Uitstel opening seizoen 2020

Let op! Vanwege de huidige situatie hebben de lokale autoriteiten besloten dat het park de opening van het seizoen moet uitstellen tot ten minste 19 april 2020. Om organisatorische redenen is Movie Park Germany daarom momenteel van plan om op 24 april 2020 te openen. Met het oog op de verdere ontwikkeling van de dynamische situatie behoudt Movie Park Germany zich het recht voor om de eerder gepubliceerde openingstijdenkalender voor het seizoen 2020 aan te passen na een eventuele opening van het park en deze naar behoefte te optimaliseren.

Om de huidige situatie bij de opening van het park in de toekomst aan te pakken en om zoveel mogelijk veiligheid te bieden, zal Movie Park Germany haar hygiënemaatregelen intensiveren. Alle medewerkers zijn gesensibiliseerd voor COVID-19 en zullen specifieke opleidingen blijven volgen in hun vakgebied en in de omgang met bezoekers. Dit geldt zowel voor de cateringsector als voor alle operationele activiteiten.

Alle tickets voor een bezoek aan Movie Park Germany blijven geldig. Indien de bezoekdatum binnen de sluitingsperiode valt (voor 24 april 2020), bestaat de mogelijkheid van een gratis omboeking.

Movie Park Germany Aanbiedingen

Alles over Movie Park Germany aanbiedingen

Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dát is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop. Met meer dan 40 spectaculaire attracties en verschillende shows in maar liefst vijf themagebieden sta je garant voor twee dagen vol plezier met de hele familie! In Movie Park Germany draait alles om de filmwereld. Veel attracties en themagebieden zijn gebaseerd op films of series. Dit zorgt ervoor dat je je voor heel even in Hollywood waant.

Het park is gemakkelijk te overzien, omdat de indeling lijkt op een grote T-splitsing. Aan het eind van de hoofdstraat – de Hollywood Street Set – kun je slechts twee kanten op: naar links of naar rechts. Verdwalen is onmogelijk en je zult dus geen enkele attractie over het hoofd zien. De grootste blikvangers in Movie Park Germany zijn de achtbanen en de zestig meter hoge vrijevaltoren The High Fall. Liefhebbers van deze spannende attracties kunnen hun hart ophalen in het park. Voor de grotere durfals zijn er naast The High Fall de hangende loopingachtbaan MP Xpress, de houten rollercoaster The Bandit en de wilde muis-achtbaan Ghost Chasers. Jongere bezoekers stappen in de achtbanen The Backyardigans Mission to Mars of de hangende Jimmy Neutron’s Atomic Flyer

In het nieuwe themagebied (geopend in 2019) 'Adventure Bay' kunnen kleine en grote fans van de geliefde tv-serie PAW Patrol hun vierbenige helden van dichtbij beleven. In het grootste Nickland van Europa komt de succesvolle kinderserie tot leven in de nieuwe attracties met coole reddingsvoertuigen, veel interactieve ontwerpen en heel veel PAW Patrol-fotopoints en meet & greet mogelijkheden met Chase, Marshall, Skye en Rubble. Vanaf het voorjaar 2019 geldt in Movie Park Germany dus voor alle kids: geen inzet te groot, geen pootje te klein!

Wat kun je zoal doen in Movie Park Germany?

Movie Park Germany staat bol van de spannende attracties voor jong en oud. Hieronder volgt een greep uit het gigantische aanbod.

Extreme attracties voor de échte durfals

STAR TREK™: Operation Enterprise

Extreme Attractie

Deze achtbaan is volledig gedecoreerd naar de televisieserie Star Trek. Dankzij een spectaculaire lengte, talrijke inversies, een 40 meter hoge - in Europa unieke - Twisted Halfpipe en een 10,5 ton wegend transferrailsysteem gaat deze achtbaan gigantisch snel.

The High Fall

Extreme attractie

Als je kiest voor een rit met "The High Fall" luidt het motto: de hoogte in. Wat begint als een ontspannen uitstapje op een uitkijktoren, verandert al snel een echte adrenalinekick. Vanaf een hoogte van 60 meter ga je namelijk tijdens een plotseling vrije val met een snelheid van meer dan 90 km/uur de grond tegemoet!

Crazy Surfer

Extreme Attractie

Ben je een grote fan van het schommelschip en lijkt een tocht in een rubberboot je superleuk? Dan doet de "Crazy Surfer" er nog een schepje bovenop, want hier ga je niet alleen omhoog en omlaag als op een boot bij zware zeegang, maar draai je ook nog eens in het rond!

Dora's Big River Adventure

Extreme Attractie

Ben je dol op "Dora the Explorer" en wilde je altijd al een uniek avontuur met haar beleven? Ben je benieuwd wat je tijdens de tocht over de rivier te wachten staat? Neem dan plaats in een van de drijvende boomstammen en begin met Dora aan je tocht door de bonte jungle.

Gemiddelde attracties voor jong en oud

Avatar Air Glider

Gemiddelde attractie

Word Airbender in de Avatar Air Glider. Beheers de elementen, spreid de armen uit en glij met een zweefvlieger door de lucht. Om de attractie zo veel mogelijk aantrekkelijk te houden voor jonge bezoekers heeft de attractie een lage snelheid.

Backyardigans Mission to Mars

Gemiddelde attractie

Klaar voor de start voor een avontuur met jouw favorieten: de Backyardigans! Stap in het ruimteschip dat je meevoert op een missie naar Mars. Tasha en Tyrone beginnen met aftellen: “3…2…1…Go!” Je schiet de ruimte in, langs de planeten, duikt in het oppervlak van Mars en landt uiteindelijk weer veilig op aarde.

The Lost Temple

Gemiddelde attractie

700 meter diep onder de aarde staan er niet alleen stoffige ruïnen op je te wachten: dinosaurussen hebben een miljoen jaar overleefd. Je kunt ze hier niet alleen zien, maar ook horen en ruiken. Ontdek samen met dr. Carter THE LOST TEMPLE, en duik in een adembenemend dinosaurus-avontuur in 4D!

Splat-O-Sphere

Gemiddelde attractie

Voor wie de lat hoog legt is onze Splat-O-Sphere precies de goede keuze. Je stijgt 30 meter op vanuit het midden van een reusachtig NICK-logo. Eenmaal in de lucht krijg je zelf de controle over de rit. In de kalme duikvlucht en tijdens het ronddraaien kun je op duizelingwekkende hoogte het attractiepark waarnemen.

Milde attracties voor de allerjongsten

Pier Patrol - Jet Ski

Milde attractie

De Pier Patrol - Jet Ski bevindt zich in het themagebied Santa Monica Pier. De attractie en thematisering heeft veel weg van het strand, de zee en de kermis op de pier. Help de 'Pier Patrol' en koel een beetje af op de jetski.

Pier Side Carousel

Milde attractie

Gewoon altijd leuk: in de zweefmolen rondvliegen met de wind in de haren. Waan je even als een vogel en ervaar hoe het is om te vliegen. Geschikt voor jong en oud.

Rescue 12

Milde attractie

Kinderdromen worden werkelijkheid als kleine en grote jongens als brandweermannen een brandend huis blussen in Rescue 112. Word ook een held in het film- en attractiepark Movie Park Germany!

Spongebob Splash Bash

Milde attractie

In Bikinibroek voer je in kleine bootjes een spectaculair watergevecht. Van douches en watervallen tot fonteinen en een sproeiende tweekamer-ananas - bij SpongeBob's Splash Bash krijg je alles wat je zwemmershartje begeert!

Shows

Naast alle spannende attracties heeft Movie Park Germany ook een aantrekkelijk aanbod van shows. Laat je meeslepen door Holly Wood! Beleef pure actie, ontmoet de Ninja Turtles, laat je betoveren door de kleurrijke parkparade of kijk ademloos naar de halsbrekende toeren die stuntmensen uithalen tijdens ‘The Action Stunt Show’!

Restaurants

In Movie Park Germany kies je uit tientallen verschillende horecagelegenheden met eten en drinken uit alle windstreken. Fast food, een buffet of een hapje uit de Aziatische keuken. Movie Park Germany biedt maar liefst 22 restaurants. Voor ieder wat wils! Zo geniet je in de Music Club van Amerikaanse hotdogs, kipnuggets en gebakken aardappels. Bij El Sombrero vind je Mexiaanse gerechten als knapperige salades, BBQ burgers met saus of een Hot Long Beef. Maar ook liefhebbers van de Italiaanse, Nederlandse of Duitse keuken kunnen overal terecht.

Plan je bezoek

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau