Filteren
  • Populariteit
  • Prijs
  • Sterren
  • Nieuwste

Verrassend weekendje weg met stedentrip aanbiedingen

Wil je er even helemaal tussenuit? Met een stedentrip aanbieding ontdek je voordelig de mooiste steden over heel de wereld! Lees verder

Citytrip aanbiedingen in Europa

Het aanbod van stedentrips in Europa is uitgebreid. In elke grote stad geniet je van goede deals en verblijf je in fijne hotels. In Frankrijk bezoek je liefdesstad Parijs met al zijn hoogtepunten, het mediterrane Marseille met zijn indrukwekkende haven of het mondaine Nice aan de Côte d'Azur. In Spanje wachten steden als Barcelona, met de wereldberoemde Sagrada Família, de kunstzinnige steden Madrid en Bilbao en wetenschapsstad Valencia. In het zinderende zuiden ontdek je de Moorse invloeden in Sevilla en Málaga. Liefhebbers van oudheden kijken hun ogen uit in Rome met zijn talloze cultuurschatten, waaronder het Colosseum of volgen het spoor van de Oude Grieken in Athene. Liever een citytrip aanbieding dichter bij huis? Geniet van bourgondische gezelligheid op de Grote Markt in Antwerpen of verblijf in artistiek Berlijn en neem een kijkje bij bekende attracties in de Duitse hoofdstad.

Stedentrips buiten Europa

Voor een toffe stedentrip ben je niet gebonden aan Europa. Ook daarbuiten zijn tal van bruisende steden die op jou wachten. Zoals de stad die nooit slaapt: New York, waar je overnacht in een viersterrenhotel in het centrum van de Big Apple. Dichtbij populaire bezienswaardigheden als de Empire State Building. Breng ook een bezoek aan het symbool van de stad: het Vrijheidsbeeld en geniet van de mix van culturen in de verschillende wijken. Wil je voordelig naar New York? Overnacht dan in een comfortabel hotel net buiten de stad. Binnen een half uur sta je in hartje New York. Liefhebbers van een luxe stedentrip ontdekken Dubai, een van de zeven Emiraten. In Dubai combineer je relaxen aan het strand met winkelen in de imposante shopping malls en meer traditionele uitstapjes, zoals naar een Arabische markt. Avonturiers maken een jeepsafari. Vanaf 's wereld hoogste wolkenkrabber, de Burj Khalifa geniet je van een spectaculair uitzicht. Wil je super-de-luxe verblijven in Dubai? Overnacht dan in een vijsterrenhotel.

Stedentrip aanbiedingen: maak je keus

Op zoek naar mooie citytrip aanbiedingen? Maak je keus uit een afwisselende selectie en boek!

Hierdoor bij je je stedentrip aanbieding bij TravelDeal.nl!

Zelf hoef je je niet meer druk te maken over eventuele extra's die je nog moet bijboeken. Op deze manier kun je direct volop genieten van een paar heerlijke dagen weg! Traveldeal.nl biedt je op deze website de kans op een overzichtelijke manier het juiste arrangement te vinden dat bij je past. Zo krijg je door duidelijke zoekcriteria in één overzicht de bijpassende arrangementen te zien. Kies en boek hier het gewenste arrangement en je kunt zonder vakantiestress weg!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau