HARDGAAN in Walibi Holland!

Op zoek naar een avontuurlijke dag er tussen uit? Dan is HARDGAAN in Walibi de ideale plek! Met deze arrangementen heb je 1 dag toegang tot het Attractiepark Walibi Holland en verblijf je in een goede accommodatie in de buurt. Walibi is een attractiepark met spectaculaire achtbanen en andere attracties. In Walibi is het dus echt HARDGAAN, met meer dan 30 verschillende attracties waar jong en oud hun grenzen kunnen verleggen. Met je verblijf in de buurt geniet je van de adembenemende omgeving in het hart van de Veluwe.

De beste deals naar Walibi Holland

Dit zijn onze favorieten!

Walibi Holland | Maatregelen

Walibi Holland is niet zomaar een pretpark, het is het spectaculairste attractiepark van Nederland! Een dagje uit naar Walibi is HARDGAAN, maar biedt veel meer dan alleen maar achtbanen. Het park staat namelijk boordevol spectaculaire attracties die het tot de perfecte dag uit maken voor jong en oud.

Voor het gezin zijn er leuke attracties, maak een rit in de Drako, trotseer de kolkende rivier El Rio Grande of ontdek het spannende Merlin’s Magic Castle. Kortom voor een dagje naar het attractiepark in Biddinghuizen creëert herinneringen voor het leven!

Let op: Toegang is NIET geldig tijdens Halloween Fright Nights (9, 10, 14-17, 21-24, 30-31 oktober).

Maatregelen i.v.m. covid-19 * Het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren. * Houdt 1,5 meter afstand van elkaar. * Je mag met max. 2 personen (m.u.v. kinderen jonger dan 12 jaar) het park bezoeken of meer als je uit één huishouden komt. * Via de virtuele wachtrij kun je voor een geselecteerd aantal attracties je plekje reserveren. * Mondkapjes zijn verplicht. Het is verplicht om je mondkapje op te zetten voor noodzakelijke looproutes in binnenlocaties. * Klik voor meer informatie over de maatregelen in het park op deze link.

Openingstijden Walibi Holland Voor de actuele openingstijden verwijzen we je door naar deze link.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau