Zomerdeals Duitsland!

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor een zomervakantie in Duitsland? Wij hebben de top 15 deals voor je op een rijtje gezet!

Ons bijzonder veelzijdige buurland heeft veel te bieden voor allerlei soorten vakanties. Niet alleen de betoverende vakwerkplaatsjes, romantische paleizen en traditionele wijndorpjes zijn kenmerkend voor het land, maar ook de veelzijdigheid aan landschappen is enorm!

Met onze arrangementen kun je alle kanten op. Geniet twee dagen van Duitslands grootste film- en attractiepark Movie Park Germany , verblijf met het hele gezin op Roompot vakantiepark Bad Bentheim of ontdek de prachtige natuur van het Zwarte Woud. De keuze is reuze!

Vakantie in Duitsland: grotendeels toegankelijk!

Laatst gewijzigd op: 16-07-2021

Reisadvies
Bij binnenkomst in Duitsland ben je verplicht een negatieve test (vanaf 6 jaar) te overleggen, tenzij je een vaccinatie- of herstelbewijs kunt overleggen. Anders een PCR-test (max. 72 uur oud) óf snelle antigeentest (max. 48 uur oud) Indien er geen test kan worden overlegd, is een quarantaine van 10 dagen verplicht.
Een vaccinatiebewijs of herstelbewijs wordt ook geaccepteerd. Je kan het Digitaal Corona Certificaat gebruiken. Daarnaast wordt het gele vaccinatieboekje geaccepteerd als vaccinatiebewijs.

Let op!
- Toeristen uit Nederland moeten zich vanaf 18 juli verplicht registreren via deze link.
- De deelstaten bepalen voor een groot deel hun eigen reisregels. Daarom kan per deelstaat verschillen wat voor reizigers uit risicogebieden is toegestaan. Klik op deze link voor een overzicht van regels per deelstaat.

We raden je ten zeerste aan om de laatste updates kort voor het begin van je reis te controleren op de Duitse overheidspagina.

Top 15 zomerdeals Duitsland!

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau