Barcelona, dé stad voor de echte bourgondiër!

In heel Spanje kun je als bourgondiër je hart op, dus ook in Barcelona! Van lokale tentjes tot aan grote restaurantketen, je vind ze allemaal in deze stad. Ook heeft de stad veel verborgen pareltjes op het gebied van (lokaal) eten. Deze restaurants mag je dan ook echt niet missen als bourgondiër in Barcelona!

Lokaal eten in Barcelona

Paradiso

Paradiso is een geheime cocktailbar. Van buiten ziet Paradiso eruit als een Pastrami Bar. Je kunt hier ook echt eten, maar als je door de koelkastdeur van het restaurant gaat, dan kom je uit in een cocktailbar. Hier kun je heerlijke cocktails drinken. Een echte aanrader dus!

La Caseta del Migdia

Een hapje eten of wat drinken met een prachtig uitzicht? Dat doe je bij La Caseta del Midgia! Het ligt op het uitzichtpunt van de Montjuïc, Mirador del Migdia. Zowel overdag als 's avonds is dit een perfecte plek om even te stoppen!

A tu Bola

Als je even iets anders wil proberen dan de tapas? Dan kun je heel goed naar A tu Bola. Je kunt hier allerlei soorten balletjes eten, van gehaktballen tot aal falafel ballen! Dit restaurantje ligt in de wijk Raval, waar veel meer leuke verborgen plekjes te vinden zijn, dus bezoek die wijk zeker eens!

Top 6 stedentrips naar Barcelona

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau