Rondreizen
dagen

🚗 Autorondreis: Denemarken met verblijf in herbergen en kastelen incl. ontbijt

Gram Slotskro
Gram, Zuid-Denemarken, Denemarken bekijk op kaart
10-daagse roadtrip Denemarken met verblijf in historische herbergen en kastelen incl. ontbijt

Een unieke reis met overnachtingen in gastvrije kro’s (herbergen) en een middeleeuws kasteel. Tijdens deze reis zie je veel hoogtepunten van Zuid-Jutland, Midden-Jutland en de regio Funen. Je verblijft meerdere nachten op één locatie, zodat er voldoende tijd is om de omgeving te verkennen. Ontdek de lange zandstranden van het Deense Waddengebied, verken de bosrijke omgeving van het Limfjord en proef hier de verse oesters. Op het eiland Funen, dat bekend staat om de vele middeleeuwse kastelen verblijf je geheel in stijl in het historische Hindsgavl Slot. Een passende afsluiting van deze unieke reis.

Rondreizen
dagen

🚗 Autorondreis: Denemarken met verblijf in herbergen en kastelen incl. ontbijt

Gram Slotskro
Gram, Zuid-Denemarken, Denemarken bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen bij Gram Slotskro in Gram (of gelijkwaardig)
  • 3 overnachtingen bij Hotel Nørre Vinkel in Lemvig (of gelijkwaardig)
  • 3 overnachtingen bij Hindsgavl Slot in Middelfart (of gelijkwaardig)
  • Verblijf in unieke herbergen en een kasteel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontdek de hoogtepunten van Zuid- en Midden-Jutland en Funen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in alle hotels
  • Gratis parkeergelegenheid bij alle hotels
  • Tip: Breng een bezoek aan het mooie stadje Faaborg of geniet van het strand op het eiland Lyø
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Deense waddenkust, Zuid-Jutland
Je verblijft de aankomende 3 nachten bij Gram Slotskro**** in Gram (of gelijkwaardig)

Je begint deze roadtrip aan de Deense waddenkust, waar je vandaag arriveert in Zuid-Jutland. Je passeert bij Flensburg de grens en gaat op weg naar de eerste accommodatie. Flensburg zelf is ook een zeer leuke havenplaats om een tussenstop te maken. Breng onderweg een bezoek aan de charmante plaats Aabenraa. De eerste 3 nachten in Denemarken overnacht je echt in Deense stijl, in een authentieke kro, een gastvrije herberg.

Dag 2 en 3: Deense waddenkust, Zuid-Jutland
Verken de verdere omgeving van de Deense waddenkust, Zuid-Jutland. Tegenover het hotel ligt de kasteeltuin van Slot Gram, een prachtig kasteel, dat ooit het koninklijk paleis was. Vanuit Gram kun je ook een tocht naar de westkust ondernemen. Bezoek de oude stad Ribe en wandel door de pittoreske straten met oude vakwerkhuizen. In het Vikingscenter reist u terug naar de tijd van de Vikingen. Ribe is tevens de toegangspoort tot het Deense Waddengebied. Vanuit het Waddenzee centrum vertrekken excursies op zoek naar zeehonden of de vele trekvogels. Het zuidelijke waddeneiland Rømø is per auto te bereiken. Verspreid over het eiland zijn wandelingen uitgezet. Langs de waddenkust van Denemarken kun je uiteraard ook genieten van de uitgestrekte stranden.

Dag 4 t/m 6: Gram - Lemvig (ca. 210 km)
Je verblijft de aankomende 3 nachten bij Hotel Nørre Vinkel*** in Lemvig (of gelijkwaardig)

Op weg noordwaarts raden wij je aan de mooie route langs de Noordzeekust te rijden. Vertrek je vroeg dan kun je onderweg een uitstapje maken naar het Waddeneiland Fanø en het leuke plaatsje Sonderhø. De komende 3 nachten verblijf je in de omgeving van de Limfjord. Het hotel is een uitstekende uitvalsbasis voor een verkenningstocht door de omgeving. Geniet van de rust langs het Limfjord en maak een lange wandeling of fietstocht. Zeehonden laten zich hier regelmatig zien. Het is een gebied met prachtige vergezichten, gezellige eilanden en charmante steden. Geniet er van de heerlijke Deense keuken, vol lokale gerechten zoals oesters. Ook het hotel heeft een uitstekend restaurant.

Dag 7 t/m 9: Lemvig - Middelfart (ca. 175 km)
Je verblijft de aankomende 3 nachten bij Hindsgavl Slot**** in Middelfart (of gelijkwaardig)

Je passeert de brug over de Kleine Belt en komt op het eiland Funen. De vele kastelen zouden hier de fantasie van Hans Christian Andersen hebben aangewakkerd. De stad Odense is zijn geboorteplaats. Deze oude stad heeft een gezellig centrum met vakwerkhuizen en een museum gewijd aan de beroemde schrijver. Van de vele kastelen op Funen zijn Slot Egeskov en Valdermars Slot absolute aanraders. De mooiste stad op Funen, naar onze mening, is Faaborg; leuke kleine huisjes in allerlei kleuren, gezellige restaurantjes en een klein haventje zorgen hier voor een unieke sfeer. In dit stukje Denemarken waan je je in de Middeleeuwen, totdat de hippe restaurantjes je weer terugbrengen in de 21e eeuw. Vanaf Faaborg kun je eenvoudig de eilanden ten zuiden van Funen ontdekken, zoals Lyø. Het eiland Lyø heeft prachtige zandstranden en het schattige plaatsje Lyø met smalle straten en houten huizen. Vanuit Middelfart vertrekken tussen juni en augustus bootttochten op zoek naar walvissen. Of geniet heerlijk in het natuurgebied rondom het hotel. Je overnacht namelijk op een heel bijzondere locatie, in het middeleeuwse Slot Hindsgavl!

Dag 10:
Het einde van hopelijk een prachtige roadtrip is aangebroken. Na het ontbijt check je uit en is het tijd voor de terugreis.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 30 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Gram Slotskro
Slotsvej 52,
Gram, Denemarken
Kaart
Slotsvej 52, Gram, Denemarken
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De gastvrouw verwelkomt je met open armen bij de hotelreceptie, terwijl haar man heerlijke gerechten voorbereid in het hotelrestaurant. De omgeving leent zicht uitstekend voor een lange wandeling of verfrissende fietstocht. Maar je hoeft niet ver om kennis te maken met het culturele erfgoed van Denemarken. Gram Slotskro ligt namelijk direct naast het kasteel van Gram én aan de voet van het meer. Het hotel beschikt over een receptie, bar, terras en een (ontbijt)restaurant. De kamer is voorzien van een televisie en een badkamer met bad of douche, toilet en föhn. Je kunt gratis gebruik maken van de Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Fredericia

Steden
Egeskovvej

Fredericia is een stad in het zuiden van Denemarken. Fredericia staat bekend om de vele kerken. Breng deze een bezoek of het stadsmuseum

Slot Gottorf

Kastelen
Schlossinsel 1

Slot Gottorf (Duits: Schloss Gottorf) is het belangrijkste cultuurmonument van de deelstaat Sleeswijk-Holstein in Duitsland. Het kasteel staat in de stad Sleeswijk en dateert uit het begin van de 18e eeuw.

Het Viking Museum in Haithabu

Musea
Am Haddebyer Noor 3

Het Vikings Museum is gelegen in de buurt van Hedeby, een voormalige Middeleeuwse stad in Sleeswijk-Holstein, Duitsland. Ontdek de geschiedenis van de Vikingtijd in de regio.

Het openluchtmuseum Molfsee/Kiel

Musea
Hamburger Landstraße 97

Het openluchtmuseum is gelegen in het zuiden van Kiel. Het openluchtmuseum heeft in het totaal 40 hectare weide, tuinen, dijken en meer dan 70 historische gebouwen, boerderijen en molens.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau