Stap aan boord en ontdek de wereld met MSC Cruises


Door de maritieme ervaring die 300 jaar lang is doorgegeven binnen de familie, kent MSC Cruises de schatten die buiten de gebaande paden liggen. MSC Cruises zijn samengesteld om gasten verrijking te geven en diepe emoties te ervaren. De goed bereisde bemanningsleden staan klaar om jou te helpen de best bewaarde geheimen van elke nieuwe bestemming te achterhalen. MSC Cruises heeft een passie voor de zee en streven naar excellentie in gastvrijheid, waarbij zij alle details beheersen die elke cruise tot een unieke ervaring maakt, met respect voor de zee en het milieu. Stap aan boord voor een wereld vol ontdekkingen met MSC Cruises!

Wil jij de mooiste plekjes ontdekken én je laten verwennen op een van de luxe cruiseschepen van MSC Cruises? Bekijk dan al het aanbod en kies jouw bestemming!

Waarom boek je een MSC Cruise?

Naast de ervaring van een cruise, waarbij je verschillende mooie plekken ontdekt, heeft MSC Cruises veel fijne faciliteiten aan boord. Wij lichten deze faciliteiten hieronder uit, zodat jij precies weet wat je kunt verwachten van een MSC Cruise!

Eten & Drinken

Op een MSC Cruise begint uw reis al aan boord

Van authentieke Aziatische gerechten en sappige steaks tot unieke ervaringen, onze specialiteitenrestaurants bieden een verrukkelijke verscheidenheid aan internationale gerechten aan. Kies uw eetervaring in onze exclusieve restaurants of in onze verfijnde bars en geniet van een gedenkwaardig gastronomisch avontuur terwijl u vaart.

Entertainment

Laat je verrassen

Geniet 24 uur per dag van leuke nieuwe ervaringen op een MSC Cruises-schip, van verrijkende binnen- en buitenactiviteiten gedurende de dag tot magisch avond entertainment. Met een casino, bioscopen, toernooien en wedstrijden, outdoor-activiteiten die leuk zijn voor het hele gezin en magisch avond entertainment, zult u moeilijk kunnen kiezen tussen alle dingen die u kunt zien en ervaren.

Familie & Kinderen

De zee was nog nooit zo kindvriendelijk

MSC familiecruises zijn ontworpen voor ouders en kinderen om samen plezier en quality time te beleven. Daarom zijn we er trots op een gerenommeerde reputatie te hebben opgebouwd als een bedrijf dat weet hoe we de beste cruises voor kinderen kunnen creëren. We blijven die reputatie waarmaken door extra aandacht te schenken aan de behoeften van kinderen, tieners en hun ouders. Dus boek uw cruise en dompel uzelf onder in Een Wereld Vol Ontdekkingen!

Spa, Beauty & Fitness

Voel je mooi en gezond

U gezond voelen en er op uw best uitzien is een onderdeel van de MSC Cruises-ervaring. Probeer iets nieuws, zoals schoonheidsbehandelingen, een rustgevende sauna of geniet van een Balinese massage. Boek nu een van onze spa-pakketten en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven voorafgaand aan het inschepen.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau