Bestemmingen uitgelicht met de beste Travelbags

Op deze actiepagina lichten wij de bestemmingen Valencia, Praag en Napels uit. Bij deze bestemmingen vind je de top 3 deals. Daarnaast worden er leuke tips gegeven voor activiteiten als je deze stedentrip boekt. Om jouw stedentrip compleet te maken heb je natuurlijk ook een travelbag nodig. In deze travelbag neem jij al jouw spullen mee. Om jou hierbij een handje te helpen hebben wij 4 Travelbags uitgelicht die perfect zijn voor een stedentrip!

Top 3 deals naar Valencia

Tips en hotspots in Valencia

We hebben leuke hotspots en handige tips voor je op een rijtje gezet! Valencia is een perfecte bestemming als je wilt genieten van zowel stad en strand. Hierdoor is Valencia geschikt voor zowel een stedentrip als voor een wat langere periode.

In Valencia zijn super veel bezienswaardigheden te vinden. Er zijn veel historische gebouwen, maar daarnaast is er ook moderne architectuur. Zo is het een aanrader om voor de historische architectuur de prachtige kathedraal in de oude binnenstad te bezoeken. In het 9 km lange park vind je de Hemisfèric. Dit is een prachtig voorbeeld van de moderne architectuur, maar in het gebouw vind je ook nog eens een digitale 3D cinema, met een reusachtig gebogen scherm. Ontdek de rest van dit gezellige park te voet of op de fiets. Valencia is, net als andere steden in Spanje, natuurlijk ook perfect voor de bourgondiërs. Je vindt er talloze tapasrestaurantjes waar je kunt genieten van de plaatstelijke Agua de Valencia, een Spaans zomerdrankje. In de oude binnenstad vind je ook de Mercado Central, de grootste markthal van Europa, waar je geniet van plaatselijke delicatessen. Je vindt hier niet alleen heerlijke etenswaren, maar je komt hier ook in contact met marktkoopmannen en het gebouw is een parel op zich.

Tips en hotspots in Praag

Praag, ook wel de 'Gouden Stad' genoemd, heeft ook ontzettend veel mooie plekjes om te bezoeken. Deze stad wordt zo genoemd, omdat het als een van de mooiste steden van Europa wordt beschouwd. Praag is een perfecte plek voor een stedentrip, omdat je in een paar dagen de hele stad kunt ontdekken.

Er zijn een aantal bezienswaardigheden die echt de moeite zijn om te bezoeken. Zo is het een aanrader om over de Karlsbrug te lopen. Deze brug is de belangrijkste verbinding tussen het oude centrum en de de Praagse Burcht. Dit burchtgebied is het groostste ter wereld en werd al in de 9e eeuw gebouwd. Tijdens het rondstruinen kun je genieten van een zoete Tsjechische snack, genaamd 'Chimney'. Als je na een lange wandeling toe bent aan een hapje en een drankje, dan kun je perfect terecht op het oude stadsplein. Dit is een super gezellig plein waar je uitzicht hebt op het astronomisch uurwerk.

Tips en hotspots in Napels

Napels heeft een negatief imago, wat geheel onterecht is. De stad heeft een prachtig centrum en veel cultureel erfgoed. Napels kun je bezoeken als stedentrip, maar je kunt het ook als onderdeel doen van een rondreis langs de westkust van Italië.

Vanuit Napels zie je de actieve vulkaan de Vesuvius liggen. Je kunt deze vulkaan bezoeken. Als je naar de Vesuvius gaat, moet je ook zeker even een bezoekje brengen aan het door as bedolven dorpje Pompeï. Dit dorpje is in de Romeinse tijd geteisterd door een vulkaanuitbarsting en hier kun je de resten uit deze tijd bekijken. Wil je wat meer ontdekken van het bruisende gedeelte van de stad, dan bezoek je Centro storico of Quartieri Spagnoli. Hier kun je goed winkelen en tegelijkertijd genieten van de historische architectuur. Het bekendste en lekkerste gerecht van Italië is gemaakt in Napels, namelijk de pizza! Als je naar Napels gaat, dan moet je zeker een avond een pizza eten met zoete tomatensaus en grote plakken mozzarella of met tomaat, knoflook, oregano en olijfolie.

De beste Travelbags voor jouw stedentrip

Om jouw reis compleet te maken hebben wij een selectie van de 4 beste reistassen om mee te nemen op een stedentrip. Deze tassen zijn te bestellen via Travelbags!

Weekendtassen


Soms moet een mens er even tussenuit. Een weekendje weg en lekker de boel de boel laten. Wat moet er mee? Niet te veel, wat kleren en persoonlijke spulletjes is genoeg. Misschien de camera en een boek.

Klik hier om de weekendtassen vanaf €19,95 te bekijken!

Harde koffers


Harde koffers zijn stevig en daardoor bestand tegen de ruwe omgang op de luchthavens. Daarnaast hebben dit soort koffers geen vakken aan de buitenkant, waardoor er niet zomaar iets ingestopt of uitgehaald kan worden.

Klik hier om de harde koffers vanaf €49,95 te bekijken!

Zachte koffers


Zachte koffers zijn erg geschikt voor reizen met de auto, bus of trein, aangezien ze flexibeler zijn dan harde koffers. De zachte schaal geeft mee wanneer je de koffer samen met andere bagage in bijvoorbeeld een kofferbak opbergt. Daarnaast is een zachte koffer is minder krasgevoelig.

Klik hier om de zachte koffers vanaf €34,- te bekijken!

Reistassen met wielen


Een reistas met wieltjes is ideaal voor een weekendje of weekje weg. Dankzij de wieltjes en het trekhandvat kunnen dit soort reistassen praktisch vervoerd worden. Ze zijn flexibel waardoor ze gemakkelijk mee kunnen in de kofferbak.

Klik hier om de reistassen met wielen vanaf €39,95 te bekijken!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau