Luxe kamperen doe je in een Safaritent van Roompot!


Houd je van kamperen, maar wil je de luxe van een vakantiehuisje? Dan is een safaritent perfect! Je boekt nu een luxe safaritent op Roompot Bospark Lunsbergen, Roompot Beach Resort óf Roompot vakantiepark Hof Domburg. Wacht niet te lang met boeken, want VOL = VOL bij deze deals!

Een sfeervol verblijf, een prachtige omgeving en natuurlijk het ideale gezelschap om je heen... Meer heb je niet nodig! Samen beleef je een heerlijke vakantie op een van onze vakantieparken. Roompot doet alles voor een veilig en zorgeloos verblijf. Roompot bezoeken in het voorjaar of in de zomer is een zeer goed idee! Ook dit voorjaar of deze zomer kunnen je namelijk met een leuke korting naar één van de geselecteerde vakantieparken! De kans is groot dat er een park tussen zit dat helemaal past bij al je wensen. En nu ook nog eens lekker voordelig!

Let op! Je boekt een Roompot Safaritent t/m 1 mei 2022!

Waarom kies je voor een Roompot vakantiepark?

We hebben alle redenen voor jou op een rijtje gezet. Deze voordelen gelden voor alle parken, maar per park zijn er natuurlijk ook nog vele extra's!

Vakantie voor de hele familie

Faciliteiten voor jong en oud

Wil jij met de hele familie naar een Roompot vakantiepark? Dan is er voor iedereen wat te doen! Op de parken zijn verschillende faciliteiten, zoals zwembaden, speeltuinen en mooie omgevingen om te wandelen.

Luxe familiehuisjes

Van alle gemakken voorzien

De accommodaties van Roompot zijn voorzien van alle faciliteiten om jou een aangenaam verblijf te kunnen bieden. Per vakantiepark kies jij het vakantiehuisje die het best aan jouw wensen voldoet!

Geniet van de natuur

Vakantiehuisjes in de natuur

Bezoek de mooiste vakantieparken op verschillende locaties in de natuur. Hier kun je volop genieten van alle seizoenen. Is het niet in een bosrijke omgeving, dan is het wel op het strand!

Tijdelijk boekbaar

Wees snel!

Ben jij geïnteresseerd in een van de vakantieparken van Roompot? Boek dan snel. De vakantieparken zijn namelijk 2 weken boekbaar en extra scherp geprijsd!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau