfers van de Israël-Isra Jordan grensshuttle. (ca. 52 dollar per persoon, onder voorbehoud van wijzigingen)
 • Let op!: Het betreft een 'Seat In tour'. Wat inhoudt dat het een groepsrondreis is met ook andere reizigers van verschillende nationaliteiten.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau