Rondreizen
6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Magische rondreis Marrakech en Ouzoud incl. vlucht, ontbijt en transfers

Rondreis Marrakech - Ouzoud
Marrakech, Marrakech Tensift el Haouz, Marokko bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
429,-
totaal: 915,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 6 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek het kleurrijke Marrakech en indrukwekkende Ouzoud tijdens deze 6- of 8-daagse rondreis incl. vlucht, ontbijt, transfers en extra's

Voel je een prins of prinses uit de sprookjes van 1001 nacht tijdens deze prachtige rondreis naar het kleurrijke Marrakech en het indrukwekkende Ouzoud! Je reis begint natuurlijk al bij de voorpret en het verdiepen in de cultuur en de gebruiken van het land. In het heerlijke Marrakech start je rondreis. Omdat je op beide bestemmingen een aantal dagen verblijft heb je alle tijd om de stad en de omgeving op je gemakje te gaan verkennen. Geniet van al het moois en lekkers dat Marokko je te bieden heeft!

Rondreizen
6 of 8 dagen
Incl. ontbijt

Magische rondreis Marrakech en Ouzoud incl. vlucht, ontbijt en transfers

Rondreis Marrakech - Ouzoud
Marrakech, Marrakech Tensift el Haouz, Marokko bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 5 of 7 overnachtingen in Marrakech en Ouzoud
  • Retourvlucht naar Marrakech vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief alle transfers
  • Inclusief een welkomstdrankje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief kaart van Marrakech
  • Inclusief halve dag excursie met Engelse gids in Ouzoud (dag 4)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de accommodaties
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Je reis van dag tot dag

Dag 1: aankomst Marrakech
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Riad Zanouba (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Met een beetje geluk heb je een vroege vlucht te pakken en kun je nog op onderzoek uitgaan in de bruisende stad. Op de luchthaven staat de transfer op je te wachten om je naar het eerste hotel te brengen. Geniet eerst van een welverdiend welkomstdrankje en wandel daarna door de oude en soms wat stoffige steegjes naar een van de verborgen pareltjes die de stad rijk is. Doordat de stad vooral bestaat uit met rode leem gebouwde huizen, wordt Marrakech ook wel de rode stad genoemd. Tegen de helder blauwe lucht maakt dat een bijzonder plaatje. Kom vandaag lekker een beetje bij van de reis en wen aan de gezellige drukte om je heen.

Dag 2: Marrakech
Het fijne van deze stad is, dat het lekker compact is waardoor je bijna alles te voet kunt doen. De Medina is het oude centrum waar zich het kloppend hart van de stad bevindt. Het is hier heerlijk druk en rumoerig maar dít is wel het ultieme Marrakech! Op het bekende Place Djemaa El Fna vind je overdag vele slangenbezweerders en aapjes die er vooral zijn om een foto mee te kunnen maken. 's Avonds is het een grote kakofonie van toneelstukjes, muziek en gezelligheid. Je kunt je toekomst laten voorspellen door een waarzegger of je handen laten versieren met henna. Natuurlijk mag een heerlijk Marokkaans gerecht niet ontbreken tijdens je verblijf. In het deel wat dichter bij de souks ligt kun je heel goedkoop de heerlijkste "Harira" (linzensoep) eten.

Dag 3: Marrakech - Ouzoud
Je verblijft de komende 3 nachten in Hotel le Domaine M. Ouzoud (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Een rondreis is natuurlijk geen echte rondreis al je steeds op dezelfde plek blijft. Het indrukwekkende Ouzoud it is vandaag! Je verlaat de drukte van Marrakech om 08.30 uur voor de vredige natuur van de Ouzoud watervallen die zich in het Midden-Atlasgebergte bevinden. Het is een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Marokko waar je zelfs apen kunt spotten! Maar voordat je hier bent, heb je een rit van ca. 3,5 uur voor de boeg. Onderweg wordt er nog 2 keer gestopt.

Dag 4: Ouzoud
Vandaag wacht je om 10.00 uur een excursie van een halve dag (4 uur) onder leiding van een Engelstalige gids.
Zoals je misschien al hebt gezien, ben je niet zomaar uitgekeken in dit prachtige gebied. Heb je bijvoorbeeld al lekker geluncht bij de watervallen? Overweeg ook zeker om met een boot, gemaakt van drijvende vaten, een tocht langs de watervallen te maken. Ze zien er op het eerste gezicht misschien wat "gammel" uit en zullen af en toe zelfs een beetje met elkaar botsen, maar... geen paniek, de boten zijn erg stevig en de kapitein weet precies wat 'ie doet. Hij zal je aan de overkant afzetten vanwaar je ervoor kan kiezen om verder omhoog te lopen en te genieten van een prachtig uitzicht of verder lopen naar de voet van de waterval. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om beide te doen!

Dag 5: Ouzoud
In de mooie heuvels rondom de indrukwekkende waterval vind je vele berberapen! Doordat ze veel gevoerd worden door de toeristen, zijn ze niet bang. Er zullen je regelmatig nootjes worden aangeboden om de apen te kunnen voeren. Is het verstandig? Nee, waarschijnlijk niet! Als de mensen ze blijven voeren worden ze namelijk volledig afhankelijk van dit voedsel. Tip: maak je zonnebril (en andere loszittende dingen) goed vast! De apen zijn razendsnelle maar fotogenieke zakkenrollers en voor je het weet ben je wat kwijt.

Dag 6: Ouzoud - Marrakech
Je verblijft de komende 2 nachten in Hotel Riad Zanouba (of gelijkwaardig) inclusief ontbijt

Vandaag heb je nog even om Ouzoud verder te ontdekken, want je vertrekt pas rond 16.00 uur naar Marrakech. onderweg heb je 1 stop en zul je rond 19.30 uur in Marrakech aankomen. Misschien was het je al eerder opgevallen, maar in het oude centrum kom je veel rooftop bars tegen waar je als een echte "local" neerploft op een lekker kussen en natuurlijk een kop verse muntthee drinkt. Mocht je geen grote zoetekauw zijn, bestel je thee dan met de suiker apart geserveerd, ze drinken het hier namelijk met héél veel suiker! Ben je nog op zoek naar een mooi souvenir voor jezelf of voor de oppas van de hond? Als je de kleine straatjes van de Medina induikt hoef je niet lang te zoeken. In de vele kleurrijke winkeltjes zie je de mooiste handgemaakt kleden. Te groot voor in de koffer? Geen probleem het is normaal hier dat ze het dan gewoon naar je versturen.

Dag 7: Marrakech
Alsof je nog niet genoeg kleuren hebt gezien, mag een bezoek aan Jardin Majorelle niet ontbreken. Een Franse schilder kocht deze grond in de stad om er een prachtige en kleurrijke tuin aan te leggen met planten uit de hele wereld. De bekende Ives Saint Laurent heeft het huis en tuin later overgenomen en nu kun je er heerlijk doorheen wandelen. Ook vind je hier een klein Berbermuseum waar je traditionele kleding, sieraden en andere interessante spullen kunt bewonderen. In het voormalige Bahiapaleis kun je een gedeelte van de 150 kamertjes bewonderen. Met de immense plafonds van handgemaakt houtsnijwerk en kleurrijke mozaïeken kijk je je ogen uit! Het is een van de meest bezochte bezienswaardigheden van de stad dus verwacht wel drukte. Wanneer je vroeg in de ochtend gaat, valt het nog mee met de drukte. Als je nog wat plek in je koffer hebt, kun je nog lekker over de souks in de Medina slenteren. Hier verkoopt men onder andere prachtige handgemaakte leren tasjes, servies, kleden en kussens. Wanneer je hier loopt zie je direct waarom de Medina op de werelderfgoedlijst van Unesco staat!

Dag 8: terugreis
En ze leefden nog lang en gelukkig! Helaas zit je reis er alweer op. Vandaag vlieg je terug naar huis en kun je in geuren en kleuren vertellen over je avontuur in magisch Marrakech!

_Let op: wanneer je kiest voor een 6-daagse reis, verblijf je 3 nachten in Marrakech en 2 nachten in Ouzoud

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis Marrakech - Ouzoud
.,
Marrakech, Marokko
Kaart
., Marrakech, Marokko
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze magische rondreis verblijf je in twee heerlijke hotels in Marrakech en Ouzoud en kun je dagelijks genieten van een lekker ontbijtje. Alle transfers zijn in begrepen, dus het enige wat jij hoeft te doen is genieten!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Zorg er voor dat je onderweg altijd voldoende waterflesjes bij je hebt i.v.m. mogelijk lange ritten.
  • Zorg voor voldoende contant geld. Het is niet altijd mogelijk met een pin/creditcard te betalen.
  • Alle transfers zijn gedeelde (groeps)transfers.
Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau