Amsterdam Light Festival

De Amsterdamse binnenstad en de grachten staan in de schijnwerpers, dit jaar voor de achtste keer. Moderne kunstenaars van over de hele wereld maken spectaculaire lichtkunstwerken die verspreid over de binnenstad van Amsterdam te vinden zijn. De beste manier om deze prachtige kunstwerken te bewonderen is door middel van een rondvaart. Vanaf de Amsterdamse grachten heb je een goed beeld op de kunstwerken en kun je lekker op je gemak genieten. Het Amsterdam Light Festival vindt plaats vanaf eind november tot en met de derde week van januari.


Amsterdam Light Festival inclusief overnachting

Speciaal voor jou hebben we leuke arrangementen samengesteld in combinatie met het Amsterdam Light Festival. Alle hotels die wij aanbieden hebben een goede verbinding met Amsterdam. Bovendien geniet je met al onze arrangementen van een 75 minuten durende rondvaart door de grachten inclusief onbeperkt Glühwein, bier, wijn en frisdrank.

De beste deals voor het Amsterdam Light Festival

Disrupt: ontregeling in de natuur en het straatbeeld

Een 'disruptie' of plotselinge ontregeling komt vaak ongelegen en heeft te maken met conflicten, chaos en misschien zelfs gevaar. Ontregeling kan ook een positieve aanzet geven tot verandering. Het bevraagt vastgeroeste aannames, roept nieuwe discussies op en maakt onbekende mogelijkheden zichtbaar. De deelnemende kunstenaars hebben het thema Disrupt! op allerlei manieren geïnterpreteerd. Sommige installaties vormen interventies in het straatbeeld, terwijl andere kunstenaars de bestaande architectuur in de stad transformeren en bezoekers er met een andere blik naar laten kijken. Geheel in lijn met het thema Disrupt! kiest het festival voor het eerst voor een compleet nieuwe route: Oosterdok, Oudeschans, Amstel, Nieuwe Keizersgracht, Plantage Muidergracht, Entrepotdok.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro PayPal